28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
10
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Vivien erotikus masszázs

erotikus masszázs

Vivien-

V.I.P hirdető
70/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-24 23:34:06

dji
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
4
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Pár napja hívtam (itt és másik híres oldalon is láttam), akkor megtudtam a részleteket. Ma jó hírt kaptam melóhelyen, gondoltam megpróbálom így (is) megünnepelni. Felhívtam, felvette pár csöngés után. Már az előző egyeztetésnél tetszett a hangja. Kedves, cuki és értelmes. Ez szerintem (nekem) abszolút jópont, hogy nem unott hanggal veszi fel egy lány.
Hamarabb akartam bejelentkezni, de végül 8-at beszéltük meg. Mondta, hogy jön egy vendége korábban, de mivel külföldi, van esély rá, hogy nem jön és akkor küld egy sms-t 7 után és indulhatok. Küldött is sms-t, hogy mehetek, de pár perc múlva szólt, hogy késve, de megérkezett a vendége, szóval akkor 8-ra mehetek.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
3
GPS ismeri a címet. Pedig kicsit féltem, mert mindenféle épület, házszámot kaptam, szóval nem csak annyi, hogy xy utca 1. Rákoczi hídon át vezetett az út, onnan kicsit tovább, majd balra. Egy női név az utca. Újépítésű lakópark, kicsit amolyan Marina partos. Pár perccel hamarabb érkeztem, biztonság kedvéért ezért egy ott álldogáló párt megkérdeztem, melyik épület is az, amit keresek. Kiderült, hogy pont ott álltak. Érdemes előbb érkezni, mert valóban kicsit nehézkes lehet megtalálni a házat. Parkolóhely simán volt, ami megintcsak szerintem meglepő, főleg este. Fizetős táblát láttam, de ugye ez már nem volt érvényes.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A ház még annyira újépítésű, hogy a lift konkrétan még falemezekkel (amik össze is vannak firkálva) van beburkolva :D Lakás igényes, szép, nagy nappalin keresztül vezet az út a szobába. Szerintem 2 hálószoba van. Amiben mi voltunk, ott matrac van a földön, párnák, díszek, tükör jobb oldalon és a fejnél is, hangulatvilágítás is van. Szerencsére nem az a nagyon félhomály, tehát simán látható minden. Tusfürdő van bőven. Kád és lakás tiszta, sőt, a fürdőben fertőtlenítő spray is van a kád szélén. Szájvíz is van.
Semmiféle hiányérzetem vagy negatívum nincs. A mosógép ment fürdés közben, de iszonyat halkan. Nekem is kell egy ilyen halk mosógép, csak elfelejtettem megkérdezni a típusát :D
Vivien külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Kezdem a "negatívummal": ajtónyitáskor egy szexi rózsaszín fehérneműben nyitott ajtót, de ami feltűnt, hogy kicsit csapzott volt. Kócos haj, félig összefogva, de mégsem összefogva. Apróságnak tűnhet, de ezen meglepődtem. Ugyebár az ember tökéletesen ugyanazt várja, mint a képeken :) De végül is apróság, nem nagy gond.
Nyilván ő van a képeken, alakja felismerhető abszolút. Alacsony, de nem nagyon. Testalkata kifejezetten sportos. Nálam határeset, mert a vékony, nem "izmos" lányokat szeretem. Nyilván szilikon cicik állnak, ahogy kell. Kedves volt egyébként, közvetlen, normális, bár kicsit mintha meglepődött volna, amikor meglátott, de nem kérdeztem rá, mi ennek az oka. Lehet csak ilyen a nézése :) Arca átlagos. Smink nem volt rajta - lehet emiatt is tűnt átlagosnak, a szó nem negatív értelmében. De nem csúnya egyáltalán. Én valamiért ilyen műcsaj-arcot vártam a képek alapján, de egyáltalán nincs ilyen plázacica feje, sőt!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Fürdés után szokásos koreo: elfeküdtem a hasamra. Kicsit szótlan volt, de elkezdtünk beszélgetni párkapcsolatokról, mindenféléről. Lehet vele dumálni abszolút. Kicsit a megszokottól eltérő véleménye van a párkapcsolatokról, de nincs ezzel baj. Lábamnál kezdte a masszázst. Elején csak a felsőt vette le. Krémet használt, ami nem csúszik annyira - cserébe könnyebben lemosható. Amikor a hátamhoz ért, akkor levette a bugyit is és úgy ült rám, szóval közben érezni a puncit is :) Mivel fáradt voltam, nem voltam annyira kiéhezve, ezért inkább élveztem a masszázst, de ettől még kifejezetten tetszett, hogy volt egy kis plussz is. Here érintés, ilyesmi az kimaradt.
Elején inkább simogatás volt, de szerintem nem mert erősen masszírozni, mert nem vagyok egy nagydarab és nem akarta, hogy fájjon. Aztán megkérdezte, hogy mehet-e erősebben és igent mondtam, de akkor se volt az a nagyon erős. Átlagosnak mondanám a masszázst. Simogatásnál több, de nem az a mindenre kiterjedő, precíz. De hát sokan nem is ezért mennek :) Dumálgattunk mindenféléről, pont elfogyott a krém, szóval mondta, hogy forduljak meg. :)
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fordulás után háton fekve szétettem a lában és térdelve bejött a lábam közé. Kis combsimi, apró érintések a combnál, stb. Kis felvezetés :) Aztán amikor már álltam, szépen bekapta, lassan. Jobbra a tükörben is jó rálátás van mindenre :)
Nagyon puha és finom szája van és néha becsúszott egy kis mélytorkozás is. Elején kéz nélkül csinálta, de én jobban szeretem a kéz+száj kombót, szóval szóltam neki, hogy inkább úgy csinálja. Fúhh, hát úgy még királyabb volt. :) Közben markolásztam a cicijét, de hiányoltam, hogy lássam a punciját. Mintha megérezte volna: pózt váltott és amolyan 69-be mentünk át, csak nem rajtam volt, hanem mellettem. Nagyon szép a puncija is. Én kifejezetten nem szeretem a saláta-puncit...hát neki nem olyan van. Tényleg az a tipikus szép, hamburger-punci :)
Így már markolászhattam a popsiját is, nézhettem a punciját is. Mivel nem tudtam, hogy van-e ujjazás, bármi ilyesmi, ezért elég finoman közelítettem. De itt már nem bírtam sokáig (azt se tudtam, hogy van-e NFVSZ - mint kiderült, van :D), így szóltam, hogy jövök és a hasamra mentem el. Kis várakozás, amíg lenyugszom, majd törölgetés.
Egyébként jó hülye voltam, mert utána beszélgettünk, és kiderült, hogy kb "minden van" (nyilván szex nem), tehát csók, NFVSZ, ujjazás (ez a 3 ha jól emlékszem extra) kölcsönösség. Utóbbi fel is van tuti tüntetve, de valamiért nem néztem. Mindegy, így jártam, legközelebb már ezt is tudom (és már ti is :D). Legközelebb ezeket kihasználom :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Imént felsoroltam, de akkor még egyszer: csók, ujjazás, nfvsz tuti van, de extra. Én hülyeségem és figyelmetlenségem miatt egyiket se vettem igénybe. Ezek alapján a rózsaszálak (extrák nélkül) pesti átlagnak felelnek meg. Abszolút korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én abszolút jó élményekkel távoztam. Nem mondom, hogy életem élménye, de tipikusan a win-win helyzet mindenkinek. Korrekt, normális, azt kaptam, amit kapnom kellett, amiért mentem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.