6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Almácska25 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Almácska25-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-24 18:14:07

laci789129
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Almácska25 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Régóta a kedvencek között volt, ezért mikor az oldalán ki volt írva, hogy elérhető már hívtam is. 2 óra múlva nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én autóval mentem mellyel napközben könnyen tudtam parkolni a ház előtt. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás átlagos panel. Tusfürdő, szájvíz, száraz törölköző van. Az ágy kényelem szempontjából megfelelő. Amit bírnia kell azt bírja!
Almácska25 külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Almácska magas, hosszú, formás combjai illetve feneke van illetve tenyérbe illő cicik. Hosszú, szőkére festett haja van, illetve nagy és csillogó barna szemei!
A kedvencem a nagyon formás popsija volt amibe kiválóan lehetett kapaszkodni :)

Action
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Miután a szobába értem már magára nyomot egy kis testápolót, majd mondta, hogy lassan elkeni az összeset, de odaléptem hozzá és átvettem az irányítást felette :) Hagyta, hogy elkenjem rajta, majd a látványtól nagyon finoman elkezdtem csókolgatni a melleit illetve loptam egy pár csókot is, majd egyre lejjebb haladtam a kelyhéhez. A vékonyka bugyit hagyta, hogy levegyem, majd nagyon finoman neki indultam a kelyhének a felfedezésére, ahol sok időt eltöltöttem. Finom nyelvcsapásokkal játszottam a szeméremdobján ami egyre nedvesedett és Almácska reakciót figyelve egyre jobban összeszorította a lábait illetve finoman kiemelte közben a csípőjét (finoman kezeimmel meg is emeltem ami tetszett is neki és meg is jegyezte), majd bevetettem az ujjamat is nagyon finoman és ahogyan egyre intenzívebben ténykedtem egyszer csak Almácska megajándékozott egy orgazmussal. Ezután csak nagyon finoman kényeztettem a nyelvemmel, majd kérte, hogy cseréljünk. Ennek eleget téve hátamra feküdtem és ő kezdett el orálisan kényeztetni. Ezt követően hátára feküdt és kérte, hogy menjek felé és a farkammal dugjam meg a száját, de jelezte, hogy nehogy elpróbáljak élvezni :) Jeleztem felé, hogy ettől ne féljen mert elég kitartó vagyok :)
Ezt követően felkerült a védőfelszerelés és elkezdtük misszibe óvatosan, közben csókolgattam a nyakát, majd egyre jobban kezdett magába húzni. Egy kis idő után kicsit gyorsítottam és a lábait a nyakamba raktam, majd újra elért a kis drága a csúcsra. Ezt követően váltottunk lovaglóba ahol nagyon jól mozgott és élveztük mind a ketten ezt a helyzetet, majd elkaptam a popsiját és alulról dugtam ütemesen amit sztem megint nagyon élvezett :) Ezt követően egy keveset pihentünk, majd kértem, hogy forduljon doggy-ba és úgy szexeltünk elég ütemesen amit jól bírt. Ezután kérte forduljon misszibe újra, ahol még röviden megdolgoztam, majd a végén mikor éreztem elér a vég kihúztam és a szájába ért a vég illetve egy kevés az arcát is érte amiért remélem nem haragszik, de nem bírtam már visszatartani a kitörést.
Fekve tisztogatjuk meg magunkat a törlőkendővel, miközben mosolyogva beszélgetünk! Jó hangulatban dumcsiztunk, még a fürdésem közben is illetve öltözködésem során megígértem a kérésének eleget téve, hogy következőleg ha jövök az előjátékom egy kis dekázás lesz. Csókolózva köszönünk el egymástól, majd diszkrét ajtónyitás után távozok Almácskától!:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején letettem az asztalra és utána szóba se került Picivel a pesti átlag alatt, melyet felkerítettem ahogyan illik.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Természetesen ajánlom Almácskát, mert egy aranyos, kedves és közvetlen lányt ismertem meg a személyében, aki nem mellesleg szuper az ágyban!:)) Olyan lány akihez szívesen visszamegy egy férfi a kapott feeling után :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Almácska25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-29 06:22:17
Írásod alapján nagyon izgalmas lány Almácska, a szépsége pedig minden fotóján látható. A beszidet jól megírtad. Kösz!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-28 11:38:08
igazán hizelgó sorok is korrekt tartalom. Koszi az ajánlást

FunkciókAlmácska25 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-03-02) : Franciája bő nyálas mindenre kiterjedő hosszan tartó és szenvedéllyel teli miközben néha a mandulájáig is lejutni! Az aktusban partner mindenben pózváltásban csókolózásban mozgásban

felejthetetlen: 4db
(2017-10-29) : Áttértem a bimbik finom nyalogatására, ujjaimmal pedig ellenőriztem odalent, mennyire tetszik neki a tevékenykedésem.

(2017-09-16) : A franciáját tanítani kellene, kényeztette a golyókat, a fenekem is, amikor én is viszonoztam látszott rajta, hogy nagyon élvezte, ahogy az aktust is. Vele inkább szeretkezés volt,

(2017-09-13) : Ő is ismerkedni kezdett a lustámmal és a kedvenc poziciómba fordulva megkaptam a kedvenc műsoromat aNFVSZ-ba az utolsó cseppig behorpasztva a homlokom. De némi sikert én is elértem mert sikerült kieggyenlíteni.

nagyon jó: 11db
(2020-09-15) : Közben Ő már kecmeckét simogatta, húzgálta és elindult a szájával felé, óvatosan, érzékien vett a szájába. Olyan fincsi érzés volt, hogy rövidesen gumit kértem, így nem bírtam volna sokáig. Miközben meggumizott én a kezemmel a puncinál matattam, mikor az ujjam simán besiklott a fejem is odaerőltettem és a nyelvemmel megízleltem a puncikáját.

(2020-09-09) : Ekkor vette észre, hogy az Ezredes még mindig hetykén ágaskodik. Arra kért, hogy térdeljek fölé, akként hogy feje a lábaim között legyen és óvatosan dugjam meg a száját. Hát még ilyet sose csináltam! Kissé perverz és egyben furcsa volt számomra a póz, ugyanakkor felizgatott és mintha Almácska is élvezte volna a helyzetet. Nem is váratott sokáig magára a vég: nagyot robbantam a szájába.

(2020-03-02) : Se nem a lassú érzéki, se nem az a vad fajta. Pont ahogy szeretem. Mikor már elég keménynek éreztem magam, szerettem volna viszonozni. De ez a tervem egyelőre még kicsit váratott magára. Almácska hanyatt feküdt az ágyon. Kérte hogy térdeljek felé, és úgy szopassam.

: 14db
(2020-09-13) : Aztán miután szeméremdombját lágyan megcsókolom, cserélünk, és mi tagadás, én is kellemesen éreztem magam változatos, nyálas és kéjes franciázása közben, hamar keménnyé varázsolva farkamat. Gumi általi védelem aktiválása után hátára fekszik, és a hosszabb petting után szenvedélyes aktusba kezdünk mindkettőnk nagy örömére, először missziben. Közben csókolózunk, majd combját, cicijét finoman markolom-simizem.

(2020-02-13) : Ekkor ő következett. hanyat feküdtem, kaptam néhány csókot, majd ő lassan lejjebb csúszott és lágy franciázásba kezdett. Finom volt, nagyon jól is esett,

(2020-01-10) : Persze Almácska sem tétlenkedett kézzel és szájjal is izgatott, ahol csak ért. Próbáltam teste minden porcikáját megjegyezni, hogy később is átélhessem ezeket a pillanatokat gondolatban.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-07) : Leszállok a buszról, egész előtt kb 3 perccel hívom, hogy mindjárt ott vagyok. Nincs reakció. Megtalálom a kaput, arrébb sétálok diszkrét távolságra. Egész után újra hívom.. nincs reakció!