2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dotti szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-24 08:25:23

bronx
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-24

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kb 3 hete próbáltam VTR-en, de még mielőtt elfogadhatta volna, visszavontam a VTR-t, de nagyon kedvesen írt, hogy látta. Ezt követően még egyszer majdnem sikerült összehozni a randit, de végül a harmadik időpontegyeztetést siker koronázta. Nagyon szimpi volt, hogy fél órával a műszak kezdete előtt fogadott, ezen túl pedig közvetlen, kedves és nagyon megnyerő volt a beszélgetés során.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ferencváros rehabilitált része, szép utca, parkolóhely általában van a közelben, nekem most kb 50 méterre sikerült megállnom. Mivel közel a körút, Petőfi híd, Üllői is, tömegközlekedés szempontjából is hibátlan.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Tiszta rendezett épület felsőbb emeletén kialakított tágas helyszín. Makulátlan tisztaság, rengeteg napfény, letisztult kultúrált környezet. Fürdő kényelmes, kabin, széles tusfürdő választék, egyéb kozmetikumok. Tökéletes. Egyedül fogadott, nem kellett másik MT-aktól tartani. A szobában kellemes zene szólt, óriási kényelmes franciaágy, rendes ágynemű, nem a szalonokban megszokott papír vagy műanyag lepedő.
Dotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dotti nagyon szép, nőies, arányos alkattal megáldott nő kerek popsival, szép, formás mellekkel és puha, de feszes llatos bőrrel. Haja egyenes, nekem jobban tetszett így, mint a képeken. Arca elbűvölő, szeme és arccsontja, állai gyönyörű profilt alkotnak, személyisége laza és közvetlen, nagyon tapsztalt és céltudatos hölgy benyomását keltette.
Egy melltartó bugyi kombóban fogadott, ízlésesen volt összeválogatva és tökéletesen passzolt az összképbe.

Action
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
A fürdőből visszatérve apró puszikkal és simogatással kezdtünk, ami később csókokba és egymás testének felfedezésébe torkollt. Nagyon jól és szenvedélyesen csókol. Nálam ez nagyon fontos, szerencsére a Dottival töltött randi során nem volt ebben sosem hiányérzetem, sőt...
Ahogy a csókolózás komolyodott, partnerem keze azzal párhuzamosan dobta le rólam a törölközőt, és onnantól fogva egészen a randi végéig nem volt olyan pillanat, hogy akár egy fél percre is, de a farkam kikerüljön valamelyik porcikájának közeléből vagy vonzáskörzetéből. Nem kellett egyszer sem mondani, kérni vagy irányítani, ha más nem, de vagy a keze vagy a combja, hasa folyamatos kontaktot tartott fenn vele.
Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít. Nagyon tetszett eközben, de az egész együttlét alatt, hogy hangjátéka tökéletes illúziót kelt, nagyon tudja Dotti, hogy mitől döglik a légy. Szemkontakt állandó, mosolyt is gyakran használja mint kommunikációt.
Fordultunk, én kényeztettem egy kicsit, maximálisan partner volt ebben is.
Óvszer felhelyezése után meglovagolt, majd hátulról és szemből következtem, isteni szex volt. Ezt részletezni nem fogom, mert számomra nem feltétlen az aktus nyújtja a randi értékelésének egyetlen fundamentumát, és ennek percról-percre történő ismertetésétől most eltekintek, de összességében elmondható, hogy Dotti nagy tapasztalattal és átéléssel, tempókat és helyzeteket, lábtartást és pozitúrát profin variálva röpített el a csúcsra.
Gyors tisztálkodást követően mellém bújt, cirógatott, közben beszélgettünk. Nagyon értelmes, világot látott nő, szó se róla.
Kevés időnk maradt, így a hátralévő néhány percben kezével izgatott finoman, egyfajta hosszú utólevezetés gyanánt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Régi-új átlag közepe, számomra megfelelő, az élményhez képest méltányos ellentételezés.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mióta kedvenc tettestársam elhagyta a szakmát, immár közel 1,5 éve, folymatosan próbálok az utódjára lelni, mindeddig hiába. Sajnos az elmúlt időszak alatt több csalódás is ért, melynek egy része adódott a hírdetésben leírtak és a valóság közötti eltérésből, vagy a leányzó tudása, aktivitása, hozzáállása, személyisége miatt, mindenesetre egyre kétségbeesettebben böngésztem az oldalt. Dotti minden tekintetben - akarva vagy akaratlanul - a randi első pillanatától a végéig az ideális vendéglátómnak bizonyult, akár a kis részletek mivoltában is. Ez rengeteg mindenből tevődik össze, és mint mondtam, sok szempont egész egyszerűen akaratlan illetve véletlen, pl hogy milyen a hölgy kisugárzása, szeme, habitusa, ergó mennyire működik a kémia.
Sok más dolog viszont már nem véletlen, így Dotti igényessége, a tetthely tisztasága és a szalonoktól eltérő felszereltsége, de legfőképp Dotti szexuális érettsége, vendégközpontúsága, folyamatos érintése, közelsége. A szex isteni vele, de mint már írtam, az csak egy - igaz nagyon fiontos - összetevő, de nálam az előbbiek összessége miatt lesz valaki istennő, nem pedig azért, mert mondjuk képes lenne 45 percen keresztül vágtázni rajtam, mint ahogy a vele töltött randi során nem is történt ilyen.
Dotti magával ragadott, én pedig kis világomban az első helyre helyezem őt ezennel. Üdv a csúcson, Dotti! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-30 16:11:12
Beszámolód alapján kellemes volt az együttlét. Tényleg ritka az ilyen tipusu lány mint Dotti, és örülök hogy kedvenced méltó utódját találtad meg benne. Kíváncsivá tettél, így próbáltam kitalálni, kinek az utódját találtad meg benne, mert bizony sok egyezést találtam saját volt istennőimmel. Bizony nagyon meghoztad a kedvem Dottihoz.

porc
Ismerkedik az oldallal
2020-09-27 00:57:53
Igen részletes beszámoló számomra, amit akartam azt mindent meg tudtam.

2020-09-25 12:10:27
Remek írás., az összkép pedig mesterien összefoglalja mindazt amit én is gondolok, és ami nekem is fontos.
Ez az összkép etalon kellene, hogy legyen mindenkinek aki az oldalon hirdet vagy keresgél!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-24 22:56:59
Örülök annak, hogy Dottiban végre meglelted hát azt a Nőt ak a visszavonult kedvenced méltó utódja lehet majd a köverkező esztendők során!!!

2020-09-24 13:05:53
Nagyon jó stílusban írt beszámoló, teljesen Dottira lehet ismerni a leírásból, ő tényleg ilyen :)

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-09-27) : Jó hosszan is csináljuk, aztán mosolyogva helyet cserélünk és én fekszem a hátamra, és ő mutatja be fenomenális francia tudását... Egyszerűen egy felejthetetlen franciában részesített, amire már baromi nagy szükségem volt! Először nagyon érzékien, csak a makkon táncoltatta a nyelvét, majd fokozatosan egyre mélyebbre vette a farkam, aztán pedig egészen mélyre és lenn tartotta...

(2020-06-22) : Egy idő után a szájába vette és egy fantasztikus franciát kaptam tőle, mélytorkosan, érzékien a golyókkal is foglalkozva, simogattam a testét ahol értem, megsimogattam a haját, néha felhúztam magamhoz egy csókra.

nagyon jó: 5db
(2020-09-30) : A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant.

(2020-08-20) : Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

: 2db
(2020-09-10) : Már legelején összegabalyodtunk, még nekem volt furcsa, biztosan fásultnak érezhetett, mert annyira kedvesek voltak az érintései, csókja nagyon édes, nyelves igazi barátnőfeeling. Órákig tudtam volna ezt élvezni. Francia tudása isteni, legszívesebben szájába robbantam volna. Mikor én fedeztem fel testét, az egész teste nagyon finom, puncia, maga a mámor volt számomra, nagyon finom és édes volt,

(2020-06-17) : Jó néhány perc nyalakodás után, megkérdem, hogy kapja be a farkam. Kellemesen szopogatta, öröm volt látni szép arcát és száját ahogy benne vagyok.