6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Klaudia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-23 07:04:12

makki78
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-23

Egyeztetés
Sajnos nem tudtam mostanában eljutni Klaudiához de viberen tartottuk a kapcsolatot így hamar megtaláltuk a várva várt időpontot.
Megközelítés
Természetesen még mindig ugyan ott rendel,Ferenciek tere Erzsébet híd lábához közel.Tömegközlekedés kiváló választás lehet ,Metró Bkv közelben.
Helyszín
Itt is minden a régi felállásban található ,rend tisztaság fogadott mint mindig.Kellemes Klaudia illattal és hangulatvilágítással!Szobában francia ágy tükör a két kedvencem .Fürdőben is minden a régi ,rengeteg tusfürdővel és szájvízzel felszerelt.
Klaudia külseje
Mondanám hogy Klaudia külseje is a régi de annyit hozzá kell tennem ,hogy gyönyörű a bőre fantasztikus színe van,bársonyos tapintású igazi napbarnított selymes olyan hogy egész nap csak simogatnád csókolgatnád!.)gyönyörű szemek,tökéletes test,és a mosolya,hmmm kész vagyok!Nem igazán lehet a formákat leírni, látni kell és kész. A képek magukért beszélnek. Szóval ez a Nő nagyon-nagyon.... Bomba Nő!

Action
Nem volt olyan nap hogy ne gondoltam volna utolsó együtt létünkre!Megérkeztem és mint igazi barátnő nyakamba ugrott örömébe,csók és csók és csók:)vetkőzés közbe kellemes beszélgetés,amely alatt maximálisan egymásra hangolódunk,. ))már ekkor vigyázzba volt:)))nem is húztuk az időd ,gyors ruha ledobálás,és be a fürdőbe,kicsi de elfértünk:)gyönyörű testét már itt simogattam csókoltam,mindenhol. Megmostuk egymást alaposan,a látvány az érintése elég volt hogy teljes izgalomba vágjam magam ,úgy hogy aztán hely hiány miatt be a szobába nagy ágyra.Egyből 69-be fordultunk,gyönyörű punci látványa is elég már a csúcshoz de sikerült visszafognom magam ,igaz Klau olyan odaadással kapta be a szerszámom hogy nehéz volt stop-ott nyomnom,most dicsérhetném órákig francia tudását de a lényeg hogy nagyon jól csinálja ,főleg mikor le fel szánkázik a nyelve farkamon és közbe mélyen szemembe néz (grátisz a tükör amiből formás popsiját látom.nem kellett sok időnek eltelnie mikor éreztem Klau is közeledik csúcshoz rákapcsoltam még jobban szorítottam popsiját az arcomra úgy kényeztettem nyaltam még a csúcsra jutott! Én e közbe már fogtam a farkam hogy nehogy elsüljön,izgató a hangja a rezgése mikor csúcsra jut (nem volt könnyű visszafognom magam,Kicsit pihentünk és már szó nélkül húzta is rám a védőfelszerelést szájjal !Fordított lovaglóba ült rám,egyik kedvenc pózom több okból is ,elérem a ciciket látom a tükörből,ahogy mozgok benne,sőt még a popsiját is markolhatom közbe:)sok a jóból és tényleg mert nem lehet így bírni sokáig ,mikor éreztem markoltam a derekát adva az ütemet sajnos elég hamar jött a vég ami nagyon jólesett!Még pár másodpercig így maradt rajtam hagyott lenyugodni majd letisztogatott és mellém feküdt az ágyra, összebújva feküdtünk beszélgettünk.Második felvonás nem volt megbeszélve,kimentem tusolni elkísért ahogy szerencsétlenkedtem a tusfürdővel kétszer is le ejtettem :)azt kérdi segítsek?csak néztem rá mint a hülye gyerek majd szépen elvette kezemből a tusfürdőt és szépen meglettem mosva alaposan,ahogy a szerszámomhoz ért huncut szemeivel rám kacsintott mosta simogatta majd leöblítette de még mindig mosta simogatta.Olyan jólesett minden egyes érintése hogy szépen kezdett éledezni majd közelebb álltam pont fejmagasságba voltam és természetesen Klau így elkezdett kényeztetni(így se tusoltam még)nagyon érzéki volt ahogy be kapta nyalogatta róla a vizet majd megint bevizezte és megint nyalogatta szívta majd teljes bedobással a szájába vette és tudtam nem engedi el kifog csinálni:)és így is lett annyira spontán volt annyira szexi hogy nem fogtam magam vissza és nagyot élveztem így a szájába!Többek közt ezért is járok vissza Klauhoz mindig meglep valamivel,feldobja az együttlétet ilyen huncutsággal :)remélem még sokszor fog!
Elszámolás
Elkészítve borítékba a konyhapultra raktam ,ami végig ott maradt nem beszélünk róla .Viberen megkérdeztem történt e változás ennyi.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt gondolom fentiekben mindent leírtam Kluról,miért válik az emberfia függővé.Tömören egy igazi Nő aki szereti a szexet és meghálálja valóban ha jó vagy hozzá,,mindig mosolyog feltölt energiával jó vele lenni!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2020-08-18) : Letérdelt és egy bő nyálas franciával kezdett, majd 69-est javasolt ami elképesztő jó volt. Ezután gumit húztunk és fordított lovaglóban rám űlt. Ezzel a pózzal eddig nem volt jó tapasztalatom, de Klaudia olyan technikával mozgott, időnként lassítva, megállva, néha rászorítva, hogy végül óriásit élveztem a hüvelyébe, (természetesen gumiba)ami ebben a pózban még soha nem sikerült.

(2020-06-19) : felajánlotta forduljunk 69 be,így is lett. Nemcsak a látvány de a forró teste mikor így rám fekszik az maga a csoda,szorítottam arcomra finom nedves illatos punciját.Közben Klaudia is bevetette ellenem francia tudását

(2020-04-21) : Elképesztően izgalmas látvány, ahogy egy ilyen gyönyörű nő serénykedik odalent. Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva mindig felejthetetlen élményt nyújt franciája.

felejthetetlen: 63db
(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

(2020-06-22) : Klaudia le ült az ágy szélére ,én állva maradtam és mélyen bekapta szerszámomat így bele kezdett egy fantasztikus bő nyálas franciába amit nagyon jól csinált közbe fel pillantott rám hogy nincs e ellenemre :)

(2020-05-21) : majd felpattant letepert és kényeztetni kezdett. Ahogy a szájába vett, az valami elképesztően jó érzés volt, kértem is hogy tegyük ezt kölcsönössé:)Elhelyezkedett felettem,

nagyon jó: 100db
(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

(2020-06-08) : Ezután viszont nem volt menekvés előle és csodálatos francijáját mohón bevetette rajtam. Bő nyállal, a golyókra és zacsira is kiterjedően ügyködött, hol lassan hol gyorsabban mélyen eltüntetett a szájában, közben rám-rám nézett biztatást várva.

: 160db
(2020-07-30) : Hasonlóan érzéki szájmunkával kedveskedett,majd semmi finomkodás tövig elmerültem benne ,és újra csak hegyénél játszott,Es most jön a csúcs. Úgy mentem el hogy be sem vette a szájába, hanem csak a nyelve hegyével körözött és szánkázott a cerkámon Így lett meg az eredmény. Tisztálkodás után,rövid pihenő (beszélgetés és egy forró fekete elfogyasztása:) Végig csókoltam simogattam közbe,néztem gyönyörű arcát,

(2020-07-07) : Az egyik kedvenc pózunkat választottuk, Klau előre hajolt, én pedig ismételten megcsodálhattam csodás fenekét. Imádom ezt a látványt, miközben a csodás feneke mozog rajtam előre és hátra, én közben 2 kezemmel ölelem a derekát. Klau csukott szemmel élvezi a tevékenységünket, hol felemeli fejét, hol pedig a lepedőbe fúrja az arcát.

(2020-05-15) : Az ágy előtt térdelve ő kezdte a kényeztetésem. Ahogy eddig is, nagyon finoman vett a szájába és rendkívül gyengéd és izgató franciával illetve cicisexszel indított el engem az élvezetek útján.