2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Mira40 szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mira40-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-22 22:22:54

Bela04
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Kedves Béla!
Egyszerűen nem találok szavakat , olyan szépeket írtál rólam .
Nagyon hálás vagyok ezért és a látogatásod is óriási örömmel töltött el:)
Ritka az ilyen odafigyelő, kedves vendég mint te.
Egy igazi úriember vagy, akinek hihetetlenül élveztem a társaságát, mint emberileg , mint szexuális értelemben .
Köszönöm, hogy megismerhettelek , várlak vissza szeretettel;)
Csók: Mira

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztetünk találkozó előtt pár nappal, majd a közvetlenül azt megelőző nap, de megjegyezve, hogy másnap még részemről kell egy megerősítés. Így is tettem és tudtam is menni elsőnek aznap.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS pontosan oda visz. Tizedik kerületnek ez a része kevésbé ismert számomra, de kellemes csalódás volt. Könnyen el lehet jutni, ingyenes a parkolás és szinte biztos, hogy mindig lehet szabad helyet találni a közelben. Ellentétben más kerületek ilyen célra igencsak felkapott helyeivel ellentétben a diszkréció eleve adott.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tíz emeletes panel ház , magasabbik emeletén található lakás. A ház átlagos panel lassan a közös terek felújításra szorulnak, de nem a vészesen lelakott kategória ennek ellenére. A lakás meg megy igazi klassz randi hely. Teljesen korrektül berendezett. Tiszta otthonos, minden szempontból kellemes. Az együttlétre használt kihúzható ágy talán az egyetlen ami nem ideális, de momentán ez még nem okozott problémát.
Mira40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mira egy szép 40-es nő, nagyon szép és kisugárzással rendelkező igazi hölgy. Nem csak a mellei azok amik megfogják az ember fiát, hanem maga az egész nő. Mira egy igazi nő szép és elegáns minden porcikájában nő akiből ez sugárzik is. Ezt az esztétikai élményt koronázza meg egy nagyon kellemes szerethető stílus amivel Mira rendelkezik. (Ez utóbbi azért lehet, hogy nem mindenkinek jár.) Én bárhol megjelennék vele szívesen.

Action
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pontosan érkeztem, hívtam nem jelentkezett. Hívtam kicsit később majd tíz perc múlva. Nem sikerült így elindultam csalódottan. Kb másfél kilométerre járhattam amikor hívott, hogy elnézést, de pont a fényképésszel egyeztetett így nem tudta letenni a telefont. Sebaj mondtam és indultam vissza. Közben megbeszéltük a kódot meg a bejutást ami nem volt túl bonyolult, így legalább amikor oda értem úgy mentem be egyből mint aki rendszeresen jár ide.
Mira elegánsan felöltözve várt a liftnél, hogy be tudjon engedni. Tetszett az öltözéke mert elegáns és visszafogott volt mégis volt benne erotikus lecsengés. Meg is dicsértem , mire elmesélte, hogy volt vendég aki pont emiatt illette őt kritikával.
Ennek a kis nüansznak köszönhetően már mint régi ismerősök érkeztünk be a lakásba.
Mira egyszerre kellemes látvány és kellemes beszélgető társ amit különös bájjal ruház fel az a rejtett óvatosság ami láthatatlanul ott van a kezdetekor a levegőben. Érezni, hogy ő nem egy vérbeli kizárólag ebből a szolgáltatásból élő hölgy. Itallal kínál közben mint régi ismerősök beszélünk családról , iskolákról, munkahelyről az élet szépségeiről és buktatóiról.
Élvezem minden másodpercét Mira társaságának, de valahogy csak el keveredek a fürdőbe. Mikor visszajövök egy percre Mira is elillan oda és vissza már ő is úgy jön, hogy megszabadult felesleges ruhadarabjaitól.
Gyönyörködöm igazi csodás asszonyos, de mégis fiatalosan kortalan testében. A kinézet az mindig szubjektív én azt érzem Miránál, hogy egyszerűen kívánatos nő, akit minden nap magamhoz tudnék ölelni.
Mikor csóktávolságba ér átölelem és megcsókolom, hevesen erotikusan igazi nyelvesen. Nem húzódik el hanem ugyan olyan hevességgel és tűzzel viszonozza közeledésemet.
Leheveredünk az ágyra bőrünk összetapad miközben csókcsatát folytatunk. Összeérő bőrünk már szeretkezik másik bőrével. Kezeink is bemutatják az érintés bizsergető szépségét. Tenyerem ujjaim méricskélik tapogatják remekbeszabott melleit.
Nem vagyok a szilikon mellek nagy kedvelője, de Miránál maradt természetes tapintás így mellbimbóját számba veszem. Legnagyobb örömömre a sebészi kés nem fosztotta meg gyönyörű mellbimbóit az érzékenységüktől, így érezhető, hogy mellei kényeztetése nem csak egy megtűrt mozdulatsor Miránál hanem az élvezetek egyik kiemelt lehetősége.
Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok.
Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki. Nyelvemmel egyre nedvesedő kertjét cirógatom elsődlegesen csiklójára koncentrálva, miközben ujjammal körbejárom hüvelybemenetelét mindaddig míg egyre beljebb nem jutok mígnem ujjam teljes hossza Mirában nem lesz. Elélvez. Csodás látvány érzem, hogy nem kell neki hosszú idő a regenerálódáshoz. Majd óvatosan újra játszom nyelvemmel a csiklóján és hüvelyében a gyere ide mozdulattal keresem g pontját. A csodás barlangon kívül rekedt ujjam néha meg simítja anusat , majd ismételten elélvez.
Most érzem, hogy hosszabb szünet kell, így átadom a terepet neki. Hihetetlenül élvezem, de az a kemény erekció ami akkor volt miközben nyaltam kelyhét nem akar vissza jönni , cserébe kaptam egy teljes szinte a végtelenbe elhúzható élvezetet.
Hagyom hogy kényeztessen, végtelenségig bírnám, de megint akarom élvezni az illatos kertjének kényeztetését. Megkérdem, hogy érzi, hogy menne újra , jelzi, hogy igen. Lent vagyok megint Mira gyönyörök bejáratánál és megint megajándékoz két remegéssel.
Imádom, hogy az egész olyan már mintha a valós szeretőmnél járnék. Jelzem neki, hogy egész nap készen állnék az ő kényeztetésére, de jelzi, hogy most már nagyon érzékeny a puncija így most már több idő kell.
Újra ő következik megint csak úgy érzem hogy végtelenségig tudnék élvezkedni de úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy én is ellőjek egy patront. Helyet cserélünk felülre kerülök én. Mira látja , hogy nem sok kell nekem és javasolja, hogy menjenek az utódok a hasára . Így is teszek, de az utódok virgoncabbak így nem csak a hasát hanem melleit is beterítik részben.
Ha nem akarjuk, hogy minden tele legyen utódokkal tisztálkodni szükséges így is teszünk.
Folytatjuk beszélgetésünket. nagyon jól érzem magam nála rendesen túl léptem az időmet, még úgy is, hogy a megbeszélthez képest hosszabb időre maradtam.
Sajnos nem élhetek vissza Mira idejével így eljöttem, pedig szívem szerint az egész napot eltudtam volna vele tölteni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Annyi amennyit mond annyi amennyi az adatlapon van. Kivételesen a végén adtam át a csokromat ami jó is volt mert igazából egy plusz idő egységgel túl is léptem az idő keretemet. Abszolút nincs TP.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csodás nő. Igazi szerető. Egy nő aki úgy nyújt felejthetetlen élményt, hogy érezni, hogy nem biztos, hogy kegyeit hosszú távon fogjuk élvezni. Egy nő akinél tényleg barátnő érzést lehet érezni és egy cseppet sem a tapasztalt profizmusa miatt. Egy nő aki minden helyzetben fel vállalható.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-28 19:31:01
Jaaa, kérem szépen! Úgy könnyű, ha szimpatikusak vagytok egymásnak!!! Szóval remek lett a beszi és külön dicséret a csodás reagért Mira kisasszonynak!

2020-09-23 14:43:16
Nem véletlen nálam is már 2x-es istennő a Drága. Gratulálok mindkettőtöknek, mert ahhoz két ember kell, hogy így alakuljon a randi.

2020-09-23 12:55:09
Remek írásod a bizonyíték arra, hogy egy tökéletes randihoz nem kell feltétlenül hard core dugás. Egy ilyen nőnek ennyi gyönyört adni bizony igen felemelő érzés!
Azonnal a kedvencem lett :)

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-23 12:52:11
Ez egy gyönyörű ima a muzsadhoz,amihez őszinte n gratulálok

2020-09-23 12:49:41
Izgalmas és kellemes az írásod, melyet szerintem az összegzéssel tökéletesen alá is támasztottál! Nekem nem is kell több a döntéshez..., köszönet érte!

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

(2020-09-16) : Következett a helycserés támadás most én feküdtem a hátamra és kezelésbe vette barátomat. Miközben én ikrei társaságát kerestem kezeim hatására keményedtek bimbók is. Kértem a kölcsönösséget, hogy ne unatkozzon a nyelvem se. Nem kellett kétszer mondanom már felettem is volt előttem pedig a popsi és a punci.

(2019-10-11) : Egy kicsit korábban érkeztem rácsörögtem és mehettem is nem kellett várnom 1 percet se. A lakásba érve puszikkal fogadott majd átadtam neki szánt csekély ajándékomat. Megkínált üdít

felejthetetlen: 2db
(2020-09-29) : Nem kapkodott, most Ő harapdálta a mellbimbóimat, simogatta a combjaimat, a tasakot csak átsimította és nyelvel érkezett a makkomhoz, azt ingerelte jó sokáig és a nyelvét pörgette rajta. Az ajkaival nagyon lágyan kezdett kényeztetni, bekapás után még mindig éreztem a nyelve játékát, ez bólogatás közben sem maradt abba. Néha végignyalta a rudazatot, itt már gumit kellett kérnem, mert én ma dugni is szerettem volna. :-)

(2019-10-15) : Megérkezésem után pusziváltással üdvözöltük egymást, majd cipőlevétel után 1 lépéssel beljebb az akciószobába vezetett az út. Amíg én vetkőztem a fürdőhöz, addig Ő elkészíte...

nagyon jó: 1db
(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 3db
(2020-10-24) : De Mira sem tétlenkedett, egyik kezével villámgyorsan lenyúlt, és rámarkolt ágaskodó farkamra és szép lassan elkezdte húzogatni. Egy pillanatig azt hittem, ott helyben elsülök. De stukkerem tartotta még a frontot. Mirának elege lett a tétlenségből hátamra fektetett, elkezdte puszilgatni a mellkasom gyengéd csókot nyomott a számra majd puszilgatott tovább. Kicsit megnyalogatta a mellbimbómat majd egyre lejjebb haladt.

(2020-09-19) : Érkezésről puszi-puszi, aztán elmentem zuhanyozni, zuhanyzás után , fekete színű fehérneműben fogadott, ahogy kértem, aztán szépen átadtuk egymás kényeztetèsèt , és egyben jó vele beszélgetni is. Minden tèmàról lehet vele beszélni, aztán jött a csók lágy és kellemes volt. Aztán kértem hogy lovagoljon meg és így is lett végem, egy kis pihi után újra kezelésbe vette amit kellett, nagyon ügyesen csinálja.

(2019-12-26) : Kb egyszerre értünk a helyszínre. Bevezetett üdítővel kínált. Én közben rendeztem a dolgokat majd lezuhanyoztam. Ezután ő is elment, majd mikor visszaért csókokkal üdvözöltük egymás...