2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
39
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
Edina szexpartner

szexpartner

Edina-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-22 17:11:30

D4v3
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Edina beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon történt. Könnyen elértem. Minden szükséges tájékoztatást megkaptam. De már itt az oldalon egyeztettünk. Időpontot ugyan nem, de a válaszai alapján csak jóra számíthattam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval parkolás sima ügy. XIII. kerület népszerű, de kevésbé forgalmas része. Vagyis.. ez egy elég nagy új társasház, több betűjelzéssel. Ahol én megálltam, ott alig egy lélek fordult meg. A megfelelő lépcsőház viszont már a Béke tér felé esik, közvetlenül a LIDL.. vagy ALDI? nem is tudom felé. Ennélfogva villamos is megáll a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Totál új lakás. A beköltözés és belakás is folyamatban volt még. Minden szép, új, ezen nincs mit cifrázni. Hely bőven, egyedül rendel, nem találkoztam senkivel.
Edina külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A külsőt nehéz szavakkal leírni. Smink, szájfeltöltés nekem néha egy kicsit sok, de természetesen totál szép, de a természeteset jobban szeretem. A popsi viszont valami olyan formás, olyan arányosan szép, olyan kerek, amilyet még nem láttam. Szolibarna bőr, sok-sok kép elérhető róla, azokhoz képest annyi a változás, hogy néhány kg izmot leadott. Ami szerintem még előnyére is vált. De csodaszép minden, az már biztos.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Beszélgetéssel indítottunk, majd zuhany, majd vehemens francia. Kértem az óvatosabbat, bár mire ide jutok, már túl sok inger szokott érni, ami a visszájára sül el. Emiatt kézi segítség kellett a megfelelő keménység eléréséhez és egy kis lassítás. Mire belejöttünk, 5-6 pózban szexeltünk, már inkább azt jegyezte meg a vendéglátóm, hogy milyen meglepően jól bírom. Nehéz volt tartani magam. Sok volt az inger, hang, a látvány. 3D pornófilm durva pornós elemek nélkül. Ágyon, de a fal mellé támasztva is szexeltünk. Írtó jó volt. Majd élvezés után pihi, beszélgettünk. Mivel egy órára érkeztem, rákérdeztem a második körre. Kérdezte, menni fog-e, mivel valóban, olyan sok időnk nem maradt már, mint az elsőre jutott. Megnyugtattam, nem lesz gond. Így is lett. Sőt, szégyen, nem szégyen, a második kör 1 pózban csak néhány percig tartott. Szuper szexi fekete fehérnemű volt rajta, amit nem vettünk le végig, csak a puncusnál odébb toltunk. Tudom, hogy a hang belőle inkább megszokásból, nem az élvezet miatt jött, de a látvány és a hang együtt annyira ütős, hogy nehéz bírni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Azt hiszem, utólag tettem le az ajtó melletti beépített szekrény nyitott polcára. Nem foglalkozott vele. A normál átlagos bp-i átlag másfélszerese.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Okos és értelmes nő. Tudja, hogyan kell használni a testét, hogyan kell játszani a ffiakkal. Személy szerint örülök neki, hogy nem volt annyira izmos formában, mint néhány fotóján. Ez is 0g felesleget jelent, de egy fokkal nőiesebb. Szuper volt, megérte. Ha ismét találkozunk, jobban fel kell készülnöm, az elején visszafogni, lassabban indítani.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-24 17:39:36
Számomra ez egy színtiszta technikai leírás. A végén próbáltad felhúzni a botkormányt az összefoglalóval, de picit későn.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-23 12:55:50
Zseniális akció volt ez, kellemes előadást olvashattam

2020-09-23 12:47:17
Jó kis írás, minden átjött :)
Edina remek nő!

2020-09-23 11:49:35
Nem gondoltam hogy ő ilyen vehemens. Nagyot nőtt a szememben hogy bizalmat szavazott neked a második körre.

2020-09-23 10:42:12
:-) Jótanács minden érdeklődőnek, ha jól értettem, hogy haditervet kell készíteni...nem lehet csak úgy egy ilyen kalandba bocsátkozni...mert különben jó eséllyel az események sodornak ajtónyitás után... :-))) Szuper jó beszi, abszolút hiteles, hogy hol jártál! Irigylésre méltó a duplázás ezek után!!!

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-06-15) : A lábaim közé helyezkedett, nyalogatta, a szájába vette a farkam, finoman játszott rajtam. A kezét csak minimálisan használta, pont amennyire kellett. A golyókba is bele kóstolót picit. Huncutan a szemembe nézett, olykor néztük magunkat a tükörben.

(2020-06-04) : Ahogy kényelembe helyezte magát az ágyon a szemembe nézett, majd ajkai finom ölelésébe vette péniszem. Élvezettel nyalta és szívta a bájdorongom, amit nézni és élvezni nagy élmény volt. Kényeztetésem közben néha kitekintett a falon lévő tükörre, hogy lássa magát, ahogy a férfiasságom birtokolja és játszik vele.

(2019-11-24) : majd a lábam közé kuporodott. Ez a ténykedése egész addig tartott míg mosolya mellé egy csík is került a szép arcára a szája mellé. Megtörölgetett és folytattuk a "dumaparty".

nagyon jó: 3db
(2020-09-11) : ő is elkalandozott kezével erre meg arra, mígnem lecsúszott, s egyből a lényegre is tért. Nem teketóriázott, bekapta, s vehemensen elkezdte kényeztetni. Izgató volt, mikor a szemembe nézett, olvashattam belőle olyat ki, amit szerettem volna. Közben megerősítette azt, hogy ugye megmondtam, hogy az. Őrület ez a lány! Bírtam a játékát, bár kicsit hiányzott néhány mozdulat és cselekedet, de így is élvezetes volt.

(2020-07-28) : A lábaim közé helyezkedett, majd birtokba vette a hancúrlécem. A tövénél megragadta, nyelvével pedig végig nyalta kéjrudam. A makkra rácsurgatta a nyálát, majd a szájába vette és elnyelte bájdorongomat.

(2020-07-23) : Próbálta, franciával, kézzel, hanggal, pózzal, de nem akarta a kis főnök az igazit, így megnéztem hátha én tudok valamit kezdeni a történettel, így mellém feküdt és egymás mellett maszturbáltunk. Itt teljes pornó feeling, hangokkal, mozgással, én közbe simogattam, megtette a hatását, így tudtunk végül gumit húzni.

: 1db
(2020-06-28) : A gumit én tettem fel és ezek után lassan majd fokozatosan dugtunk sok biztatással és nyögésekkel fűszerezve ösztönzött. Többször jártam az eldurranás közelében