4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Lara :) szexpartner

szexpartner

Lara :)-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-02 13:52:21

jsvalaki
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara :) beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirtelen estem be, Lara nagyon rugalmas volt. Elmondása szerint a kávézóból fordult vissza. Ezúton is köszönöm!
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Egy kicsit kavarogtam a házak között mire megtaláltam a bejáratot, de ez az én hibám. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyű odatalálni. A tetthely a Petőfi híd budai hídfőjéhez közel esik
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kellemes panel. Otthonosan berendezve, rend és tisztaság uralta minden pontját. A magasabb igényeket is biztosan kielégíti.
Lara :) külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Remek képek. De a valóság még ennél is jobb. Lara elég magas lány, de nagyon formás. A koráról nem beszélek, nincs mit. A fontos , hogy csodaszép az összkép.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
2
Kis simogatad után remek franciát kaptam. Igyekeztem viszonozni, amit hallhatóan jó néven vett. Nagyon finom, illatos a legnemesebb helyeket. Hagyományos irányból közelítettük meg a fő attrakciót, láthatóan élvezi a szexet és ez mindenképpen örvendetes. Motiváló. Hátulról fejeztük be. A többi a mi titkunk!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem extrákat, az elszámilás rendben volt, az árszint a budapesti átlagot képviseli.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tökéletes milf. Biztos, hogy még találkozuml.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara :) szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLara :) legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2013-12-26) : Azért elkezdte a masszírozást, ami nagyon finom is volt, de 10 perc után mondta, hogy melege van, és megkérdezte, hogy csináljunk-e valami mást. Csináltunk. Loraa bőre selymes, MINDENHOL ápolt és finom, megkóstoltam. Ő is engem, majd hátulról, isteni popsijában gyönyörködve lett végem.

felejthetetlen: 4db
(2019-09-18) : Természetesen ezek után ő sem volt rest, szájával óvszert varázsolt a barátomra ami azóta is büszkén meredezett. hanyatt fektetett és belém szeretett volna ülni, de megkértem hogy előtte a számra üljön, had leheljek pár csókot arra a mesés csiklóra. :)

(2018-07-11) : Gumit húzott, majd kellemes, változatos franciába kezdett, sok féle elemet variálva, a szemkontaktus pedig szinte folyamatos volt közben

(2016-07-23) : Nyelvecskéjével köröz a makkomon, oda s vissza, nyalogatja a rudat, nyelvével le-föl szánkázik rajta, bekapja lágyan, szopogatja, nyalogatja, többször van szemkontaktus, nagyon érzéki és nagyon kínoz vele.

nagyon jó: 7db
(2018-04-19) : A védőfelszerelés megújítása és egy újabb rövid franciás felvezetés után megkérdeztem Larát, hogy bele ülne-e, amit örömmel teljesített. Fölém kerekedett, és nekem háttal kezdett lovagolni rajtam,

(2017-12-20) : Testi értelemben is kezdeményező. Masszázs jó érzés. Masszázs olaj van. Isteni francia. Aktívan részt vett mindenben. Minden kérésem teljesítette. 2 óra volt, pikk pakk elment.

(2016-11-16) : Rövid pihenő után kezelésbe vette a farkamat, elképesztően izgalmas technikával orálisan kényeztetett, közben úgy helyezkedett, hogy én is hozzáfértem vonzó idomaihoz.

: 7db
(2018-12-16) : Lara simogatott, elkezdte puszilgatni a makkom, majd szép lassan benyálazta, nyalogatta. Folytatódott az érzéki szopás, miközben tartotta velem a szemkontaktust, ami szintén izgatóan hatott

(2018-01-21) : Közben lehámoztam róla a melltartót és bugyikát, és fekve folytattuk az ismerkedést. Végigcsókoltam mindenhol, ő pedig pár perc múlva szájába vette ébredező férfiasságomat,

(2016-08-22) : Én elsősorban a franciát és a kölcsönös franciát kedvelem, szeretem, ha egy nő élvezi a munkásságomat, engem nagyon fel tud izgatni. Pont ezért kerestem fel Lara-t, mivel olvastam, hogy szereti, ha őt is kényeztetik.