2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-22
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Karina szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Karina-

V.I.P hirdető
80/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-21 17:24:07

xtreme
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karina beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Ráesett a választásom és hívásomat fel is vette elsőre. Délutánra már tudtunk is időpontot egyeztetni, mindent meg tudtunk beszélni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A már ismert Kondorosi úti tömb, ahová könnyű az eljutás és a közlekedés is kiváló. A villamos a ház előtt a busz egy utcával beljebb jár. Ingyenes parkolók vannak a környéken. A GPS könnyen, pontosan odatalál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szinte új lakás. Tágas előszoba és nappali mellett két kisebb szoba rejtőzik. A tethelyen egy hatalmas franciaágy, melyet nem tudtam teljesen bebarangolni. A szabvány méreteknél nagyobb. A fürdőben tusfürdő és szájvíz kikészítve.
Karina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtóban egy gazellatestű gyönyörű nő fogadott és beinvitált. Fekete bodyja azt az érzést keltette, hogy a barátnődhöz ugrottál fel és lusta volt felöltözni az ajtónyitáshoz és már megyünk is vissza az ágyba. És tényleg mentünk vissza. Szép arca, jó frizurája megbabonázott.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Próbáltam gyorsan lezuhanyozni, hogy mielőbb visszajussak hozzá. Mikor visszaérkeztem az ágy közepén volt átlósan elnyúlva, nagyon csábítóan. Az érkezésem hangjaira fel akart ugrani, de megkértem, hogy engedje el magát és dőljön vissza az ágyra. Az egyik lába nyújtva a másik lazán felhúzva, hogy a két popsi fél között kiemelje a lényeget, melyet szépen takart a body, ha már tudtam volna, hogy alulról is nyitható ez a ruha darab ( gondolhattam volna hiszem body ), akkor ez a történet egészen másképp is alakulhatott volna. Elkezdtem simogatni és figyeltem a popsikat, de minden irányból teljesen szabályos gömb formát mutattak egész addig, amíg a kezem oda nem ért és valamelyes kilapította ezeket a csodálatos gömböket. Így játszadoztam, mígnem felvetődött bennem, hogy mennyivel jobb lenne body nélkül és ekkor derült ki, hogy fent is és lent is kipatentolható. Pillanat alatt kibújt a bodyból, újra hasra feküdt én meg újra simogattam és nem tudtam betelni a tökéletes popsikkal és a szép hosszú lábakkal. Mivel nem akartam a fejem a popsik közé fúrni a látvány miatt, így megkértem, hogy forduljon meg, melyet kézségesen meg is tett. Így már könnyebben fértem hozzá az erogén zónákhoz és addig helyezkedtem, míg a szám nem került elég közel a mellbimbójához. Szemből simogatásommal incselkedtem vele és a számmal közben játszottam a mellbimbójával. Később úgy éreztem, hogy kimerítettem az ebben a helyzetben elérhető cselekményeket, engedélyével orális kényeztetéssel próbálkoztam. Nehezen éreztem rá, hogy mi tetszik neki, de aztán sikerült örömet okozni neki. Az érzékenység elmúltával egy ligam masszázs jellegű kényeztetést ajánlott, melyet én örömmel elfogadtam, bár jeleztem, hogy ezt biztos nem bírom sokáig. Nem kellett sokáig várni, hogy utol érjen a beteljesülés. Letisztogatta magát én a lemosást ajánlottam fel. Utána egy kicsit pihiztünk kölcsönös simi mellett, majd felpattant és átgyúrta a fejemet, jól megmasszírozta. Felültem, kérdeztem lejárt az idő. Nem volt a válsz és ledobta a korábban felvett törölközőt és mögém osont, majd elkezdett masszírozni, így töltöttük ki a maradék pár percet. Később ( 1 perc ) tudtam menni zuhanyozni, majd öltöztem és sajnos el kellett mennem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A pesti átlag alatt egy kicsivel, már az elején odaadtam, mert elszoktam felejteni az meg ciki.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól esett egy ilyen gyönyörű, gazellatestű, fiatal nővel tölteni az időmet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-26 08:32:03
Úgy érzem, hogy maradt még lehetőseg a ti kettősötökben, de nem is kell minden randinak hasonlónak lennie. Szép élmény volt ez m8nden tekintetben. Gratulálok!

2020-09-22 18:15:27
Teljességgel érthető a sztorid, de azért Karina bemutatását picit szorgalmazhattad volna még. Meglehetősen kiváncsi vagyok rá... Azért köszönet az irományért!

2020-09-22 15:49:06
Ez a kiaknázatlan lehetőségek beszije :)
Sebaj, talán jön majd néhány izgalmasabb írás is.

2020-09-22 13:07:32
Ha jól értettem itt még nem is került minden felfedezésre, minden formában...

2020-09-22 12:45:00
Vannak felfedező beállítottságú írók szerencsére.