2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
38
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-21 15:50:41

Bubus56
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Pár hét eltelt az első találkozásunk óta, most kedvező alkalom adódott volna az ismétlésre. Reggel láttam, hogy elérhető, de még nem voltam biztos a napi beosztásomban, így várnom kellett. Aztán kora délután ismét villogott a jelzés, s azonnal hívtam Őt. Kis évődésekkel indult a beszélgetésünk, de aztán a lényegre térve gyorsan megállapodtunk az időpontban. Küldtem a VTR-t, amit azonnal visszaigazolt, s a rövid üzenetemre is választ küldött.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A Blahától nem messze található korosabb épület. A közlekedés autóval szinte kiszámíthatatlan, érdemes kicsit rászámolni. Parkolás a környéken fizetős, szerencse kérdése, hol találsz helyet. A tömegközlekedést nem befolyásolja a forgalmi sávok "ideiglenes" átalakítása, akinek megfelelő, annak ajánlott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A régi városi házba kapucsengős bejutás, egy kis lépcsőzés, s már fel is értél. Kis szerelmi kuckóba érkezel. Nem túl régen alakították ki, vagy újították fel. Rend és tisztaság mindenhol. A tetthelyen tatami, vagy szivacs, nem nagyon vizsgáltam meg. Kellemes hangulatvilágítás, és vendéglátóm telójáról zenés kíséret. A fürdőszoba kádas kialakítású, modern kiegészítőkkel, és a kellő higiéniai felszerelésekkel. Bő tusfürdő és szájvíz választék, méretes törölköző, és normális kilépő.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A hirdetésében sok minden látható, de más dolog valóságban látni és érezni Őt. Egy fekete miniruhában fogadott, ami teljesen testére simult. A felső részen félig kigombolva, két domborulata egyből csalogatott. A haja most félhosszú, alul még vizes volt, de ez engem nem zavart. Sőt, jól esett, hogy így frissen várt rám. Ajkai sejtelmesen mosolyra húzódtak, s szemeiből huncutság tükröződött.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A lakásba lépve szájra puszi, de én már csókoltam volna, így egy kicsit kicsikartam. A kis édességcsomag átadása után beszélgettünk egy kicsit, de az egyik kezem nem bírt magával. A kigombolt ruha alá nyúlva a cicire markoltam, s már éreztem is a gomb növekedését. Magamhoz öleltem kedvesemet, az ajkait puszilgattam, s nyelvemmel simogattam. Utána a nyakát, szemeit, nóziját pusziltam végig, közben a popsiját is ellenőriztem.
Egy idő után rám lett pirítva, le a cipőt, s bementünk a szobába. Én sietve a fotelba dobáltam a ruháimat, erre megint rám lett szólva, ott van a szobainas. Ez már a múltkor is ott volt, de valahogy nem arra koncentráltam. Szófogadóan rendeztem a gönceimet, majd a törcsimmel kikísért a fürdőbe. Gyorsan végeztem, s siettem vissza.

Zsuzska végzett a zenegép beállításával, így rátérhettünk az én be(fel)állításomra. Magamhoz öleltem és csókoltam mindenét. Ő finoman csókolt vissza, én egyre szorosabban húztam magamhoz. Kuncogva megjegyezte, lassan felemelem Őt. Kicsit elengedtem, ekkor kibújt a ruhájából. Egy pillanatig néztem kívánatos mindenét, s újra magamhoz húztam. Mindkettőnk érezhetően várta a folytatást, így a fekhelyen landoltunk.

Én hanyatt, mindjárt tűrtem is a párnákat a fejem alá. Partnerem rám feküdt, s egy érzéki csók után a kebleivel kedveskedett felső testemnek, ami nagyon jól esett, Amikor ölemhez ért, már méretes volt a szerszám, amit azonnal érzéki ajkai közé vett. Közepes erősséggel és mélységgel kényeztetett, kis kézimunka is besegített. Imádtam amit művel. Mikor szemérmesen csukott szemeit, kérésemre kinyitotta és a szembe nézett, még izgatóbbá vált a kedvessége. Időnként kiengedett, s a jobb kebléhez dörzsölte, ütögette a nyálas rudat. Szép látvány volt. Utána folytatta a már jól bevált kényeztetésemet. Ajkaival és nyelvével rendesen megdolgozott. Ekkor már éreztem, nem sok kell, hogy eldurranjak. Kértem Őt, hegy jöjjön feljebb. Mosolyogva rám nézett, és a kemény ciciket nekem nyomva indult feljebb. Egy finom csók után még feljebb kértem, két cicicsók után még tovább. Ekkor már alábújva vállaim felett térdelt, s előrehajolva kezeivel a szekrénynek támaszkodott. Ezt én ugyan nem láttam, de partnerem tájékoztatott.

Végre az arcom előtt volt a vágyott nőiessége. Kezeimmel a popsijánál fogva közelebb húztam, s nyelvemet a sikamlós ajkai közé toltam. Erre kis remegéssel reagált, s lekoccolta a szekrényajtót. Én mint a kiéhezett vándor estem neki a hívogató puncijának. Alig bírtam betelni ízével és illatával. Iszonyatosan kívántam, s rendesen bebarangoltam kelyhét. A csikló ingerlésekor csípőjével diktálta az ütemet. Én a popsiba kapaszkodva szorgoskodtam tovább. Később nyelvem körbe járt a barlang bejáratánál, majd többször mélyre ereszkedett. Kedvesem teste egyre többször jelezte, jó úton járunk. Ez még jobban felajzott. Egy gondolat jött valahonnan, s a következő pillanatban az egyik hüvelykujjam a hüvelybe csúszott. Talán kis hangok is igazolták, ez így számára is kellemes. Egy idő után be kellett látnom, remegő testének ez e pozíció elég fárasztó lehet. Így lassan, de csak ideiglenesen elváltam a játékomtól. Az ágyra fektettem Őt, s egy csók után a combjai közé helyezkedtem. Combjai belső oldalát, vénuszdombját és a szirmocskáit végigcsókoltam, s finoman megharapdáltam. Ekkor már nem csak a csípőjét emelgette , hanem lassan mindkét lábát felhúzta teljesen. Kezeivel tartotta őket, ehhez én is besegítettem. Mindkét kezemmel a combjain támaszkodtam, innen nem volt menekvés. Úgy éreztem, nem is akarna szabadulni. Arcomat fúrtam a kacsingató punciba, majd a vizuális élmény után nyelvem ismét harcba lendült. Habzsoltam az előttem csillogó bejáratot, legszívesebben azonnal tövig merültem volna benne. Teste többször megfeszült, karjait teljesen maga fölé nyújtotta, öle finoman megremegett. Azt hiszem, legalább is remélem, a csúcs közelébe értünk. Ráadásként előbb egy majd két ujjamat is bevettem a játékba. Közben nyelvem kitartóan dolgozott a csiklóján. A feszülések és a remegések egyre sűrűbben jelentkeztek, úgy éreztem kedvére tettem kedvesemnek.

Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

Mivel az első randinkon, egy pózt próbáltunk, most szerettem volna egy kis pacizást. Zsuzska annak ellenére, hogy Ő a kutyust jobban szereti, eleget tett kérésemnek. Nem is akár hogyan, ezt vétek lett volna kihagyni. A gumi felhelyezése után, félig rám hajolva, lassan ereszkedett rám. Csodás érzés volt. Forró nőiessége körülölelte a duzzadó szerszámot, közben láthattam egyesülésünk közben az előttem ringó kebleket, s a kérésemre kinyíló igéző szemeit. Dicsértem mindenét, s magamra hajtottam felső testét. Csókja és bőrének illata mámorító volt. Kicsit feljebb hajolt, s éreztem egyre mélyebbre kerülök. Mondtam is neki, most érzem mindenét. Azt hittem, ennél tovább már nincs, de még rá tett egy lapáttal. Még feljebb emelkedett, s eltűntem teljesen. Meg is jegyezte, most teljesen az övé vagyok. Imádtam és köszöntem odaadását. Hagyott egy ideig így élvezkedni, aztán mondta, nagyon várja már a kutyust. Mondtam, én is. Gyors helycsere, s már így folytattuk dolgunkat. Szorítottam a csípőjét, s keményen, teljes lökethosszal próbáltam a kedvére tenni. A mellettünk lévő tükörben néztem az ütemre ringó szép kebleit, s egész testét. Néztem a punciba szorgalmasan ki-be járó rudamat, s teste minden részét simogattam. Finom mozdulatokkal vette ki részét az üzekedésünkből. Mikor lassítottam, és a mélységet is csökkentettem, partnerem átvette a kezdeményezést. Én csak térdeltem és álltam hál Istennek rendesen, Ő csípője minden irányú mozgásával fantasztikus élményben részesített. Később én irányítottam, hosszú és kemény löketekkel, majd csak a bejárat ingerlése után ismét visszavette a lehetőséget. Úgy megdolgozta az ágaskodó szerszámot, hogy éreztem, valahogy átestem a holtponton. Ennek ellenére jó ideig élveztem törődését. Közöltem, hogy ez így hosszú menet lenne, fejezze be ajkaival a kiképzésemet.

Kérésére hanyatt feküdtem, mondta, így Ő irányíthat. Nekem nem volt ellenvetésem, vártam a beteljesülést. Combjaim közé térdelt, s a segédek simogatása közben szájába vette az izgatott testrészemet. Volt kézimunka, szopogatás, nyelvhez csapkodás, nyelves simogatás, szóval minden. Viszonylag rövid idő után, éreztem itt a vég. Az első nagy lövés ajkai között történt, az eredmény utána a hasamon landolt. Ez után gondos kacsóival kifacsarta a maradékot. Mikor már teljesen megkönnyebbültem, gondosan letörölgetett, én meg csak pihegtem. Mondta is, nem kell jajgatni.

Még kis dumcsi, egy meztelen ölelés, gyors fürdőlátogatás, majd érzékeny búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem esett szóba. Az ajándék mértéke publikus. Én egy extrát igénybe véve egészítettem ki a csokrot. Távozás előtt a konyhaasztalra helyeztem, Ő észre sem vette, mikor történt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Örülök, hogy összejött ez a második találkozó! Az ismerkedős is nagyon jó volt, de most már kicsit ismerve egymást, felszabadultabban kereshettük egymás határait. Felejthetetlen órát töltöttem csodás partneremmel, majd dolgozok az ismétlésen!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 18db
(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

(2020-08-26) : Pihegése után megcsillogtatta hibátlan francia tudását és mikor elérkezettnek vélte az időt gyakorlott mozdulattal felpattintotta férfiasságomra a gumit és mintha kitalálta volna vágyam nyeregbe pattant és lassan ágyékomra ereszkedett. Lassú poroszkálásból galopba, majd egyre hevesebb vágtába kezdett,

(2020-08-16) : Fordultunk és én kaptam leckét francia tudásából. Kellemesen csinálja, pont olyan finom felvezetésként mint amire ilyenkor szükség van. Majd gumit kértem és beleült a nyeregbe. Nagyon finoman meglovagolt, felváltva vagy ő mozgott rajtam változatosan- hol lassan és érzékien, hol vágtába csapva- vagy én döntöttem magamra és csapattam neki alulról. Közben oldalra nézve a tükörben mozizhattam végig a látványt, ami rendkívül izgató volt számomra.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,