2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
JázmiiinésFruzsi szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

JázmiiinésFruzsi-

V.I.P hirdető
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-20 20:15:14

sztbali
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

JázmiiinésFruzsi beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-20

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
SMS alapon vettem fel a kapcsolatot Jázmiiinnal és néhány módosítással sikerült megfelelő időpontot találnunk. A randi előtt két nappal feldobta, hogy Fruzsi is csatlakozhatna; amire én igent mondtam és láttam, higy újból VIP kategóriájú a páros hirdetésük, ezért VTR-en is megerősítettem az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ez volt a második alkalom, hogy Jázmiiinnál vendégeskedtem. A megközelítés szokás szerint vonattal történt. Számomra ez felel meg, ha Kelenföldre kell mennem. Jelen esetben még a busz igénybevételére is szükség van, de ez nem hátrány és az autósoknak is van hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jázmiiin kuckója, ahol múltkor voltam. Nem változott semmi és ugyanabban a szibában voktunk. A fürdőben minden vam ami kell; így minden adott egy kellemes együttléthez.
JázmiiinésFruzsi külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Jázmiiin még mindig ugyanaz a tini kinézetű lány karcsú alakkal és átlagos méretű tenyérbe illő cicikkel és egy formás popsival. Valami rózsaszín szexi ruciban nyitott ajtót. Érdekes módon egyből csókkal köszönti a vendéget, ezt máshol még nagyon régen tapasztaltam.
Fruzsi hasonlóan Jázminhoz fiatalos kinézetű, de a teltebb idomai miatt idősebbnek tűnik nála úgy külsőre. Kicsit nagyibb cicik és olyan szomszédlányis arc társul hozzá. A popsi markolnivaló fajta és igazán nyerő az összhatás. Fehér poló és fekete kisnadrág volt a fogadóruha alatta egy lilás színű szexi darabbal.
A nyítóképükön Fruzsi a bal oldali Jázmiiin pedig a jobb oldali lány.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Pornós feeling:
5
Megérkezésemkor üdvözöltük egymást és volt egy kis bemutatkozás Fruzsinak. Levettem a cipőmet és bementünk a szobába. Itt elfogyasztottam a felkínált frissítőt és elkezdtünk csevegni, amíg levettem a ruháimat. Amíg elvonultam fürdeni, addig felkészültek az előre megbeszélt sztriptízre. Visszatértem és kezdődhetett a műsör. Igazából inkább egy leszbi show volt ez, mert inkább egymással foglalkoztak; mint a vetkőzéssel. Nekem ez is testszett, mert erre is kíváncsi voltam. lekerült Fruzsiról a póló és a kisnadrág, majd Jázmiiinról került le a ruci és végül Fruzsiról is lekerült a textil. Én eddig ott ültem előttük egy székben derekam köré tekerve egy törölközőt. Csábos mosollyal odaléptek hozzám és felváltva kezdtem csókolózni velük és a ciciket kényeztetni. Lekerült rólam a törülköző és az ágyra telepedtünk. Hármas csókcsata alakult ki és utána Fruzsi elfeküdt az ágyon. Jázmiiin elkezdett csókolózni vele én pedig a cicijeit vettem kezelésbe a nyelvemmel, majd haladtam lefelé. Elérkeztem a puncijához Jázmiiin pedig Fruzsi szája fölé térdelt. Elkezdtem kényeztetni Fruzsi punciját a nyelvemmel és ugyanezt tette Jázmiiinéval. Intenzív nyelvmunkát alkalmaztam és Fruzsi is hasonlót. Jázmiiin nagy sóhajokkal Fruzsi, pedig heves vonaglással élvezte a kéjt. Fruzsi már elég közel járt és hamar elérte az orgazmust és utána pozíciót váltottunk. Elfeküdtem az ágyon és Fruzsi franciázott egy keveset majd gumit húzott. Jázminnal csókolóztam és utána a szám fölé helyezkedett. Fruzsi nyeregbe pattant és elkezdett lovagolni rajtam miközben Jázminnal foglalatoskodtam. Ismét váltottunk és gumicserét követően Jázmiiint támadtam be hátulról; aki a hanyatt fekvő Fruzsit nyalta. Rendesen meghajtottam Jázmiiint, ha ezt így ki lehet jelenteni és a füleit is kényeztettem picit. Jázmiiin szünetet kért, ezért újból Fruzsival kezdtem foglalkozni. Mivel Fruzsi nem ismerte a "Bunny kedvence" pózt, ezért úgy gondoltam ideje vele megismertetnem ezt a pozitúrát. Újabb gumicsere után elkezdtem Fruzsit is megdolgozni és elmondtam neki ezt a pózt és ekkor megjegyezte, hogy ezentúl az ő kedvence is, mert nagyon élvezte, amíg így voltunk, addig Jázmiiin mozizott és simogatta magát. Simogattam Jázmiiint és a ciciket is kényeztettem, majd Fruzsi fülei és cicijei kerültek sorra. Nem szerette volna, ha Jázmiiin kimarad a jóból, ezért ismét Fruzsi fölé helyezkedett szembe velem és csókolóztam vele és simogattam ahol értem. Sokáig voltunk ebben a formációban és már Fruzsi is elment még egyszer, amikor Jázmiiin megjegyezte, hogy hagyjuk pihenni Fruzsit; ezért gumi le és Jázmiiin franciázott nekem. Később Fruzsi is becsatlakozott, majd az ágy mellé álltam és a két lány cicijeire engedtem az utódokat.

Törlés és pihenés Jázmiiin kávéval kínált amit elfogadtam és egy hosszabb csevegés elkezdtem felvenni a ruháimat. Csokorrendezés és a cipőim felvétele után búcsúcsókok mindkét lánnyal végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük, ami egy nyilvános adat, ezért semmi meglepetés nem érhet senkit. Teljesen korrekt napjaink gazdasági helyzetéhez képest, az én meglátásom szerint.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Régen volt ennyire nagyszerű páros élményben részem és remélem még sok hasonló élményem lehet valamelyikőjükkel szólóban vagy bármilyen más párosításban.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés JázmiiinésFruzsi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!