39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ramóna szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-20 19:39:48

ghost_dog
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Többször próbáltam telefonon elérni, míg a harmadik próbálkozásomat siker koronázta. Másnapra akartam időpontot kérni, de sajnos csak egy nappal későbbre tudtunk olyan időpontot ami mindkettőnek megfelelt. Azért nagyon megérte az a kis várakozás...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kerület frekventált része, a GPS pontosan ismeri a helyet, a parkolás fizetős de cserébe könnyen lehet parkolóhelyet találni. Busz jár az utcában kisebb sétával villamos és kb 10 percre metró is van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy újabb építésű társasház felsőbb szintje, a lakás kisebb de mindenhol tisztaság a célnak 100%-ig megfelel. A fürdőben is maximális a higénia, tusfürdőből bőven van választék. Szájvíz dezodor is fellelhető, a kapott törülköző pedig elegendően nagy puha és illatos volt.
Ramóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor megláttam vendéglátóm elállt a szavam 1-2 másodpercre. Fantasztikusan csinos, hosszú combú széparcú nő fogadott fekete combfixes harisnyában és egy ugyanolyan színű bodyban. Lehet, hogy már közhely de tényleg nem adják vissza a képek Ramóna valódi szépségét, azt is említette, hogy a képek már nem igazán újak de szerintem minden egyes pont ami az adatlapján az adottságok címszó alatt szerepelnek teljesen fedik a valóságot. Viszont az elragadó stílusát azt, a cserfességet azt a nyílt őszinteséget nem adják vissza, ahhoz találkozni kell vele és biztosan nem bánja meg az ember fia.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Tusolás után ő is használta a szájvizet, majd utánam jött a szobába és elkezdtük egymás testének megismerését néhány csók és simogatás közepette, megemlítette, hogy néhány helyen csiklandós. Majd kis segítséggel le került róla a body is. Ezután elhelyezkedett az ágyon én fölé kerekedtem és ismét csókolózni kezdünk, a csókja eszméletlenül finom barátnős igazi nyelves sőt nagyon jól használja nyelvecskéjét. Elkezdtem felfedezni a testét finom csókokkal, isteni finom és illatos a bőre legszívessebben egész nap a teste csókolgatásával töltöttem volna de annyira vonzott a déli tájék, hogy nem bírtam magammal és lefelé vettem az irányt, kicsit elidőzve a mellei és a pocakjának csókolgatásával. Majd elérkeztem kis fazonos kelyhéhez ami szintén imádnivalóan illatos és bársonyos egy ideig itt időztem bár testének mozgásából ítélve nem lehettem ügyetlen de a csúcsra nem sikerült eljuttatni. Ezután ő kényeztetett engem, hááát ezt megpróbálom leírni de ehhez olyan írói véna kellene mint legalább Jókainak vagy valamelyik hasonló nagy írónknak van. Na mindegy az írásom ezen részét szorozzátok meg legalább ezerrel és akkor még a közelében sem vagytok. A lényeg a lényegben Ramóna elkezdte orális kényeztetésem lassan nem sietve hol csak végignyalva a velem egykorút hol bekapta és közben a zacsit kézzel masszírozta de mindezt olyan finoma lágyan csinálta, hogy csak a csúcs közelében tartott és ügyelt arra nehogy a csúcsra érjek. Aztán váltás a zacsira koncentrált az ajkaival és a nyelvével a kicsi kezétvel pedig a cerka alsó részét simogatta ahol a fitymafék van (azt hiszem így hívják) és persze még mindig nem engedte a csúcstámadást. Volt olyan is amikor a cicikkel kényeztetett ilyenkor loptam egy-egy csókot is. Akkor is az őrületbe kergetett amikor még az orális kényeztetésem folyt ő pedig pucsított a tükör felé én pedig csak moziztam és nem bírtam betelni a látvánnyal. A végletekig tudja húzni az embert, mondta, hogy nem szokott kapkodni nekem csak annyi jutott eszembe, azt sem bánnám ha soha nem hagyná abba. De hát minden jónak vége van egyszer de ez esetben még jobb következett amikor gumit húzott és megkérdezte, hogy lehet-e felül. Nekem csak egy régi Sex Action dalszöveg részlet jutott eszembe ami így szól "nekem mindegy, hogy te vagy felül vagy én alul" ezen persze jót nevetett. Hát ezen javaslatát sem bántam meg eszméletlen jó volt, volt amikor szinte rám feküdt vízszintesen ilyenkor kaptam csókot is volt hogy szédületes csípőmozgást mutatott be. Végül így lett végem és hagyott lenyugodni közben simogatott, tényleg nem egy kapkodós fajta. Aztán letisztogatott, és beszélgettünk minden féle dologról eszméletlen inteligens sok mindenről el lehet vele csevegni. Majd irány a fürdő és érzékeny búcsút vettem tőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Igazából a bővebb infója mindent elárul a telefonban rákérdeztem, hogy esetleg van valami amit esetleg tudnom kell de igazából ő is csak annyit mondott ha olvastam az adatlapját akkor ott minden le van írva. Extrát nem vettem igénybe. A randi elején elhelyeztem a kisasztalon egy borítékban. A randin szóba sem került.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikus élményben volt részem a randi alatt, Rami szeret irányítani legalábbis úgy vettem észre de ez abszolult nem baj mert nagyon tudja mi a legjobb egy férfinak. Legközelebb és persze biztos vagyok benne, hogy lesz legközelebb csak annyi a tervem, hogy csináljon velem azt amit csak szeretne.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-21 08:44:24
Latom Ramóna jol megbabonázta az elmédet,bele habarodtal, érthet ő a rajongásod

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

(2020-02-21) : Az ágyon négykézlábon elhelyezkedett, majd közelebb léptem az ágy széléhez, és miután egy finom puszit rálehelt péniszemre, azt bizony birtokba is vette. Leírhatatlan látvány és érzés volt, ahogy a nemiszervem ajkai finom ölelésébe kerültek, majd megmutatta azt az idegen nyelvet, amelyiket szereti és szívesen beszéli.

felejthetetlen: 30db
(2020-10-22) : Az ágy szélén elhelyezkedtem, Rami az ágy előtt térdre ereszkedett, és miután a keze ügyébe került ágaskodó férfiasságom azt birtokba is vette. Nyelve hegyével végig simogatta bájdorongom, közben a szemembe nézett, én pedig nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem az elém táruló popsi látványát, vagy pedig élvezettel nézzem, ahogy falja péniszem!?

(2020-08-11) : Pár perces franciás játék után vitorlát húzhattunk volna, de Rami inkább elém térdelt és folyamatos szemkontakt közben tovább kényeztetett. A Mikulás zsákját sem hagyta ki a játékból. Nyelvével végig nyalta, majd a szájába került és szívogatta. Utána hosszában a hímvesszőmet is megkóstolta, végül a nyelvét kinyújtva makkomat a nyelvéhez többszőr finoman érintette. Percekig játszadozott így velem,

(2020-07-05) : Ezek után mint egy jégkrémet végignyalta teljes hosszában,majd a zacsit,a golyszikat és a gátat is.Visszajött a makkomhoz és nyelve hegyével izgatta azt.Finoman körbejárta az óramutató járásával megegyező,majd ellentétes irányból is.

nagyon jó: 19db
(2020-05-10) : Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok.

(2019-11-22) : mosolyogva kényeztetett engem. Isteni franciája van, ha csak lenne egy ilyen programja, arra is elmennék hozzá. Hát sikerült eléggé felhúzni és le kellett állítanom,

(2019-11-20) : Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.

: 29db
(2020-09-10) : Hosszú előjáték és csókolózás után egy kis franciába kezdett, ez is nagyon kellemes volt. Utána pedig rátértünk a lényegre, először én voltam felül, és nagyon jó érzés volt benne lenni, azután pedig hátulról döngettem meg, ez szintén felemelő volt, látni a csinos kis picic popsiját premier plánból. :) Tényleg nagyon ajánlott, abszolút barátnő feeling, még biztos hogy meg fogom látogatni!

(2020-07-10) : így hát franciázni kezdett, nagyrészt a száját és a nyelvét használta, párszor még a golyókhoz is letért amivel tovább fokozta az izgalmakat. Azt kell mondjam szégyenszemre gyorsan kikellett húznom magamat a szájából és a testére élveztem abban a pillanatban.

(2020-06-26) : Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna.