Aliz erotikus masszázs

erotikus masszázs

Aliz-

V.I.P hirdető
81/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-18 00:49:20

RGabi
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aliz beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Eredetileg egyik barátnőjét hívtam fel, és egyeztettem vele időpontot, de a találkozó előtt kb. egy órával kaptam egy SMS-t Aliztól, hogy valami súlyos családi dolog történt, és emiatt a barátnőjének el kellett mennie, de ő szívesen fogad a megbeszélt időpontban. Akkor pont nem voltam internet közelben, így nem tudtam rákeresni Aliz adatlapjára, de ennek ellenére elfogadtam az ajánlatot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
4
Kocsival mentem, a környéken könnyen találtam parkoló helyet, amiért (tekintve, hogy már este volt) nem kellett fizetni. Az utcát könnyen megtaláltam, de a lépcsőház már kicsit trükkösebb, mert nincs kiírva a házszám. A következő kapualjnál viszont már igen, onnan lehet következtetni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szép, hangulatos. A fürdőben egy kád van zuhanyfüggönnyel, ami ugyan nem ér faltól falig, de a célnak tökélesen megfelel. A kád szélén 8-10 tusfürdő közül lehetett választani.
A szoba nem túl nagy, épp elfér benne egy tatami, egy kis szekrény és két puff (vagy valami hasonló ülő alkalmatosság :)), amelyek egyikére a ruhámat, a másikra a vizes törülközőt tudtam letenni. A tatami mellett a falon egy tükör a jobb rálátás érdekében. Már megszoktam, hogy ilyenkor nem úszik fényárban a szoba, de most talán lehetett volna egy kicsit világosabb. A klíma 25 fokon ment, de Aliz szerint elromlott, mert melege volt, én viszont egy kicsit hűvösnek éreztem a szobát... bár idővel felforrósodott a levegő :)
Aliz külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az oldalon található képek egész közel állnak a valósághoz. Két dolog nem derül ki róluk. Az egyik, hogy van pár tetoválása, a másik, hogy nagyon szép, helyes arca van. (Ez nyilván szubjektív, kinek, a pap, kinek a papné.) Szép, kerek, markolni való feneke és mellei vannak. Fekete tangában és melltartóban fogadott, de amikor visszatértem a fürdőből a melltartó már nem volt rajta, illetve a bugyi se sokkal később került le.

Erotikus masszázs
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
3
Masszázs során a mozdulatai alapvetően gyorsak, erősek, temperamentumosak. Nem egy lassú cirógatást kell elképzelni. Kérdezte tőlem, hogy nem-e csinálja túl erősen, mert szoktak rá panaszkodni, de nekem jól esett. Lentről haladt felfelé a vádliktól a combokon, a fenéken, a háton és a vállakon át egészen a karokig, amihez krémet használt. A masszázs során nem voltak benyúlkálások, így sokáig az egyetlen erotikus dolog a meztelen testének a látványa volt.

Aztán egyszer csak elővette az olajat, és bekente vele saját melleit, hasát, illetve az én hátamat, és kezdetét vette a csúszka. Ahogy csúszkált rajtam fel és le, elképesztően izgató volt. A korábban említett gyors, temperamentumos mozdulatok itt is jelen voltak. Egyszer csak kezdett ágyék tájékán kényelmetlen lenni a pozíció, de szerencsére megkért, hogy forduljak meg. Újra bekent mindkettőnket olajjal, és jött a második menet. Először csak oldalról fölém hajolva csúszkált, majd egyszer csak átvettette az egyik lábát a fejem felett, és kb 69-es pozícióban folytatta. Azért írom, hogy kb., mert a csípőjével sose jött a mellkasomnál feljebb, de a punciját végig láttam, ahogy táncol előttem. Néha kicsit lejjebb ment, és a puncijával a farkamon csúszkált. Centiméterek választottak el attól, hogy a hirdetését másik kategóriába kelljen sorolni, de természetesen végül semmi ilyen nem történt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Másfél órára mentem, így kényeztetéssel indítottunk, és zártunk.

A fürdőből visszajövet hanyatt feküdtem a tatamin, Aliz levette a bugyiját, és mellém telepedett. Olajat csorgatott a velem egykorúra, és kézi munkába kezdett, amit néha meg-megszakított egy kis franciával. Mind a kéz, mind a szájmunkájára jellemző a masszázs során már említett gyorsabb, hevesebb mozdulatok. Volt, hogy jobb kézzel verte, volt, hogy ballal és volt, hogy mindkettővel egyszerre. Amilyen gyorsan csinálta, nem is csodálkozok, hogy váltogatnia kellett. A franciája kellemes, néha szörcsögő, cuppogó hangokat hallat. Ahogy mellettem ült, volt lehetőségem simogatni, és nem tudtam betelni a szép melleivel. Kölcsönösséget se ő, se én nem hoztuk szóba. Egyszer csak éreztem, hogy nem bírom tovább, és végül a kezei között ért a vég. Először száraz, majd nedves törlőkendővel megtisztogatott, és megkért, hogy forduljak hasra. És kezdetét vette a masszázs.

A csúszka masszázs után jött a második kényeztetés, ami lényegében ugyanúgy zajlott, mint az első. Végül, ahogy mentem volna fürödni, megkérdezte, hogy zavarna-e, ha ő is velem tartana? Hát... nagy duzzogva beleegyeztem :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az "Egyeztetés" résznél már írtam, hogy eredetileg nem Alizhoz terveztem menni, és ugyan ezt a telefonban elfelejtettük tisztázni, de személyesen még minden előtt elmondta, hogy a barátnőjével ellentétben nála nincs extra NFVSZ, így ezt nem is vettem igénybe. Sőt valójában semmilyen extrát nem vettem igénybe, de azt nem is kérdeztem, hogy más extra van-e. Az alapár pesti átlag, amit egy kicsit megtoldottam, mert úgy éreztem, hogy megérte. A végén, öltözés után tettem a kis szekrényre, amíg Aliz rövid időre magamra hagyott, később az egész nem került szóba.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A véletlen hozta úgy, hogy vele találkoztam, mondjuk úgy, hogy "zsákba macska" jelleggel, és ezek után meglepően kellemesen telt az ott töltött idő. Aliz egy kifejezetten szép lány, akivel jól el tudtunk beszélgetni. Nem tartom kizártnak, hogy még visszamegyek, de akkor már kimondottan őt keresve :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aliz erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-23 07:08:21
Tartalmas randiról egy tartalmas beszámoló. Értékes dokumentum annak, aki meg akarja ismerni Alizt egy picit. Kösz!

Hanc
Friss újonc
2020-10-15 23:58:37
Kellően részletes, tárgyszerű, helyesírási hibák NÉLKÜL. A számomra szükséges információt tartalmazza.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-20 15:30:45
Meglehetősen tartalmasan telt a randitok, amit érzékletesen, informativ módon tálaltál nekünk.

Waldau
Kezdő irogató
2020-09-19 09:43:19
Ez a levezetési technika, azért nem hangzik valami jól..

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-18 10:20:00
A random randit jol levezényelted,ez igy teljesen rendben van