53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Amy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-17 22:30:29

Ronnie94
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-18

Egyeztetés
Bekerült a kedvencek közé, majd ki. Aztán megint be, megint ki, majd végül úgy sikeredett a bekerülés, hogy ott is maradt. A kapcsolatfelvétel pár hónapja egyszerű volt, de közbejött a pestis, elmaradt a találka. Egyszer volt... izé egyszer aztán volt egyeztetés vtr-en (ami azóta nincs), cím is volt, időpont is lecsekkolva, de végül mégsem tudtam menni. Nem volt haragtartó, amikor hívtam, szinte azonnal kontaktba kerültünk, egy kis csevej után megegyeztünk a randi időpontjában.
Megközelítés
Kocsival mentem, biztos a tömegközlekedés is jár arra (már miért pont arra ne), de az tuti, hogy a jelenlegi kuckóhoz gyalogolni is kell. A cím egyértelmű, nagyon nehéz lenne eltéveszteni, aki mégis tovább gyalogol, az megérkezik a semmibe. Na jó ez erős túlzás, de egy pici semmibe tényleg.
Helyszín
Itt kellene olyanokat, hogy észak-keleti irányból a napfény 28,7 fokos szögben belépve az ablakon mi a brantot világít meg, miközben a türkizizék az aranymetszés előtt egy féllel osztják meg a rusztikus hogyishívjákot. Szóval fogalmam sincs , milyen a szoba. Az biztos, egy ménkű nagy ház egyik bebújója, volt ágy, rajta lepedő, azon párna, a közelben valami egyéb bútor, amire lehetett vetkőzni, a folyosón balra a fürdőszoba káddal, tusfürdővel, szájöblítővel. Nem lakberendezni mentem na.
Amy külseje
Az alacsonynál kicsit magasabb, vékony, törékeny(nek látszó) nő fogadott rövid hajjal, picicikkel, karcsú derékkal és olyan se... fenékkel, ami pont kedvemre való. Az oldalról általam felkeresett nők között voltak kimondottan formás tomporral ellátottak, de a kínkeserves igazság az, a számomra ideálisat most vehettem szemügyre és tettem is nagy szorgalommal, kitartással és kedvteléssel. A lábai (különösen a vádlijai) csak egy hajszálnyival maradtak el kidolgozottságban az ülőgumóktól. Arcra visszatérve egy helyes csaj, sokat mosolyog, hangja alkatához meglepően mély, de ne menjünk most bele a részletekbe, a hangszínt elsősorban a hangszálak vastagsága és lazasága határozza meg. Szóval számomra nagyon egyben volt, remélem, le is csekkolta a pillantásaimból.

Action
Miután előttem pár perccel érkezett, ezért megtörtént itteni pályafutásom első közös tusolása, miután a szobában együtt szép lassan ledobáltuk a cuccainkat magunkról. A kádban nem volt rest, rögtön hátat fordított és elkezdte hozzám tolni a popsit, amit villámgyors merevedéssel nyugtáztam. Ezt le is csekkolta a kezével, de én igyekeztem inkább a dörgölőzést abszolválni. Közben egyfolytában csacsogtunk, szappanozás ürügyén végigsimogattam, amit végig kell. Amikor végeztünk a leltárral, el is zárhattuk a csapot.

Némi törölközés után vissza a szobába, ahol kis simogatás után belevágtunk a smárolásba. Már ekkor eldőlt, itt kérem szépen már elnézést, de szeretkezés nem lesz. Az ágyra esve még egy kis nyelvdögönyözés váltott szájakban, majd miután csak nem lankadtam, nekilátott az orális kényeztetésnek. Nem sokáig hagyott kétséget afelől, mi az egyik specialitása. Oké, nem vagyok az BBC-vel megáldott típus, de a közepesnél kicsit nagyobb mérettel rendelkezem, de az úgy bukott át a garaton, mintha soha máshol nem lett volna. A torokszorítás meghozta a kedvem, megfogtam a fejlét és alulról alaposan adtam az ütemet. Amikor megjött az a semmi máshoz nem hasonlítható szörcsögős hang, akkor természetesen visszaengedtem magam a szájüregbe, de kisvártatva megint a torkára húzott, jött az ütemadás szörcsögés, visszaengedés és így tovább.

Most pár percet kérek, mert annyira előjött a feeling, hogy mennem kell a hideg víz alá...

Visszajöttem, folytatom. A kitartó szájaskodás után gondoltam, megpróbálom viszonozni. Egy kis smárparty után elindultam lefelé és először lassan, majd kicsit gyorsabban nyalakodással múlattam az időt. Aki már csinált ilyet valaha, az pontosan tudja, a partner ettől el fog-e röppenni vagy sem. Nekem fél perc után lejött, így esélyem sincs sikert aratni, ezért óvatosan bevetettem egyik ujjamat, utána még egyet, a harmadikat pedig a hátsó nyílásba (egy mukk ellenvetése nem volt). Pár perc után jöttek a hangok, a remegés, majd a feszülés, aztán a lenyugvás.

Megkérdeztem, most már dugunk-e, mert ilyen előélet után nehéz lenne átmenni lágy szeretkezésbe. Gumi felpattant, partnerem pedig nyeregbe. Nem volt itten semmi poroszka, a jármód rögtön a vágta volt, én meg csak gyönyörködtem, meg néha adtam alulról az ütemet. Ha nem látom és érzem, nem hiszem el, mert egy idő után annyira átadta magát a saját élvezetének, hogy azt se vette volna észre, hogy ha ott sem vagyok. Őrült módon önfeledten kefélt, a fejem fölött az ágytámlába kapaszkodott, harapdálta a saját karját, majd másodszor is elélvezett.

Innentől én csaptam a lecsóba. A fordított lovaglás közben markoltam a fenekét, löktem magam, ahogy csak bírtam, majd missziben pakoltam a lábát ide-oda, és innentől ez már nem dugás és nem is kefélés volt, hanem fékevesztett üzekedés, csattogás, szó szerinti baszás. Egyikünk sem finomkodott, csattogtunk, ahogy csak tudtunk. Fergeteges volt az ütem, kúrtam, ahogy a csövön kifért, közben olyan vadul nézett rám, mintha pont ezt akarta volna.

Mielőtt az időnk lejárt volna, már tudtam, itt fejlelógatás nem lesz, nem fér bele a hátralévő percekbe, de a gumi lehajingálása után ismét a torkára kértem magam. Előtte azért megmutatta, mi választja el a lelkes amatőrt a kőprofitól, fél méterről különösebb célzás nélkül úgy telibeköpte a farkamat, hogy abból egy csepp sem ment mellé. Néhány percnyi torkozás után hatalmas ordibálás után egy kicsit a szájában, de inkább a kezében élveztem el három egymás utáni hullámban.
Elszámolás
Szokásomhoz híven megegyezésünk tárgyát borítékban helyeztem el érkezésem után nem sokkal. Az új budapesti átlagnak titulált ellentételezésnél valamennyivel nagyobb, de valamit valamiért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bevállalós, kedves, kommunikatív nő. Aki ezt a kombót szereti, nem fog csalódni. Még beszélgettünk kicsit, de nem húztam feleslegesen az időt, a féktelen kategória kedvelői tutira megkapják, amire vágynak. Az oldalról orális akciózás és a fejlelógatás most kimaradt. Most.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-09-19 14:12:51
Jó a stílus, részletes a leírás, de mégsincs túlírva. Bravó!

2020-09-18 19:04:07
Nagyon jól megfogalmaztad mennyire engedi ,hogy a vendég kénye kedve szerint használja őt.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-18 12:39:16
Hiteles és vágykeltő képet festegtél nekünk Amyről, aki egy valóban bevállalós csajszi. Viszont ez a farokra köpés tőle még szàmomra is új volt......

2020-09-18 08:50:54
Még egy valami kimaradt, a popó. Nem derült ki miért nem vetted igénybe. Helyszín mintha a régi helyszín lenne leírás alapján. A visszatérés talán a MOST szóval van belengetve. A beszi amúgy zseniális.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

felejthetetlen: 24db
(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

(2019-03-31) : Mindent kihozott a szopásból, amit csak lehet. Csinálta lassan, gyorsan, nyalta, szívta, a golyókkal játszott és persze én meg a fejénél vagy a hajánál fogva adtam a tempót. Nem volt semmi ellenállás a torkában, amikor teljesen rászorítottam a fejét a farkamra.

(2019-02-09) : Gyólyó,zsákok nyalása első osztályú.Szemkontakt is van.Köpködte verte a farkam,kombinálta a dolgokat majdnem bexartam olyan jó volt.A végén arcra élvezést kértem.

nagyon jó: 27db
(2020-10-26) : Ezután egyszer-kétszer kivettem hogy pihenhessen de aztán nem bírtam és miközben tövig nyomtam a rudam a torkára beleélveztem a szájába / torkára. Remegő lábakkal feküdtem el ezután az ágyon. Amy azonban jó fej volt nagyon, jól eldumáltunk, majd kis idő múlva megpróbálkozott a második körrel. Fantasztikusan szépen játszott a farkammal, hol bekapta, hol csak végig nyalta, máskor pedig a golyókkal játszott.

(2020-07-26) : A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből.

(2020-02-28) : Jó hozzáállás, tudom ezt vele meg fogom csinálni. Szopás után gumit húzunk meg sikosítunk. A gumi masculan erre sok lány panaszkodott már, de semmi baj nem volt ezzel a gumival, letesztelve popóban is, de előbb szemből a puncijába tolom, mintha tényleg élvezné hogy kap oda egy farkat, ezt csináljuk, majd át popóba, előtte síkosító rá és be szemből. A sikosító a közelben marad néha újra teszek rá miközben dugom a popóját, hasonlót pornófilmben láttam, igaz ott olajcsorgatással. És ki be rakom neki, benyomom tövig a popójába, majd kihúzom és újra betolom, bírja simán a popója.

: 43db
(2020-10-23) : És akkor fel feküdt, elkezdtem a kő kemény gaggingont, életem egyik legdurvább mélytorkos bakancslistás szopatása volt. Kb ghettogaggers vagy max hardcore stílusban tövig toltam a torkára sokáig lent tartva közben fogtam a nyakát néha tövig mozogtam csak benne, és amikor már öklendezett és ki kellett vegyem, hogy kapjon kis levegőt köpte a rengeteg nyálat amit az arcán szét kentem.

(2020-08-02) : Egy rövid ideig ágyon térdelve hagytam nekik az ismerkedést, de ez nekem nem volt túl kényelmes, úgyhogy az ágy mellé álltam, Amyt közelebb húztam és így már mindketten teljes kényelemben élvezhettük fantasztikus franciáját. Erről makktársak beszámolóiban már sokat olvastam, mennyire élvezetes,

(2020-07-20) : letérdepeltetem hátra hajtottam a fejét és úgy cumiztattam, hogy felálltam, Elém térdeltetem a szájával kényeztetett és közben mindenhol játszott magával ahol csak mondtam neki. Itt te vagy a főnök a rendező és a szereplő is csak a fantáziád szabhat határt mindenek.