2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-17 13:35:03

Szexxmanó
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon jeleztem felé, hogy meglátogatnám ma reggel, amit VTR-en meg is erősítettem, rövid időn belül vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem. a parkolás természetesen fizetős, de mint kerületi lakos nekem erre nem kellett figyelnem. Most elég nehezen sikerül parkolót találnom ez annak tudható be, hogy építkezés miatt kevesebb a hely. 🙂 A GPS is pontosan oda navigált volna. Könnyű megtalálni a házat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín semmit nem változott a legutóbbi látogatásom óta. A fürdőben legnagyobb meglepetésemre mindkét kedvenc tusfürdőt beszerzte. Minden tiszta higiénikus volt most is. Tiszta nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobába pedig egy kényelmes matrac volt ahol a látogatásom érdemi része zajlott.
Zsuzska külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arccal hirdet így senkit nem érhet meglepetés annyi, hogy képei nem adják vissza azt a látványt, amit élőben kapunk ezt a szépséges lányt. Alacsony, vékony bársonyos tapintású bőre dekoratív megjelenésű hölgy, mosolygós arccal, alkata arányos szépen formált ikrekkel. Fekete ruhában fogadott amiből kilátszottak az ikrei. Egyszóval tökéletes mindenben. Kedvencem egyike.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
A megbeszélt időben hívtam és mehettem is nem kellett egy percet se várnom. Zsuzska mosolyogva várt, mert tudta,hogy jó randi lesz A lakásba érve szájra puszival fogadott mintha párja lettem volna. Lecuccoltam a konyhában, de a ruháimat viszont a szobába tettem le a fotelba. Megkínált hideg üdítővel is, amit a melegre való tekintettel el is fogadtam, jól is esett. Elvonultam egy tusolás erejéig ahol meglepődve tapasztaltam a másik kedvenc tusfürdőm is beszerzésre került, ami nagy fokú figyelmességre vall. Egy szájvíz használat után tértünk vissza a szobába. Egy keveset beszélgettünk, majd egymásnak estünk. Igazi csókkal indult ez a remekbe szabott.egy óra. Kezelésbe vettem az ikreit is majd az egész testét végig puszilgatva dél felé kalandoztam. A puncinál megakadt a nyelvem és el is időztem rendesen, de most valahogy nem akaródzott elélvezni így észak felé vitt az utam az ikreinél megpihentem újabb csók következett a programban. Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába. Szemből óvatosan beleült. Ütemesen mozgott és mozogtam én is az ikreit se hagytam ki a számmal és a nyelvemmel kényeztettem. Kölcsönösen gondoltunk a póz váltásra szinte egyszerre mondtuk, hogy kutyusba folytassuk. Megtörtént a póz váltás most én diktáltam a tempót sokáig szerettem volna eme látványt látni formás popót, így lassan mozogtam. Egyszer-egyszer bele gyorsítottam majd újabb lassítás következett így játszadoztam, begyorsítottam és bekövetkezett a vég. Eldurrant a patron egy kicsit így maradtunk míg lenyugodott barátom. Gondosan eltávolította az egyenruhát, megtörölgette és beszélgettünk még egy kicsit, mert második menet nem igazán szokott összejönni, ami nem megy ne erőltessük. Kibeszélgettük magunkat az órát egyszer se nézte, ami nagyon korrekt. Felöltöztem az időt ekkor néztem három perccel túl léptük a megbeszélt egy órát. Így már csak búcsú csók maradt irány a home.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Most is boldogsághormonnal leptem meg, amit a konyha asztalra tettem. A végén így közé tudtam tenni az ő ajándékát is ami jelenleg akciós ha VTR-en jelentkezünk be. Nekem ez elkerülte a figyelmemet, de ő korrekt volt és figyelmeztetett erre. Köszönök mindent. Csókollak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Most sem csalódtam benne. Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani csalódás teljességgel kizárt. Rendkívül korrekt. Most csak azért adok neki kék színt, mert másnak is kelhet a lila szín..Csókollak

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 19db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-08-26) : Pihegése után megcsillogtatta hibátlan francia tudását és mikor elérkezettnek vélte az időt gyakorlott mozdulattal felpattintotta férfiasságomra a gumit és mintha kitalálta volna vágyam nyeregbe pattant és lassan ágyékomra ereszkedett. Lassú poroszkálásból galopba, majd egyre hevesebb vágtába kezdett,

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,