0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-18
Dóri erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Dóri-

Prémium hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-16 13:02:56

papi1
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Szombati napon hívtam délelőtt, egyből felvette, nagyon kedvesen tájékoztatott részletesen a lehetőségekről. Nagyon kedves a telefon hangja. Rugalmasan tudtunk időpontot egyeztetni, délutáni időpontot kértem és számára is megfelelő volt. Címet megkaptam, kérte, hogy a kapuban csörgessem meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hétvége lévén a parkolás ingyenes volt, és a környező utcákban lehet találni bőven parkolót közel a házhoz, max 2-3 perc sátara.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás abszolút rendben van, fürdő nagy sarokkádas, higiénia maximálisan rendben, tusfürdő, szájvíz minden változatban, tiszta törülköző stb. a legigényesebbeknek sem lehet hiányérzetük. Szoba picike, de a célnak tökéletesen megfelel és kényelmes. Egy kis kanapé és egy matrac található benne. Sok kis gyertya ég a szobában, a hangulat kellemes és nyugtató. Klíma kellemes hőmérsékletre beállítva. Minden szuper.
Dóri külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Dóri egy kis tünemény. Ajtó nyitás után pont az a hölgy fogadott mint a képeken. 0 csalódás! Nagyon kedves a modora, helyes az arca, szépek a szemei, szimpatikus a tekintete, intelligens. Bár az idő rövidsége miatt kevés szót tudtunk váltani, de kellemes beszélgető partner is. Formás, szép alakja van és a cicik nagyon szuperek. :) Azért is választottam Dórit, mert arcképpel hírdet.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
Dóri már a telefonban elmondta, hogy nem meggyúrni akar engem, hanem egy lazító, finom, gyengéd masszázzsal, símogatással szeretne engem kényeztetni ráhangolódásként a levezetéshez. Pont azt kaptam amit megígért. :) Fürdő után visszakísért a szobába, kedvesen levette a törülközőt a derekamról és megkért, hogy feküdjek hasra.
Nagyon kellemes volt, sikerült ellazulni. Nagyon finom, puha kis kezei vannak. Meleg olajjal símogatott, lágyan maszírozott vádliktól a nyakamig mindent, közben finom benyúlásokkal cirógatott. Nagyon jó érzékkel csinálja. Mivel első alkalommal voltam nála, ez olyan ismerkedős első alkalom volt, ami nála 1 óra időtartam lehet. Várom a következő alkalmat. :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Miután hátulról megmaszírozott, halkan megkért, hogy hogy forduljak meg és hozzátette, most jön a 2. felvonás. :) Finoman megmaszírozta olajjal a combjaimat, a hasamat ágyékomat és lassan fimonan elkezdte símogatni a főnököt is olajos ujjaival, puha kis tenyerével. Megkérdezte, mennyire vagyok csőre töltve, jeleztem, hogy eléggé, így nagyon lassan fogott hozzá a kényeztetésemhez. nagyon jóleső érzés volt ahogy játszott rajtam. Kis idő elteltével kedvesen megkérdezte, hogy szeretném-e hogy ajkaival is kényeztessen-e. Természetesen engedélyt adtam rá. :) Kaptam egy + párnát a fejem alá a mozizáshoz. :) Először nyelvével lassan, finoman körbenyalta a makkomat, majd lágyan, bekapott és nagyon érzékien franciázott. Sajnos túl jó volt a látvány és az érzés és bár próbáltam visszatartani de Dóri győzött 1-0-ra. :) Ajkai között ért a vég. Pedig tényleg nem kapkodta el, csak valszeg nálam komolyan működött a kémia. :D Remélem, legközelebb hosszabb játékidőben lesz lehetőségem visszavágóra és felhozni a mérkőzést szerencsés esetben 2-2.re :P A végén picit beszégettünk, majd elmentem ismét fürdeni, öltözés, puszi, lift, valóság.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején kérte, hogy amíg hoz nekem vizet legyek szíves és tegyem ki az asztalkára, mivel előre kéri. Ezzel nekem semmi gondom nem volt, kis borítékba az asztalkára helyeztem, többet amit megbeszéltünk. Mikor a fürdőből visszatértem, kedvesen megjegyezte, hogy a visszajárót az asztalkára helyezte. Nagyon korrekt és figyelmes hölgy. Megköszöntem és otthagytam. A végén pedig megköszöntem az együtlétet és mivel jól éreztem magam, mindennel elégedett voltam, mondtam, ha nem sértem meg, szeretném ha a visszajárót az asztalkán hagyhatnám. Nagyon kedvesen megköszönte, cipő fel és búcsú puszi.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nagyon pozitív élménnyel távoztam, azt kaptam amit vártam és ígért. Nagyon kellemes a kisugárzása. Remélem, hamarosan lesz alkalmam jobban megirmeri és picit jobban elmélyülni egymás karjaiban. ;)
Köszi Dóri! Puszi és ölelés, örülök, hogy megismerhettelek! ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Waldau
Kezdő irogató
2020-09-20 11:23:11
Fantasztikus lehet a hölgy élőben is.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-20 10:30:43
Sajnálhatod, hogy csak egy rövid időre tudtál a Dóri vendége lenni! Az eddigi, róla szóló írások alapján, egy végtelenül kedves, figyelmes és odaadó vendéglátó képe bonta ki róla. Ezért is nehéz iőt elérni...és megfelelő időpontot egyeztetni vele.

2020-09-17 13:22:58
Jó beszámoló egy ismerkedős randiról.

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-08-22) : A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk,

(2018-01-27) : Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét.

felejthetetlen: 3db
(2019-05-07) : A lábaimtól indulva kezdte, először a ballal, úgy emlékszem. Aztán áttért a jobbhoz, ehhez át kellett másznia rajtam a másik oldalra és minden egyes ilyen átmászás külön színfoltja volt a masszázsnak (szakszerű nevén: mászásmasszázs), mert ezek képezték az egyéb testrészekkel, nem kézzel történő érintések jelentős hányadát. A lábaim után haladt felfelé.

(2018-02-26) : Dóri végzett a lábaimmal a fenekem irányába kúsztak pici kacsói és érintései ekkor lassan elgyengültek, időnként a lábaim közé is benyúlva, körmeivel finoman csiklandozva fokozták bennem a kellemes érzéseket.

(2018-01-05) : The massage was more pleasant than medical, but I have no doubts at all that she could give a stronger massage if that's what you're after. She's got plenty of muscle to work you over, I'm sure of that.

nagyon jó: 9db
(2019-05-08) : Tök egyértelmű hogy tanulta, profi mozdulatok, nem túl erős de azért érezhető, mondhatni tökéletes felvezetés. Ami ezt még tökéletesebbé tette az az, hogy időnkent átvált nagyon finom mozdulatokra a fenekemnél, a térdhajlatnál,

(2018-09-12) : Masszázsa - nekem a szeretetről és az intim érintésekről szól - cseppet sem erős, inkább érzéki és nagyon erotikus. Sokat foglalkozik a ujjaimmal, ezt a részt a végtelenségig el tudnám viselni, teljesen kikapcsolódok közben.

(2018-08-17) : Bokától a kezeim kisujjáig kellemes pezsdítő masszázst kaptam. Bokánál indulva, vádli, comb, fenék, derék, hát, váll, karok, ujjak és tenyér-kézfej volt az útvonal.

: 13db
(2020-09-12) : A masszírozás után szólt, hogy megfordulhatok, háton fekve is simogatott, masszírozott egy kicsit, de lassan oda vezette a kezem a combjára, fenekére, itt már kezdett alakulni a dolog. Sok olajat használva elkezdett a férfiasságomon dolgozni, kérdezte, hogy szeretném-e a cicijét is simogatni. Itt már teljes keménység volt, kértem is, hogy egy picit lassítson a kezével, mert nagyon jó volt az összehatás, majdnem elmentem. Megkérdezte, hogy szeretném-e ha egy kicsit a szájával is kényeztetne,

(2020-05-27) : Irodai munkát végzek, így néha tényleg jól jön egy kis nyomorgatás, amit Dóri maximálisan teljesít. Finom keze van, de rendesen átnyomkod nyaktól egészen a talpamig.

(2020-01-01) : Minden erintese nagyon jol esett es kozben az en kezem is elkalandozott. Mint fentebb emlitettem, Dori tudja hasznalni a gyonyoru testet, es azt is pontosan tudja, mitol doglik a legy.