Leila szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-16 00:42:39

ehrenfest
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Elérhető:
4
Elérni nem volt teljesen triviális. Múlt héten is hívtam már, aztán ma is többször próbálkoztam, de végül kitartásomat siker koronázta. Nagyon kedves volt, és már a hangja alapján is szimpatikus volt. Nagyon flottul gyorsan leegyeztettünk egy időpontot pár órával későbbre. Mázlim volt, még pont tudott fogani. Yeah!!!!!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ahogy írta a bemutatkozó szövegben is a cím valóban pontosan van megadva. Jó környék, diplomata negyed, mér sötét volt amikor mentem, így a házat kívülről nagyon nem mértem fel, meg már Leilán járt az eszem. :D Parkolás ezen a környéken macera tud lenni, de nem figyeltem a helyeket, én nem kocsival voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon szép állapotban van, teljesen felújított, minden tiszta, igényes. Túlságosan nem tudtam körülnézni, illetve nem is ezért mentem. Egyből elvonta a figyelmemet Leila. Érkezésem után ledobtam gönceim a baszobában elhelyezett székre. Itt meg is kaptam a törölközőt, mely szép csokornyakkendő formában volt előkészítve. Meg is jegyeztem, hogy akár fel is tehetném olyan szépen elrendezte, bár túl nagy lenne. :D Itt amúgy egy nagy és kényelmes franciaágy szolgál tetthelyként, két párnával, amiket az éppen aktuális testhelyzetnek megfelelően lehet elhelyezni. A fürdő tágas, ahol szintén tökéletes tisztaság uralkodik. 3-4 féle tusfürdő közül lehet választani, van zuhanyfüggöny is, szóval ha valaki nem játszik tűzoltósat akkor nem fogja kipancsolni a vizet. :D Szájvíz szintén kikészítve pohárral együtt.
Leila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy beléptem, a nyíló ajtó mögött ott állt Leila. Fekete melltaróban és bugyiban fogadott. Huuhhhh. Tényleg közhely, de nagyságrendekkel jobban néz ki, mint a képeken. Szerintem ő a tökéletes szomszédlány! Az alakja valami fantasztikus, szép természetes keblei vannak, és mindenhol szuper feszes. Nagyon illatos és bársonyos a bőre, egy igazi élmény még megérinteni is. Ahogy lehet a képek alapján is látni van egy-két tetoválása, de abszolút igényesek, és szerintem jól állnak neki. Így utólag nem is tudnám elképzelni nélkülük. Az arckitakarásra csak a diszkréció adhat logikus magyarázatot, mert amúgy semmi sem indokolná. Rendkívül szép, nagyon helyes, pajkos mosolyú lány Leila. Ahogy mondtam, szerintem ő AZ ideális, szexi szomszédlány, tudjátok akihez nem mernétek sosem bekopogni, mert annyira dögös, de egyfolytában csorog utána a nyálatok. :D

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Elég pontosan érkeztem, talán 1 perccel korábban is. Bejutni könnyű volt, gyorsan fel, ajtón be, cipő meg az állam meg le. :D Teljesen megszédített Leila megjelenése, ahogy írtam az ajtó mögött várt, puszi-puszi. A baszobában ledobtam a cuccaimat, illetve elhelyeztem a kis éjjeli szekrényen a rózsacsokrot, majd megragadva a törölközőt amit kaptam a fürdő felé vettem az irányt. Zuhany után a fürdőből kilépve már várt rám Leila, és beterelt vissza a szobába ahol elkezdett megszabadulni a kevés fehérneműtől ami rajta volt.

Szinte szóhoz sem jutottam, úgyhogy inkább csókolózni kezdtünk majd az ágyra telepedve folytattuk. Nagyon jól csókol, mintha csak az ember barátnője lenne, abszolút érzéki, nagy kellemes, finom ajkai vannak. Végigsimítottam rugalmas testét. Selymes bőrén, mint lágy fuvallat siklik az ember keze. Tovább csókolóztunk aztán elindultam lefelé, végig csókoltam testét, és a gyönyörű puncijánál lyukadtam ki. Itt egész sokáig elidőztem, nagyon szeretek kényeztetni, mely láthatóan és hallhatóan Leilának is tetszhetett. Közben combjait és mellét simogattam, nagyon élveztem hogy egy ilyen csodás nőt kényeztethetek. Leila látványától, bőrének tapintásától, és illatától már amúgy is fel voltam izgulva, de azért megmutatta ő is a francia tudását. Mintha csak az anyanyelve lenne. :D Nagyon kellemesen csinálta, úgyhogy egy idő után mondtam, hogy erre majd térjünk vissza késöbb, mert már nagyon szerettem volna belülről is érezni. Gumit húztunk majd belecsücsült és közös lovacskázásba kezdtünk. Közben a csodás melleit simogattam, illetve ringásukat követtem hol az oldalsó, ágy melletti tükörből, hol pedig közvetlen elöttem. :D Brutális élmény volt, de aztán váltottunk missziónáriusba, majd oldalról, aztán kutyus. Minden pózban szuper volt vele, és úgy vettem észre, hogy ő is élvezte. Végül kutyasban ért el a gyönyör, hagyott lenyugodni majd pedig letisztogattuk magunkat.

A szünetben felajánlotta, hogy megmasszíroz, vagy akár én is megnyomkodhatom őt. Inkább az utóbbit választottam, mert így újra kezem közé kerülhetett csodás teste. :D Közben beszélgettünk, szóval inkább simogatós masszázs lett belőle. Értelmes, jófej csaj, jól beszédbe lehet vele elegyedni.

Ezek után aztán vissza is tértünk arra a franciára, amit az elején felbeszakítottunk. Be is vetette minden tudását az érzékitől a pornósig. Eszméletlenül ügyes, és nagyon kitartó is volt, de sajnos másodjára a csúcstámadás járt sikerrel, pedig tényleg fenomenális kényeztetést kaptam tőle. Öltözés közben még egy kis csevej majd puszi-puszi és fájó szívvel, de teljes kielégüléssel hagytam el a lakást.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Ahogy az adatlapján látni, amit vállal az minden alap. Nincs extra ez, extra az, amit szeret azt vállalja és csinálja is, ennyi. Teljes mértékben korrekt volt a tájékoztatás is az árakról, a megbeszélt méretű virágcsokrot előre elhelyeztem az éjjeliszekrényen és aztán szó sem esett róla később.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Éreztem, hogy Leilához mindenképpen el kell mennem egy látógatásra, és milyen jó megérzés volt... Teljesen kielégülve, minden hiányérzet nélkül gondolok vissza találkozónkra, én nagyon jól éreztem magam. Szerintem mindenképpen visszatérek még Leilához. Nem is tudom igazából, hogy mit írhatnék még. Egyszerűen csak felejthetetlen volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

négykarika
Billentyűbetyár
2020-09-19 15:48:43
Diploma munka a diploma(ta) negyedben megesett tökéletes randiról.

2020-09-19 11:48:31
Jól egírt beszámolót írtál, az ember rögtön kedvet kap a hölgyhöz ! :) Jól megírt beszámolónak konstatálnom, semmi kép ne hagyj fel a beszi írással, nem akartam szigorú lenni az átlagosb esorolással ! :) Útólag sajnos nem tudok változtani rajta !

oli66
Lelkes irogató
2020-09-16 17:50:16
Yee! Igazán figyelemre méltó írás, pláne így kezdésnek! Gratulálok a remek élményhez és köszönöm, hogy megosztottad velünk!

2020-09-16 12:46:29
Nagyon sok információt elrejtettél ebben a műben amit jo volt megtalálni

Whip
Már Valaki itt
2020-09-16 10:26:20
Nagyon jol fogalmaztál, minden lényeges infót le Írtál. Gratulálok, szuper élmény lehetett