136
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Helena erotikus masszázs

erotikus masszázs

Helena-

Nem prémium hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-15 18:03:11

medego
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
2
Képek száma:
2
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Helena beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Amikor hívtam, épp nem dolgozott, de a második sikertelen kísérlet után sms-ben megírta, hogy mikor érem el. Ez kedves figyelmesség tőle, hívtam is, és hamar találtunk időpontot, néhány nap múlva (én voltam a szűk keresztmetszet). Aznap reggel kért egy megerősítést sms-ben, ez megtörtént, és ő is visszaigazolta. Címet is ekkor küldte.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Cím egyértelmű volt, könnyen odataláltam (GPS kit nem visz el bárhová?). Parkoló volt bőven a ház előtt, fizetős. Busz is jár a közelben, gondolom átszállásos, de megoldható.
A ház elé érve hívtam, ahogy kérte, kaptam kapukódot, és már bent is voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis garzonlakás, mintha ott is lakna. Otthonos, szép, tiszta, rendes. Egyáltalán nem olyan, mintha masszázs szalonba (kupiba) mennék, hanem mintha a barátnőmet látogatnám meg az otthonában. Az akció az ágyon zajlik, ami egy kellemes plüss(-szerű) takaróval volt leterítve lepedő helyett, ettől is otthonosabbnak tűnt. A fürdő is rendben van, tiszta, szép, újszerű. Minden működött, a zuhanytartó is megtartotta a zuhanyt. Zuhanyfüggöny, hát, nem a kedvencem, de a célnak megfelel. Tusfürdő is akadt, amennyi kell.
Helena külseje
Arc:
5
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
2
Higiénia:
4
A lépcsőházban várt rám (van egy kulcsos ajtó), ahogy előttem megírták, és nekem kifejezetten szimpatikus volt, ettől olyan "lány a szomszédból" feelinget vártam. De sajnos a szakadt nadrág és kopott póló, amiben várt, inkább lelohasztó volt mint szexi. Mondjuk ez is ok lett volna, van aki egy zsákban is izgató, de Helena meglehetősen husi, a képekhez képest mindenképp. Nem kövér, vagy túlsúlyos (bocsánat, nem tudom mi a PC kifejezés), szép, arányosan kerek lány, akin "van mit fogni", de nekem sajnos kifejezetten csak a karcsú vonalak jönnek be. Ez csalódás volt, a képeit frissíthetné. Viszont az arca nagyon szép, a mosolya elbűvölő, a szeme igéző. A fotói készítésének idején szuper bombázó lehetett.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
2
Időráfordítás:
2
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
2
Erotika:
1
Fürdés után meztelenül várt, a szoba közepén állva, cseppet sem takargatva magát. Ami állati izgató lett volna, ha bejön nekem az alakja. Bántam, hogy ilyen válogatós vagyok.
Hasra feküdtem, és nekilátott az "előtte azért egy kis masszázs" résznek. Tényleg az volt, kis masszázs. Pár percig dörzsölgette, gyúrkálta a hátamat, közben beszélgettünk (érdekesen, értelmesen), de meglepően hamar (talán öt perc múlva?) szólt, hogy fordulhatok.
A masszázs nem volt se jó, se rossz, se izgató, se lazító, egyszerűen csak megvolt, túl is léptünk rajta. Mondjuk a "Fordulhatsz" szót nem igazán szoktam bánni :)
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Nos, fordulás után mellém feküdt, hozzám bújt, kicsi simogatás után kezébe vette amit kell. Picit játszott vele, és amit tetszetős állapotúra keményítette, lejjebb csúszott, és szájba vette. Ügyesen, kellemesen franciázott, kézzel segítve, de ez semmi sem volt ahhoz képest, amit később kaptam!
Amikor kezdtem jól érezni magam, javasoltam egy cserét. Én is próbálkoztam egy kis masszázzsal (szerintem volt annyira jó, mint az övé), de mivel továbbra sem izgattak fel a vonalai, a combjai közé hajoltam inkább. Sajnos a telt idomok odalent is anatómiai problémákat okoztak, a nyelvem mérete, az orrom elhelyezkedése és a husi vénuszdombja miatt csak szakaszosan a felszínre jöve kaptam levegőt, ami se nekem, se neki nem volt túl jó, így javasolta, hogy inkább majd ő befejezi magának, nekem meg ott vannak a cicijei. Hát, ez elég izgató volt így, még ha sokáig is tartott (jó, hogy így lett :)). És tényleg végigcsinálta, nem színészkedett. (az nem tartott volna eddig).
Na és ez után visszatért a franciához. Mivel úgy éreztem, időben még jól állunk, kértem, hogy a kezét hagyja ki. Úgy is tett, és ekkor kezdődött a mennyország. A szájával szívta, nyelvével nyalogatta, körbe-körbe izgatta a makkomat, amit csak el tudok képzelni, és amit nem. Hosszú percekig rángatóztam az izgalomtól, mire végem lett, elképesztő volt. Ilyet még nem kaptam. Fantasztikus a franciája!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Extrákról nem beszéltünk (említette a prosztatamasszázst, de nem kértem), az ára korrekt, megfelel az átlagnak. Utólag asztalkára helyeztem, ezzel minden rendben volt. A francia miatt megérte, de összességében kicsit csalódott voltam, a képek alapján egy szexi vékony lányt vártam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remegő lábakkal távoztam (kis túlzással), de összességében nem volt az az izgató egy óra, amire vártam. De ezért nem őt hibáztatom (bár a képeit frissíthetné), én vagyok túlságosan válogatós, ha telt idomokról van szó. Kedes, mosolygós, odaadó lány, mindent megtett, hogy jól érezzem magam, és még többet is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Helena erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Maurice
Ismerkedik az oldallal
2020-09-20 21:30:56
Igazad van, tényleg lehetett volna jobban is megírni. Sajnálom, hogy csak átlagost adtam rá. Szándékosan lealáztad a lányt.

medego
Lehet adni a szavára
2020-09-20 19:24:04
Köszönöm a visszajelzéseket a beszámolómra. Azt gondolom, Helena szép lány! Nekem nem az esetem az alkata. Sajnos még sokan csalódhatnak így, miközben azok, akiknek kifejezetten ő jönne be, nem keresik fel, a képei miatt. Saját érdekében kellene frissíteni.

Pruti
Kezdő irogató
2020-09-17 22:30:54
Nézegettem én is a többször hölgyet. A frissítés valóban ráférne a hirdetésére...22évesnek írja magát. Na de van beszámoló 2014-ből is...akkor 16éves volt? Hogy is van ez?

mortelucci
Billentyűbetyár
2020-09-16 15:53:11
Megerősíthetem, amikor én mentem, akkor is ez volt a helyzet. Alig lehetett ráismerni, annyival súlyosabb volt. Úgyhogy tényleg cserélnie kellene a képeit...

2020-09-16 14:41:39
Köszönjük a hasznos informaciókban bővelkedő írásodat!! Talán a hölgy képeit sem ártana már aktualizálni....

FunkciókHelena legfrissebb beszámolói