Alíz szexpartner

szexpartner

Alíz-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-15 14:08:02

rezfaszú bagoly
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alíz beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Előző héten hívtam, megbeszéltük a randi időpontját. Kért megerősítést, küldtem, ott voltam a megbeszélt időpontban. Kért még pár percet és mehettem.
Megközelítés
Marina part, van jópár lány a környéken. A BKV-s opciót nem tudom, nyilván a Duna Pláza környéke könnyen elérhető, kocsival parkolás (fizetős) nem mindig egyszerű, de most hamar találtam helyet.
Helyszín
Egy többszobás lakás az emeleten. megfelelő méretű és tiszta ágy, jó illatú törölköző és többféle tusfürdő, illetve egy nagy flakon zájvíz fogadott. Többen vannak a helyen, de ez nem zavaró.
Alíz külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Alíz képei teljesen valósághűk, kellemes megjelenésű (szemnek és kéznek is) fiatal lány, szép alakkal. Szexi fehérneműben fogadott. Elmondása szerint nem sportol, genetikai adottság a vékony, formás alkat. Ápoltan, illatosan fogadott, kifogástalan higiéniával.

Action
Barátnő feeling:
4
Rövid bemelegítés és érintős maszázs/beszélgetés után lekerült Alízról a feketenemű, ápolt, illatos, frissen borotvált punci fogadott. Orális igyekezetem mérsékelt reakció koronázta, valószínűleg nem igazán vagyok az ő esete, és/vagy nem jött be az alkalmazott technika. Kár, mivel pont a nekem oly kedves formájú kehellyel áldotta meg a teremtő. Viszont profin kezelte a helyzetet, illetve a hancúrlécet kézzel és szájjal is, és mindenben a kedvemben járt, gumihúzás és síkosítás után beljebb kerültem Alízba. Pár hagyományos póz után kézi befejezést kértem, melyet sikerrel abszolváltunk. Picivel hamarabb végeztünk az órával, ismételt tus, öltözés és utamra tovább el. Maga az élmény jó volt, nem eget-földetrengető orgazmussal, viszont Alíz végig készséges volt. Volt már szerencsém meglehetősen unott lányokhoz is, úgyhogy ezt a pozitív hozzáállást maximálisan értékelem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Amennyit előre (telefonossal) megbeszéltünk, a műsor előtt kikerült az éjjeliszekrényre, ott is maradt a végéig. Pesti felsőbb átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy jó randevú egy határozottan csinos fiatal lánnyal.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alíz szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-20 20:57:37
A hozzáállásáról sokat megtudtam, kösz! Az kifejezetten ritka, hogy egy lány rendszeres sport nélkül is szemet gyönyörködtető formában tartsa magát, de hát Alíz ilyen!

2020-09-16 19:07:56
Rövid írásodban érezhető a hölgy pozitív hozzá állása. Amely látogatásra ösztönöz.

2020-09-16 12:44:05
Örülök hogy olvashattam a holgyrről egy adekvát módon megirt novellát

2020-09-16 11:55:50
Nem sportol. Genetikai adottság. Ködzönöm hogy erre is kitértél.