Mia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-15 13:20:36

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Miát bájos pályatársa ajánlotta a figyelembe. Átnéztem a hirdetését,néhány beszámolóját ismét áttanulmányoztam,gyorsan be is került a kedvenceim közé.
Belső üzenetben vettem fel Vele a kapcsolatot,amire rövid időn belül válaszolt. Ezt követte néhány telefonhívás, mert szeretem hallani élőben is a kiválasztottam hangját🙂.
Mikor sikerült találnunk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot,vtr segítségével erősítettem meg szándékaim komolyságát, és tisztességtelenségét. Így már csak türelmesen várnom kellett,hogy eljöjjön a mi időnk is.
Mia az egyeztetés során végig rugalmas, együttműködő volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kedvesünk rejtekhelye jól ismert zarándokhely a nagyra becsült MT-k körében.
Tömeggel érkező vándor a BKK sárga, vagy föld alatt kanyargó csodáit veheti igénybe, mindössze két-három perces sétával egybekötve.
Autós kalandort GPS ház elé vezeti, bár a parkolás itt jellemzően nem egyszerű,de legalább fizetős...
Erre a célra a közeli bevásárló központ garázsa a legcélszerűbb választás.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A Corvin Bájos Angyalai nem túl régen költöztek át ebbe a hamar népszerűvé vált új kéjobjektumba.
Egy új építésű társasház magasabb szintjén, hová lift repíti a látogatót, találjuk Kedvesünk búvóhelyét.
Szép,modern lakás,több szobával, szemmel láthatóan rendelőként használva.
Bár többen dolgoznak itt, nagyon ügyelnek a logisztikára, diszkréció maximális.
Fürdőszoba modern, jól felszerelt. Csúszásgátlóval ellátott kádban lehet tusolni,a kifröccsenő vizet plexifal igyekszik több-kevesebb sikerrel visszatartani. Fürdéshez fetisiszták számára is elegendő tusfürdő készletből választhatunk,utána tiszta,száraz kilépőn száríthatjuk magunkat a friss,jó nedvszívó törülközővel.
Mosdó mellett szájvizek,pohárkák,és bontatlan fogkefék is vannak előkészítve, illetve még dezodorok is kezünk ügyébe vannak helyezve.
A sikeres higiéniai protokollhoz minden feltétel tökéletesen adott.
Leányszoba nem túl nagy,de a célnak tökéletesen megfelel. Miként a fürdőben,úgy itt is ledes hangulatvilágítás van,ruhákat egy nagy fotelba tehetjük, apróságoknak,randi kellékeinek beépített polc áll rendelkezésre. Diszkrét alapzajt rádió szolgáltatja,a klíma halk duruzsolása mellett.
Falon tükör van elhelyezve a vizuális élmények fokozására, melyhez a 18+-os események nagyméretű, kényelmes , strapabíró ,szinte az egész szobát kitöltő franciaágyon zajlanak.
Összességében a randi helyszíne tökéletesen megfelel egy kellemes, diszkrét pásztoróra tartalmas eltöltésére.
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mia egy karcsú, formás testalkatú, szemtelenül fiatal, csábító megjelenésű leányzó. Adatlapján arc kitakarással hirdet,de ez csak az inkognitó miatt van így,nem kell senkinek sem megijedni. Nekem nagyon tetszett bájos arca a csókolnivaló ajkaival,elbűvölő mosolyával,sokat ígérő , igéző kék szemével. S ezt a csinos arcocskát hosszú,fekete hajzuhatag foglalja keretbe, mely lágyan megpihen kecses vállain.
Karcsú alakját sebész által tökéletesre formált ikrei díszitik,ékkövükkel, a hegyesen előremeredő bimbókkal,melyek meghálálják a velük való törődést.
Lapos hasa,igézően formás,harapnivalóan kerek popsija mágnesként vonzza a tekintetet.
Kecses lábfeje láttán még az is megtér, aki alapból nem lábfetisiszta.
Selymes combjai közt kíváncsian rejtőzködik sima,illatos finom kincse,mit élmény kényeztetni.
Összességében Kedvesünk egy ízig-vérig kívánatos, gyönyörű ifjú Nő,a tinikoron túl,de annak minden bájával.

Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Érkezésemet telefonon jeleztem Miának ,aki már nyitotta is a kaput.
A szélsebesen száguldó liftet a megfelelő szinten kirúgva magam alól diszkrét nyálcsorgatással már libbentem is a kéjlak ajtajához. Az ajtó kinyílt,az állam pedig hangos koppanással ért földet, amint megpillantottam mögötte rejtőzködő vendéglátómat.
Mia ugyanis nem sok mindent bízva a képzeletre,csupán egy leheletnyi fekete bugyiban,fedetlen keblein harciasan előremeredő bimbókkal várt .

Illedelmesen bemutatkoztam,bár őszintén szólva ebben a helyzetben képtelen voltam a szemkontaktusra,majd cipő ledob, és máris követtem Mia előttem ringó kerek popsiját a tetthelyre.
Átadtam Neki apró ajándékomat, majd ruháimat leszórva elvágtáztam letudni a szokásos higiéniai kört.

Játszó szobába visszatérve Mia kedvesen innivalóval kínált, majd röviden átbeszéltük a programot.
Mivel egy ismerkedős randira jöttem, javaslatomra én kezdtem az ,,ismerkedést'', Tündérkémet szépen hanyatt fektettem, és némi csókcsere után lassan elkezdtem felfedező utamat a számomra oly kedves Déli irány felé.

Kedvesem arcát, nyakát végig puszilgatva lassan haladtam lefelé,az igéző halmokhoz,alig várva,hogy kézbe vehessem őket.
Ruganyos, formás keblek akadtak kezem ügyébe,élmény volt kényeztetni őket.
A simogatást lassan csókokkal váltottam,eljutva a gyémántkeményen meredező bimbókig. Kedvemre kényezettem a két kis málnaszemet a cukorgallérjukkal, közben élvezettel hallgattam Kedvesem egyre erősebb sóhajait.

Lassan elszakadtam a nagyon megkedvelt bimbós játszótérről, és hirtelen ötlettől vezérelve Kedvesemet hasra fordítottam, és igyekeztem minden négyzetcentiméter elém tárt testfelületet alaposan feltlérképezni simogatásokkal és csókokkal, amit bájos partnerem is meglehetősen élvezett.
Lassan elértem a kívánatos félgömbökhöz, amiket lelkes puszikkal és gyúrogatással üdvözöltem, lesimogatva onnan az eddig útban lévő falatnyi csipke csodát.

Mia várakozva nyitotta szét formás combjait,én azonban ,, véletlenül'' nem vettem észre a kinálkozó selymes barackját,hanem végig csókoltam combjait,mikor Mia türelmetlenül belemarkolt dús hajamba,és így próbált irányba terelni.
Kénytelen voltam megadni magam, és enyhe nyalintással üdvözölni a nyelvem elé illesztett , illatos sima csuporkát. Déli tájat még ilyen gyorsan nem toltak a nyelvem hegyére :-)
Szép lassan kezdtem el Kedvesem kincsét kényeztetni,először lágyan végig nyalva a vágyakozva lüktető nyíláson,majd a szárnyacskák következtek,végül igyekeztem kikutatni a rejtőzködő kéjgyöngyöt,teljes sikerrel.
Vidáman tevékenykedtem a finom szirmok között, érezve az egyre bőségesebb örömnektárt,hallgatva Kedvesem tetszés nyilvánítását,mikor egy hangosabb sóhajjal elröppent, és megajándékozott örömével.
Lágyan eltolta ölétől a fejem , és halkan megköszönte az élményt, majd megkért,hogy helyezzem magam kényelembe,mert szeretné viszonozni a kapott örömet.

Engedelmesen a hátamra feküdtem,fejem alá párna került és a tükörben mozizva vártam a folytatást.
Miától kaptam néhány csókot, közben kíváncsi kezével már nyakoncsípte a ficánkoló Kispajtit, megsimogatta a csatolt tartományt, és mellkasomat végig csókolva megérkezett a célterülethez.
Lágyan megcsókolta bűntársam kobakját,végignyalogatta a rudat, majd lágyan ajkai közé eresztette vezéremet.
Lassan, érzékien játszott foglyával,közben sűrűn rámpillantott, teljesen hozva vele a barátnős érzést. Nem vett egészen mélyre,de ez a nyelvmunka egyszerűen szenzációs volt, főleg hogy tükörben láttam,ahogy egy gyönyörű fiatal Nő lelkesen kényeztet.

Mivel nem szeretttem volna csúfosan rövid randit,kértem hogy forduljon 69-be,mert én is szeretném még Őt érezni a nyelvemmel.
Mosolyogva tett eleget kérésemnek, és máris érezhettem kelyhének finom zamatát,melyet habzsoltam,mint kismacska a lopott tejfölt...
Mia is elfoglalta magát játékszerével,és folytatta az érzéki franciát.
Szerettem volna Kedvesemet belülről is érezni,ezért kértem,hogy szerszámozzuk fel asszisztensemet. Mire kettőtt pislogtam, Kispajti máris kabátban várt a sorára.

Kedvesem fölém helyezkedett,és lassan magába fogadta virgonc tettestársamat. Kellemes élmény volt érezni a forró,sikamlós ölét, ahogy szorította rudamat. Kedvesem először lassan lovagolt,mintegy felmérve a terepviszonyokat,majd egyre élénkebb galoppozásba kezdett, közben lelkesen simogattam formás kebleit,kemény popsiját.
Időnként rámhajolt,ilyenkor igyekeztem csókot lopni,miközben alulról döfködve próbáltam tartani a ritmust.
Hamarosan éreztem,hogy a srácok mozgolódni kezdenek, ezért rákérdeztem a franciás befejezésre.

Kedvesem leszállt lováról,leszerszámozta, hanyatt feküdt az ágyon,én mellé térdeltem és máris szájba vette a dolgot..
Lelkesen kényeztetett, és mikor már a kitörés szélén jártam, megkérdeztem ,hogy mehet-e a cickóira kivette szájából rudamat,és szépen formás kebleire irányította örömcseppjeimet,és csak a teljes lenyugvásom után engedte el, majd hozzálátott a romok eltakarításához.

Ez után még mellém bújt,átölelt és kicsit beszélgettünk az élet nagy dolgairól.
Lassan kértem,hogy nézze meg,szabad-e a fürdő, mert nem szeretnék visszaélni a vendégszeretettel.
Majd tusolás,búcsú,és egy kellemes élménnyel gazdagabban indultam egyéb teendőim felé.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokásomhoz híven érkezésemkor adtam át szerény bokrétámat, mely csak a szeánsz végén került vázába. Extrát nem vettem igénybe, hacsak csinos vendéglátómat nem tekintem extrának 🙂. Csokor mérete nagyon kedvező, régi átlagot képviseli,egy átlagon felüli élményért cserébe. Erről telefonon pontos információt kapunk, nagysága a helyszínen sem változik.
Korrektségből csillagos ötös!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kellemes, ismerkedős randin vagyunk túl a bájos Miával. A hozzállása kitűnő, maximálisan figyelt az elégedettségemre, bátran kimutatja a kapott örömet is. Olyan érzésem volt,mintha csak a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy kis beszélgetésre,amely egy kellemes szexcsatába fordult.
Természetesen Mia erősen ajánlott kategória minden kedves Úriembernek,aki szeretné magát jól érezni egy doromboló kiscicával!

Kedves Mia!
Örülök,hogy végre megismerhettelek, a randi minden egyes pillanatát élveztem. Nagyon kellemes Partnert találtam Benned,részemről biztos a folytatás!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN a kapott élményt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-23 22:06:16
Részletgazdag remek élményű beszit írtál...nagyon jó és szórakoztató volt, gratulálok :)

2020-09-20 23:57:55
Apró részleteken, kisugárzáson, mozdulatokon múlik az, hogy egy randi felejthetetlen élmény legyen. Mia nagyon megbízható hölgy, aki tudja-érzi-szereti azt amit csinál, csak vendég legyen a talpán aki tűri ezt. Tökéletesen megértelek, hogy minél hamarabb vissza akarsz jutni az Édenkertbe. Gratulálok!

2020-09-19 11:55:59
Nagyon jól megírt beszi, részetes pazar, minőségi jó humor, akár egy 18 -os könyv megírására is jelentkezhetnél, ahol kellemes "ajtó csapkodásos,, szomszédlányokal együtt töltötött időket írhatnád meg ! :) MEgkellene már látogatnom Miát , hamarosan eljön az ideje ...:)

2020-09-18 14:07:36
Aprólékos, szinte minden részletre kiterjedő, színvonalas értékeléssel ajándékoztál meg újfent bennünket! Ezen a helyen márr szerencsére nem okoz gondot a légkondi hiánya.... bár a rádió használatának a kényszeréröl még mindíg nem sikerült, ennek a számomra egyébként felettébb szímpatikus, kis közösségnek lemondania....

2020-09-17 23:18:35
Ritka részletességgel elénk tárt, élményben gazdag írás. Csak gratulálni tudok a randidhoz. Köszi a megosztást!

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

(2019-12-12) : Gumihúzás után felém jött és fáradhatatlanul lovagolt, néha sikerült belassítanom és egy két csókig lassabb tempóban kiélvezni az időt, csodás melleit vagy arcát vagy a teste mozgását nézve amint rajtam lovagol.

felejthetetlen: 20db
(2020-08-14) : Az ágyra visszatérve remek francia következett zacsikat sem kihagyva, az irányításomnak sem ellenállva. Kértem üljön a számra, így próbáljak örömet szerezni neki. Szerintem jól esett neki. Ezután védőfelszerelés került rám és vad vágtába kezdett a kérésemre. Nem akartam így elmenni ezért misszibe fordultunk. Itt azért már toltam keményen, hol a nyakamban a lábaival, hol csókolózás közben.

(2020-07-03) : A következő felvonás a trombita szólójával kezdődött, és mivel a páholyba szólt a jegyem (nagy tükör mellé) így a hölgy minden mozdulatát szemrevételezéssel ellenőriztem és nyugtáztam.

(2020-06-25) : De azért meghódítottam az ajkait. Nem annyira szereti mélyen, figyeltem őt, hogy hol a határ, meddig lehet "behatolni'. Aztán rövidesen gumit kértem és magam alá parancsoltam misszionáriusba.

nagyon jó: 19db
(2020-09-03) : A közös fürdővel indítottunk ami rendkívül jó felvezető. Kölcsönös tisztává varázsoltuk egymást, ami fokozta bennem a tüzet. Az ágyon már egy remek franciával indított, kevés kéz és sok nyál használatával. Jól reagált már múltkor is a nyelvem érintésére, ezért gondoltam egy kicsit benedvesítem. Olybá tűnt élvezte.

(2020-08-09) : Ezután kértem még fordított lovaglást, amire azt mondta azt nem csinálja valami jól, de én ezt nem így éreztem mert olyan jól ütemet talált egyre jobban belelovalva magát hogy majdnem így végzett ki főleg amikor felhúzta lábát és guggolva mozgott farkamon le föl miközben popsiját markolva húztam magamba. Éreztem közeleg a vég ezért tükörrel szemben ismét kutyusban folytattuk nagy lendülettel,

(2020-08-07) : Majd utána cseréltünk, én térdeltem az ágyon, ő meg szembe vele kezelésbe vette a kis főnököt. Kellemes volt, olykor mélyebbre is bevette, nem próbált kézzel erőltetni, így kértem is gumit, mert nem akartam, hogy ezzel legyen vége. Elsőnek szemből indítottunk, de a lábak fenn a magasban és így kezdtük a szexet. Jó érzés volt, ügyesen helyezkedett,

: 18db
(2020-06-04) : Ezzel elvoltam egy darabon, majd próbáltam csókot lopni vendéglátómtól, kevés sikerrel. Szerintem a szimpátia ekkor még nem alakult ki benne felém. Inkább csap az ajkunk ért össze, rendes nyelves csókot nem kaptam. Sebaj. Lejjebb vándoroltam, és franciáztam neki kicsit, ez láthatóan azért a kedvére való volt, de átütő sikert nem értem el.Nem húztam soká, átadtam a kezdeményezést neki, had mutassa be francia tudását.

(2020-05-19) : Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját,

(2020-03-04) : Ezután diszkréten test, és kézbeszéddel jeleztem, hogy leheveredhetnénk, úgy jobban hozzáférek az ikrekhez. Eddig is nyilvánvaló lehetett számára, hogy tetszenek a mellei, amit meg is jegyzett, hogy "csak nem mellmániás vagy?". Válaszolni nem volt időm, mert meg kellett a bimbókat ízlelnem. A bimbik jól reagálnak a nyelvcsapásokra, szépen lesmároltam mindkettőt. Közbe vissza-vissza tértem a szájához, mert azzal is nehezen teltem be.