Jasmin szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Jasmin-

Prémium hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-15 09:58:53

OrangeLabel
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jasmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Felvettem azt a "rossz" szokást, hogy a hetet egy kis örömködéssel kezdem, mert az feldob egész hétre, vagy legalább egy-két napra minimum. Szóval már az előző hét végén elhatároztam, hogy a hétzfő reggelt erre a szent célra áldozom a hivatalos dolgaim előtt. Kaptam is egy "fülest" hogy kihez "kell" mennem, mert kihagyhatatlan és nem biztos, hogy sokáig elérhető lesz... Mivel azonban éppen akkor tűnt el (remélem csak átmenetileg) amikor hívtam, írtam neki már nem tehettem mást mint alternatív megoldás után kellett néznem a környéken. Ekkor lettem figyelmes Jasmine brutálisan szép formájú és nagy, "szemkiverő" melleire.;-)
Könnyen gyorsan lehetett Vele egyeztetni és meg is egyeztünk a hétfő reggelben! Nagyon rugalmas volt, mert a hivatalosan megadott kezdési időpontja előtt is hajlandó volt fogadni! Már egy nagy piros pont ügyfélközpontúságból!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Na ez izgalmas, mert bizonyos szempontból egy szűz foltja a városnak. Budapart! A Lágymányosi híd déli odalán a Kopaszi gátnál. A modern lakótelepnek már meglepően sok lakóháza áll és egy irodaház is elkészült, de több ház még épül. köztük a MOL új, égbetörő rekordmagas székháza is, ami amikor megépül, na akkor fog összeomlani a MOL...ahogy azt gazdaságtudósk már megfigyelték, hogy a saját székház, pláne a rekordmagas fajtája a halálos csók egy cég életében...
Szóval használati útmutatónak ott a Google Maps. Tömegközlekedésről fogalmam nincsen. Autóval sem egyszerű. Egy biztos, hogy a Budafoki út felől ne próbálkozzon egyelőre senki, mert az építési út csak. A Kopaszi gát előtti lámpánál (Dombóvári út azt hiszem) lehet behajtani a GATE irodaháznál és ott álljon is meg mindenki az irodaház mélygarázsában, ugyanis a lakópark úgy épült, hogy az utcákon tilos és szinte lehetetlen is a parkolás. Csak a házak alatti mélygarázsokban lehet megállni, de oda csak a lakók jutnak be... Az utcákon egyelőre csak figyelmeztető cetliket osztanak és nem kerékbilincset, vagy büntetést, de ki tudja, hogy mikortól szüntetik be ezt a türelmi időszakot. Remélem tudtam segíteni...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Erről is lehetne beszélni, de legyen elég annyi, hogy abszolút modern, minőségi ház és annak egyik magasabb emeleti tip-top kialakítású nagyon világos és nagyon hangulatos, fiatalos kis lakása. Kis előtér. Tágas nappali/háló, normális konyha sarok és egy erkély, valamint egy rendes kádas fürdő. Szájvízzel és egy féle tusfürdővel. Téveszteni nem lehet.;-) A szobában van Jasmine alvós ágya és a "vallató" szofa, a munkhelye is, hát nemhiába divatban van most a home office, na ez az Ő kis dolgozó sarka...:-)))
Jasmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alacsony szép arcú, szépen ápolt kedves lány nyitott ajtót piros fehérnemű szettben. Viszonylag alacsony, de nagyon formás. Látszik, hogy magas szinten sportolt és folyamatosan edzésben tartja a testét. A mellei kifejezetten nagyok és súlyosak. Van bennük anyag!:-) Ja és nem utángyártottak, hanem eredetiek! Respect! Szoborba kéne őket önteni!!! De tényleg! Haja sötét, nem hosszú és copfban összefogva viselte.

Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Fürdés után a nappaliban a nagy kanapéágyon várt ülve. Én törölközőben érkeztem és leültem mellé, majd fentebb húzódva a falhoz/párnához dőlve fentebb ültem és a lábamat felhúzva próbáltam orientálni alkalmi partneremet. nagyon visszafogott lány benyomását keltette, mert meg sem mozdult és a beszélgetés is nehezen indult. Ekkor rájöttem, hogy talán a virágcsokrot ha betenném a vázába, akkor felvidulna és harmonikusabbá válna tőle az együttlétünk.:-) Így is lett.
Miközben behelyeztem a virágokat a vázába és indultam vissza az ágyra, közben véletlenül leesett a törölközőm, de ekkor már nem tettem vissza, hanem csak úgy meztelenül heveredetem mellé. Láss világ csodát, a szép csokor elnyerte Jasmine tetszését és elkezdett közeledni. Konkrétan azonnal kézbe vette, amit kézbe lehetett rajtam venni...;-)
Elkezdte húzogatni, rángatni, verni...ami bevallom nem volt annyira jó így hirtelenjében...mert én a "kedvesebb, becézgetősebb" közeledést szeretem. Értsd az érzéki, finom szopást!:-))
Na, de sebaj. Szóból ért az ember és jeleztem, hogy ez így nem a legjobb most nekem, próbálja meg másképpen felvidítani a kispajtásunkat...:-))) Jasmine azonnal rá is bukott és elkezdett szopni!
Közben levettem a melltartóját. Elég furcsa pózban, kicsit kicsavarodva, az ölemre hajolva szopott és szerintem ez fárasztó lehetett. Kis idő után pihenésképpen elkezdtem én a melleivel játszadozni, mert annyira brutálisan szépek, hogy csak fogdostam, markolásztam és csókolgattam őket. Utána újra szopott nekem az ölemre fordulva ismét. Majd feltérdeltem, hogy közben tudjam fogdosni az igazán mértes, súlyos a négykézláb helyuzet miatt csak lógó melleit. Simogattam közben a selymes, sima haját kis buksikáját is.
Jasmine egyre jobban belejött a szopásba. Kis pihenésképpen most Ő ült fel a falhoz dőlve és csak gyönyörködtem benne, becézgettem és közben simogattam az áttetsző bugyikáján át a puncikáját. Nem volt egyértelmű, hogy ez tetszik-e neki, vagy inkább ne csináljam. Végül megbeszéltük, hogy leveszi a bugyiját és akkor teljes csupasz valójába elém került a tini, de igazán gusztusos, hüsos puncija. Először Ő kezdet el magát izgatni, mintegy megmutatva nekem, hogy merre csörög a dió...;-)
Ekkor én feltérdeltem mellé és a falnál/párnánál lévő fejecskéjéhez irányítottam az ekkorra méretesre szopott farkamat, hogy Jasmine kényelmesen és a már megszokott bő nyálasan szophassa azt tovább. E közben én elkezdtem a jobb kezemmel a punciját simizni, sőt lassan egy ujjammal, amit előtte gondosan benyálaztam beletúrni mélyebbre, mélyebbre. Így ment ez a móka egy darabig. Annyira kellemesen, kedvesen, érzékien és bő nyállal szopott, hogy többször kerültem az élvezés határára. El is gondolkodtam, hogy el lövöm a patront, de telhetetlen, vagy inkább kontrollált voltam és a punciját is szerettem volna érezni a farkammal belülről.
De olyan jól esett szopatni a falnál, ahol néha elcsöppent egy-egy nyáladag is és közben már két ujjal túrkálni a húsos meleg, nedves pinájában, hogy akkor úgy gondoltam ezt soha nem akarom abbahagyni. Irigylem azt a fiút/férfit, akin Jasmine kigyakorolta a szopás művészetét.
De az időnk múlt, így kértem, hogy húzzunk a bohócra sapkát és zavarjuk be a málnásba... Jasmine a kezembe adott egy minőségi sapkát. Én felhelyeztem, miközben elpanaszoltam Neki, hogy látja mit csinált velem!? Áll a farkam mint a cövek és ez miatta van, mert felszopta, de alaposan!:-)))
Leegyeztettük, hogy milyen pózban rakuk össze, amink van...a hátulról volt a konszenzus. Én az ágy mellé álltam, Jasmine az ágy szélére tolatva pucsította a gyönyörű punciját elém, Nagyon kedvesen, együttműködően, segítőkészen állt a behatolásom elé. Egy kicsit a gumizás miatt lankadtabb lettem, ezért természetes síkosítást alkalmaztam, azaz egy adag nyállal rácsókoltam a puncijára hátulról és utána sikeres volt a csatlakozás. Először finomabban, majd pedig intenzívebben kezdtem el tolni és adagolni az érzést. Jasmine állta sarat rendesen! Én olyan frekvencián pörögtem, amire nem emlékszem mikor volt példa ilyen helyzetben. El is fáradtak a lábaim, de nem végezhettem félmunkát. Szóval egy intenzív pumpálás közben elengedtem a feszültséget és ejakuláltam a gumiba aktív popsi markolászás közben. Jasmine hagyott lenyugodni, majd kihúztam belőle óvatosan az ekkor meg már lankadni nem akaró farkamat. Törlés Szilviába. Utána még egy kis masszírozást, simogatást kértem és kaptam kis beszélgetéssel elegyítve. Kedves, szerény, határozott tervekkel és egészséges világlátással rendelkező fiatal lányt ismertem meg Jasmine személyében. Remélem ügyesen menedzseli az életét továbbra is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Már írtam róla, hogy a fürdés után, de a hancúr előtt virágoztam fel a kis asztalkáját a fal mellett. Új hullámos átlagos ár egy minőségi szolgáltatásért.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Kellemes környezet, szép fiatal test, kedves hozzáállás, kiváló francia nyelvérzék, de tényleg! Ilyen fiatalon, ilyen kezdőként (jaaa én voltam a 2. fizetővendége...) ez különösen kiváló teljesítmény. Egyébként menetközben elárulta, hogy azt szereti, ha irányítják! Wow! Én időnként éltem ezzel a,lehetőséggel, de természetesen nem vissza, hanem csak módjával, amikor olyan istenien szopott, akkor néha rá-rá húztam a fejét egy kicsit mélyebben például, vagy a pucsítós aktus közben, annak a vége felé hanggal irányítottam, hogy mit csináljon, de mindezt csak kulturált, normál keretek között!;-) Nagyon tehetséges lány. A jövő ígérete! Úriemberként bánjon Vele mindenki és akkor nagyon meghálálja a törődést, sőőőt még többet is ad, mint várná az ember!! Én még visszamennék, mert vannak m ég elképzeléseim, hogy mit, hol, hogyan lehetne még Jasmine-al csinálni...meg amikorra nyugodt szívvel Istennővé tudom Őt is választani, ugyanis most egy felejthetetlen fölét adok neki!:-):-))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jasmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Ralph Lauren
Lehet adni a szavára
2020-09-24 12:54:52
Köszönjük a beszámolódat Nagyon élvezetes olvasmány volt számomra!!

2020-09-22 14:53:39
Hogy klasszikust idézzek: "A krumplileves legyen krumplileves, elvtársak!" ;-)

2020-09-21 19:06:08
Sok hasznos infót adtál, tényleg tudtál segíteni! A szopás szót mondjuk régen láttam ennyiszer leírva. (De ha egyszer így mondják minek megjátszani magunkat.)

2020-09-18 07:26:05
Szépen és igényesen megírt beszámoló egy minőségi együttlétröl.

Holden
Lehet adni a szavára
2020-09-17 12:37:42
Magas szinten sportolt akkor a sok ugrálastól nöttek meg ilyen fasza nagyra a cickói? :) Jó leírás volt. Végre egy műköröm és halálfejes tetkó mentes csaj!

FunkciókJasmin legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.