Almácska25 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Almácska25-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-15 01:08:44

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Almácska25 reagálása

Koszonom. Szeretem ha szeretnek. Azt meg plane ha igy... ;) jol ereztem magam ezert is volt ilyen. Igen ehesnek meg tenyleg az voltam xd hat varom majd a kovetkezot :)

Almácska25 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mikor itt villogott a most hívható felirat, akkor engem elkapott a kísértés és hívtam, Ő meg rögtön fel is vette. Már a hangjában is érezhető valamiféle szexuális kisugárzás, olyan incselkedős stílusa van, ami bevonza a csak érdeklődőt is és vendéget csinál belőle. Rákérdeztem az adatlapi lehetőségekre, amire igenlő választ kaptam. Tudom ez bosszantó tud lenni a tisztességesen hirdető lányoknak, de azt mutatják a tapasztalataim, hogy az adatlapon megadott adatok nem mindig bizonyulnak szentírásnak, de nem ebben az esetben, itt megerősítette szóban is, hogy az Ő adatlapját komolyan lehet venni. Kerestünk egy közeli időpontot, ami mindkettőnknek megfelelő volt és két óra múlva már a ház előtt telefonáltam a bejutás miatt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Ha Újpest felől autóval mész, akkor nagyon kell figyelni, mert egyszer jobbra és kétszer balra kell fordulni és talán még egyszer jobbra. Az lesz a legjobb, ha egyáltalán nem hallgatsz rám, mert én már a trolit is kevertem össze a villamossal és abból igazán nagy galiba lett. :-) Meg amúgy is én teljesen más irányból érkeztem, és a GPS iránymutatásaira figyeltem, ami a házig navigált. Ezen a részen a parkolás még mindig ingyenes, a háznak mindkét oldalán van bejárat, én logikusan azon az oldalon várakoztam ahol a kaputelefont láttam. Telefonálás közben bepötyögtem a kapott kódot, az ajtó meg nem berregett. Kedvesünk tájékoztatott róla, hogy „akkor rossz oldalon vagy bogaram”. Gyorsan iszkiri a ház másik oldalára, ott már kicsit lihegősen újra hívtam Kedvesünket. Van a másik oldalon is kapucsengő csak ott be kell menni az előtérbe és ezért nem látható. Akkor, hogy valami hasznosat is írjak, a belváros felől a 20-E busszal nagyon közel lehet jutni a megadott címhez, az emeletre pedig lifttel lehet feljutni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Panellakás sokadik emelete, én csak a tetthelyet és a fürdőt láttam a lakásból. Rend van és tisztaság mindenhol, de látszik az is, hogy a lakás nem mostanában volt felújítva. Ez nekem picit sem zavaró, nem lakást akartam venni, a programhoz meg minden rendelkezésre áll. A fürdőben minden szükséges dolog megtalálható a tisztálkodáshoz, a szobában pedig kellemes zene a hangulathoz és egy nagy franciaágyon is lehet hancúrozni.
Almácska25 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotókhoz képest most jóval világosabb a haja, talán inkább szőkésnek mondanám. A hossza az szerencsére nem változott, és meglehetősen dús kivitelű, ami nagyon jól áll neki. Látszólag hanyagul viseli, de szerintem komoly munka van mögötte amíg el tudta érni ezt a hatást. Nagyon formás nőies teste van, mindene eredeti, ahogyan a természet azt megalkotta, de szerintem komoly munkát pakol mögé, hogy így őrizze meg nekünk. A keblei nem nagyok de rendkívül formásak, a mellbimbói ékszerként teszik még kívánatosabbá, én rögtön a számba kívántam őket. (itt még csak kívántam) A fenekét öröm markolni, a combjai és a lábai szintén nagyon formásak, összességében szemlélve igen kívánatos teremtés. A látványt még tetézte egy gondosan összeválogatott fekete fehérneműkészlet,(bugyi nélkül) és egy magassarkú lábbeli, ami nagyjából a térdéig ért. Még megemlíteném a nagyon kedves, barátnős természetét, a kacér pillantásait és az incselkedős hozzáállását. Pár perc múlva nekem már csak az a gondolat zakatolt a fejemben, na akkor mikor dugunk! :-)

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Egy komoly higiéniai beavatkozás után kicsattogtam a fürdőből, Kedvesünk már az ágyban várt egy igen erotikus pózban feküdt a hátán. A lábait félig szétrakva, pont annyit engedet látni magából, hogy a cerkám rögtön a törölközőt próbálta lelökni a derekamról. Almácska mellé feküdtem, több lágy nyakra puszi után már a száját csókoltam, Ő ezt igazán barátnősen viszonozta, rövid időn belül már nyelves csókokra váltottunk. A plafon felé emelte a lábát és közölte, hogy a magas sarkú cipőjét nekem kell levennem. Olyan volt ez nekem, mint egy bonyolult logikai feladat, mert zipzáras is volt meg fűzős is és álló cerkával így a dugás lehetőségéhez ennyire közel nem igazán láttam át a megoldáshoz vezető utat. Végül lekerült a cipellő, szerencsére a melltartót már ő vette le, mert ha azzal is annyit tökölök teljesen elszállt volna a romantikus hangulat.
Végre ismét a csókoknál tartottunk, csókoltam a száját és a ciciket, a bimbócskákat szopogattam, néha óvatosan harapdáltam. Közben Ő már kecmeckét simogatta, húzgálta és elindult a szájával felé, óvatosan, érzékien vett a szájába. Olyan fincsi érzés volt, hogy rövidesen gumit kértem, így nem bírtam volna sokáig. Miközben meggumizott én a kezemmel a puncinál matattam, mikor az ujjam simán besiklott a fejem is odaerőltettem és a nyelvemmel megízleltem a puncikáját.

Lovaglós pozícióban kezdtük, miközben Ő lovagolt én a tenyeremben tartottam az arcát és elvesztem a tekintetében. Mikor magamra húztam a csókjai miatt, akkor a ciciket simogattam vagy a fenekét markoltam. Azt hittem, hogy így lesz végem, már az utolsó lökésekhez készülődtem, de kedvesünk rám szólt "nem úgy van az lustaság, most te jössz fölülről” és már mellém is feküdt, a lábait látványosan szétpakolva. Nem farokkal érkeztem a puncihoz, inkább a fejem dugtam oda és nyalni kezdtem, nem kellett sok idő és apróbb remegésekkel vezette fel a nagyobbat, ahol a combjával a fejemre szorított, a kezével pedig a kebleit markolászó kezemre. Szerencsére még ösztönösen tudtam venni egy nagyobb levegőt, mielőtt a zamatos punciját teljes erőből a képembe nyomta és a hajamba markolva ráhúzta a fejem. Így maradtunk egy ideig, az előbb említett nagy levegőt gondosan be kellett osztanom. Felcsúsztam a lábai között maradva, kicsit megcsócsáltam a ciciket mielőtt a száját csókoltam. Közben Ő cselesen már magába is igazított, a csípőjével pedig izgatóan körözni kezdett, ami engem pumpálásra késztetett. Részemről a pumpálás egyre erőteljesebbé változott, az egyik lába ekkor már a nyakamban volt a másik lába a hátamon és a talpával a hátam simogatta, néha a fenekemhez is elkalandozott, a végén pedig erőteljesen magába húzott vele, miközben a csípőjét jól megemelte, amíg én megtankoltam a gumit. Teljesen ráborultam és csókolgattam mindenhol, leginkább a száját, végül mellé feküdtem.

Beszélgettünk egy jót, leginkább a kajáról. Valahogy úgy alakult, hogy mindketten éhesek voltunk, Ő fogyókúra miatt, én meg ebéd előtt voltam, a reggeli meg kimaradt. Megbeszéltük, ha legközelebb megyek, akkor főzzünk majd valamit, mielőtt dugunk. Itt rákérdezett, hogy szeretnék-e még egy kört, amire nem akartam, nem tudtam nemet mondani. :-)

Az előjáték abból állt, hogy eltávolítottuk az eddig mindkettőnk által rajtam felejtett gumit, a törölgetéstől már teljes volt a harckészültség. Egy két csók után bekapott, bólogatása közben én a haját igazgattam, hogy rálátásom legyen a történésre. Remek érzés volt a dús hajába túrni a másik kezemmel pedig kalandozni a keblein. Az egyre gyorsuló bólogatásának nem tudtam ellenállni, ennek így kellett véget érnie, a szájában végezték az örömöm cseppjei, miközben ismét elvesztem a tekintetében. Nem engedett el azonnal, kellemesen levezette a történetet, nagyszerű élménnyel megajándékozva engem.
Beszélgettünk még egy keveset, a csókjaiból jutott még a tusolásom előtre is, utánra is és a búcsúztatásomra is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor mérete valamivel az átlagos alatt van megállapítva, a kapott élmény bőven túlszárnyalja az átlagost! Vázát nem láttam sehol, így csak letettem az asztalra a csokrocskát, a programunk elején.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Egy nagyszerű odaadó partnert ismertem meg személyében, aki el tudta velem hitetni, hogy most a programunk alatt én vagyok neki a világ közepe. Játékos, pajkos hozzáállásával és a szexualitásával engem megvett kilóra. Számomra hab a tortán, hogy egy bújós kiscica tud lenni, de tudja miért megy a vendég és tud egy igazi szexpartner lenni mikor az aktusról, vagy másfajta kényeztetésről van szó. Még nem kértem hozzá következő időpontot, de már tervezem a következő látogatást. Úgy érzem, hogy sok élményekkel megpakolt órát fogok én még nála tölteni, egyszerűen visszavágyom hozzá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Almácska25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-15 21:25:33
Hasznos és jó beszámolót írtál. Köszi. De ugye nem baj, ha a megközelítés tekintetében másokra hagyatkozom? Amúgy meg persze gratulálok és egészségedre :-)

brumy56
Becsben tartott
2020-09-15 21:21:42
Ez szép volt :)

Outcast
Könyvet írhatna
2020-09-15 13:59:44
Kiváló írásod segített felidézni az Almával töltött felejthetetlen perceimet a múltból.
Mennem kellene hozzá újra :)

2020-09-15 13:45:46
Gratulálok mindkettőtöknek,remek hangulató érzéki találkát hoztatok össze.

oli66
Lelkes irogató
2020-09-15 13:02:52
Jó kis beszámoló! Szinte irigykedem...

FunkciókAlmácska25 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-03-02) : Franciája bő nyálas mindenre kiterjedő hosszan tartó és szenvedéllyel teli miközben néha a mandulájáig is lejutni! Az aktusban partner mindenben pózváltásban csókolózásban mozgásban

felejthetetlen: 5db
(2020-09-09) : Ekkor vette észre, hogy az Ezredes még mindig hetykén ágaskodik. Arra kért, hogy térdeljek fölé, akként hogy feje a lábaim között legyen és óvatosan dugjam meg a száját. Hát még ilyet sose csináltam! Kissé perverz és egyben furcsa volt számomra a póz, ugyanakkor felizgatott és mintha Almácska is élvezte volna a helyzetet. Nem is váratott sokáig magára a vég: nagyot robbantam a szájába.

(2017-10-29) : Áttértem a bimbik finom nyalogatására, ujjaimmal pedig ellenőriztem odalent, mennyire tetszik neki a tevékenykedésem.

(2017-09-16) : A franciáját tanítani kellene, kényeztette a golyókat, a fenekem is, amikor én is viszonoztam látszott rajta, hogy nagyon élvezte, ahogy az aktust is. Vele inkább szeretkezés volt,

nagyon jó: 9db
(2020-09-13) : Aztán miután szeméremdombját lágyan megcsókolom, cserélünk, és mi tagadás, én is kellemesen éreztem magam változatos, nyálas és kéjes franciázása közben, hamar keménnyé varázsolva farkamat. Gumi általi védelem aktiválása után hátára fekszik, és a hosszabb petting után szenvedélyes aktusba kezdünk mindkettőnk nagy örömére, először missziben. Közben csókolózunk, majd combját, cicijét finoman markolom-simizem.

(2020-03-02) : Se nem a lassú érzéki, se nem az a vad fajta. Pont ahogy szeretem. Mikor már elég keménynek éreztem magam, szerettem volna viszonozni. De ez a tervem egyelőre még kicsit váratott magára. Almácska hanyatt feküdt az ágyon. Kérte hogy térdeljek felé, és úgy szopassam.

(2020-01-21) : Kisvártatva mindketten készen álltunk a bevetésre: védőfelszerelés után Almácska nyeregbe pattant. Nem tudom, ez a póz-e a kedvence, de valami nagyszerűen csinálja és láthatólag Ő is élvezte, majd szembe fordultunk.

: 14db
(2020-02-13) : Ekkor ő következett. hanyat feküdtem, kaptam néhány csókot, majd ő lassan lejjebb csúszott és lágy franciázásba kezdett. Finom volt, nagyon jól is esett,

(2020-01-10) : Persze Almácska sem tétlenkedett kézzel és szájjal is izgatott, ahol csak ért. Próbáltam teste minden porcikáját megjegyezni, hogy később is átélhessem ezeket a pillanatokat gondolatban.

(2020-01-08) : Miután kiélveztem a látványt, oldalra, majd 69be fordultunk, és így is lett végem. Csodás popsiját marokra fogva, rózsszín szirmocskáit lefetyelve telelőttem a száját.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-07) : Leszállok a buszról, egész előtt kb 3 perccel hívom, hogy mindjárt ott vagyok. Nincs reakció. Megtalálom a kaput, arrébb sétálok diszkrét távolságra. Egész után újra hívom.. nincs reakció!