5
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-14 13:06:44

zeusz86
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, második hívásra fel is vette és minden gond nélkül sikerült leegyeztetnünk a találkát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A házat könnyedén megtaláltam a cím alapján.
A címre érve hívtam és akkor kaptam meg a belépési koordinátákat. GPS pontosan odavitt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Lakás szép volt egy kisebb szobában van a légyott, de őszintén szólva nem éppen a lakásra koncentráltam....talán ezt aki járt már Jázminnál megérti :)
A fürdő is teljesen rendben volt, kaptam tiszta törölközőt, rengeteg féle tusfürdő egyszóval minden OK.
Jázmin külseje
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Képeknek abszolút megfelel, pornós kinézet, óriási kőkemény szilikon cicik. Gyönyörű hosszú szőkés haj, tökéletes alak. Három szóval brutál dögös bestia.
A legjobban talán úgy tudnám elmndani, mintha Aletta Ocean lenne hosszú szőke hajjal.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Pornós feeling:
5
Fél órás látogatásra mentem, ami nagyon gyorsan elrepült. Egyszeri francia történet volt hosszan elnyújtva. Bár kényszert nem kértem, azért a szopás az bőven a keményebb fajtából volt, enyhe kényszer elemekkel. Néha kis öklendezésel, bár kérdeztem, hogy meddig mehet a "durvulás" egyszer szólt is, hogy talán túl toltam. Abszolút pornós feeling egy olyan bestiával, aki mintha csak egy pornófilmből lépett volna elő. Annyira jó és extra volt a francia, hogy nem is nyergeltünk át másik témára, talán majd legközelebbi látogatáskor. A francia után, amíg öltöztem nagyon jól elbeszélgettünk, nagyon normális csaj, sokkal normálisabb és közvetlenebb, mint amit egy ilyen külsejű brutális bestiáról gondolnál.
Legközelebb kipróbálom a hagyományos szexet is vele és nem ragadok le a francia résznél, na de olyan jó volt :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Extra a kényszer, amit ugye nem kértem, de kb. az alap francia is olyan erősségű és mélységű, hogy több helyen ez már bőven a kényszer kategória.
Abszolút korrekt, minden úgy történt egyébként, ahogy telefonban tájékoztatott.
A javadalmazást érkezésemkor tettem le a komódra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kellemes látogatás volt, olyan francia elemekkel, amit csak az igazán vadulós csajoktól kap meg az ember francia terén. Abszolút megérős kategória, pláne, ha az ember szeretne kipróbálni egy ilyen pornós külsejű és adottságú nővel a szexet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-15 13:07:10
Jázmin rol olvastam már részletes, izgalmas beszit.

pvadász
Belát a dolgok mögé
2020-09-15 11:36:38
Ha nem volt kényszer akkor hogy lehetnek kényszeres elemek? Ezt nem értem.

Whip
Már Valaki itt
2020-09-15 11:29:04
Amennyi időre mentél és amilyen kevés szolgáltatást vettél igénybe, mindent le írtàl. Talán a megközelítés lehetne picit bővebb.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-05-24) : Szeretem amikor pihenés gyanánt simogatva hozzám ér, jó és üdítő vele beszélgetni, és nagyon jó és feledhetetlen vele szeretkezni. Lehet, hogy most sokan fanyalognak, hogy nincs - csattogás, pörgetés, meg miegymás  -  itt jelentem nem volt más, csak két ember hálószoba titka! Igen, lehet önző vagyok, de ezek az órák a Jázminé és az enyém.

(2019-06-13) : Az ágyra térdelt és elkezdett full pornósan szopni. Ez nem francia, nem orális szex hanem szopás. Amit Ő művel azt eddig 1 lány tudta hozni senki más. Köpködés nagyon minimális kézhasználat és néha néha egy egy szó is elhegyja a száját,

(2018-10-12) : Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni.

felejthetetlen: 41db
(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

(2020-05-26) : Zuhanyzás után az ágyon várt négykézláb kutyusként. Egyből a lényegre térve, A velem egyidőst vette kezelésbe szájjal.Nem kímélte magát, minden módon kényeztette. Őrjítő a technikája, pornós a legjobb jelző rá. Volt gyenge kezezés is, köpködős cumizás,

(2020-05-26) : A törülköző is lekerült rólam, és egy olyan kényeztetés vette kezdetét, amitől lábaim remegni kezdtek, majd egy kis idő után a levegő kapkodásom is irányíthatatlanná vált számomra. Gondoltam ennek fele sem tréfa,

nagyon jó: 63db
(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

(2018-08-05) : Az ágyon fekve annak szélére fordult, féloldalt, és se szó se beszéd kapásból torkára engedte kardom, hogy csak jópár másodperc múlva tűnjön elő ismét, nyáltól csillogva.

(2018-07-17) : A makkomat szájában satuba szorította, majd azt elengedve tövig engedett orrával a hasfalamat koppantva. Lenntartott egy darabig, pár centit kifelé csúsztam és nyelvével a makkomat ingerelte,

: 158db
(2020-09-14) : A fürdőből visszatérve az ágyon várt vendéglátóm, aki nem várt túl sokat és azonnal nekemesett..Nem volt ellenemre a dolog, Jázmin teljesen mélyreengedve komoly hanghatásokkal igyekezett a csúcs felé terelni! Mondanom sem kell,a lehető legjobb irányt választotta, kilátással a csodaszép,kerek popsira! Ember legyen a talpán, aki ezt sokáig bírja!! Pláne állva, néha az ágy szélére fellépve,remegő lábakkal!

(2020-08-07) : Csókolóztunk, csókoltam arcát, nyakát, cickókat, a barnított testét, ahova csak eljutottam. Jázmin ágyéka különösen ápolt, ezért is élvezettel nyaltam a puncit.

(2020-02-24) : Franciával kezdett én pedig moziztam. Jól csinálta gyorsan kemény lettem. Az ágy mellett álltam ő pedig az ágyon térdelve szorgoskodott rajtam, és pár perccel később végem is lett.