5
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
36
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
125
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
BarbiBlondie szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

BarbiBlondie-

V.I.P hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-13 22:50:19

lp13
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BarbiBlondie beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző este hívtam, elsöre felvette, korrekt tájékoztatás mindenről , könnyen egyeztettünk másnapra időpontot, megkaptam a címet is.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Józsefváros, a Fiumei sŕkert közelében. Parkolni az a környéken folyó építkezés miatt szinte lehetetlen. BB a telefonos egyeztetéskor figyelmeztetett, de nem hittem vola, hogy ennyire macerás. Pár héten belül normalizálódik a helyzet. Villamos pár perc sétára a lakástól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Öreg épületek közt új építésű társasház, bérlemény nem túl magasan, van lift is, de nincs rá szükség. Több szobás lakás, de én csak a fürdőt és a tetthelyet láttam, rend és tisztaság mindenütt. A fürdőben kád, néhány tusfürdő, szájvíz, a kilépő száraz.
Szerintem csak ketten voltunk a lakásban. A tetthely egy kis világos szoba szoba, franciaágy, szék a ruháknak. Kellemes zene szólt
BarbiBlondie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Első ránézésre kicsi lány hatalmas mellekkel. Másodikra is. Harmadikra már feltűnt milyen szép arca van. Haja féhosszú, szőkésbarna.Enyhén kivágott felsöben, rövid szoknyában, fekete harisnyában és magassarkúban fogadott . A képei alapján nekem enyhén molettnek tűnt, élőben nagyon nem az, Fiatalabbnak néz ki, mint a kiírt kora.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
3
A ház elöl hívtam, a kaputelefon nem működik, lejött értem a fent leírt szerkóban. Gyorsan felvitt a lakásba, bemutatkozás, puszi. Vízzel kínált, megkaptam a torülközót, megmutatta hol a fürdőszoba. Kicsit szűkszavú és tartózkodó volt, ez az érzés végig megmaradt. Lehet, hogy alapból ilyen, vagy meg nem voltam túl szimpi, de érdekes módon az akcióra ez nem nyomta rá a bélyegét. Mire visszatértem a fürdőből ay ágy mellett állt, a szoknyától és a blúztól megszabadult. Állva kezdtünk csókolózni, nagyon jól csinálja, semmi sumákolás. Közben földre kerültak a fölös ruhadarabok és a törülköző, majd az ágyon folytattuk.. Utána kaptam egy nagyon finom franciát, közben játszottam az ikrekkel, simogattam simára borotvált punciját. A mellbimbói simogatásra, puszilkra nagyon jól reagálnak. Később javasolt a a 69-et, ez a része a randinak most annyira nem jött be,. Kellemes volt, de valamiért nem az igazi. Gumit kaptam, lovaglóban kezdtünk, hol felegyenesedik, hol rámhajolt, Kozben sok csók a csodálatos mellei a kezemben. Amikor már fáradt misszibe fordultutnk. Térrdeit felhúzta, amikor nem csókolt akkor halkan és izgatóan nyögdécselt. Erdeklödött szeretném-e a kutyust, de a misszi tökéletes volt, így lett vége. Mivel csak fél órat kértem tisztálkodás, öltözés, indulás
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A tiszteletdíjat elöre adtam, de mondta, hogy ráér a végén is, A fél órás müsor ára határozottan baráti.Bővebb infóban megtekinthető.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam, elégedetten távoztam. Véletlenül esett rá a választásom, /aznap rakott fel új képet amikor keresgéltem az oldalon - akkor még nem ingyenes hirdetö vot/ de örülök, hogy így alakult. Ha tudok és lehet biztosan visszamegyek, de legközelebb hosszabb idöre

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BarbiBlondie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-14 16:46:28
Ez is egy írás, tömör és lényegre törő, jol van ez igy