5
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
Almácska25 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Almácska25



-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-13 14:13:16

milky01
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Almácska25 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Amikor a profilján elérhető volt, akkor hívtam telefonon, ami meglepő volt, hogy a számom és a nevem már benne volt elmentve a telefonjában, ezért a nevemen üdvözölt!:)) Pedig még sosem találkoztunk és nem is beszéltünk!:) Kedves és közvetlen volt a telefonban, majd két órával későbbre meg is beszéltük a randinkat, amit aztán még sms-ben meg is erősítettem, amire válaszolt is nagyon aranyosan!:) Természetesen gond nélkül összehoztuk találkánkat!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A ház jól megközelíthető, egyszerű a megtalálása, Almácska a pontos címet adta meg. Mivel kicsivel előbb érkeztem a helyszínre, ezért egy pár percet még vártam.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Újpesti panelház emeleti kéglije minden sajátosságával, ami célnak tökéletesen megfelel. Középen egy nagy és stabil franciaágy, amin kényelmesen elfértünk, és hancúrozásra abszolút alkalmasnak bizonyult!:)) A zene Almácska számítógépéről szólt, a levegő kellemes hőmérsékletéről egy ventilátor gondoskodott. A fürdőhelységet cuki vendéglátóm mindennel felszerelte, amire szükség lehet ilyenkor, száraz és tiszta törölközőt is kaptam a tisztálkodáshoz.
Almácska25 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Almácska magas, szexi testalkatú lány, hosszú, formás combjai rögtön megragadták a tekintetemet!
Hosszú, szőkére festett haja nagyon tetszett, csakúgy, ahogy a nagy és csillogó barna szemei!
A kedvencem a nagyon formás popsija és a szépséges, tenyérbeillő cicijei, amikkel nem lehet betelni!:) Bőre ápolt, itt-ott tetkókkal díszítve. Arca szép, és szeret mosolyogni, de nagyon ám!! És szépen is mosolyogsz Almácska!:) Róla még: Kedves és jó vendéglátó, érdeklődő, kommunikatív, szimpatikus, mosolygós, jó humorérzékű és aranyos lány Almácska. Kacér viselkedése nagyon tetszett az első pillanattól kezdve! Szereti testi adottságaival megbolondítani a férfiembert, és én ezt a megbolondítást mindig szívesen veszem! Action közben szeret irányítani, de szívesen veszi a férfi irányítását is, ha az a férfi tudja, hogy mit akar! Nálunk ilyen jellegű probléma nem volt, mindketten tudjuk, hogy mit akarunk, ezért elég jól kijöttünk az ágyban! Szereti kivenni a részét az együttlétből, akarja és élvezi a férfi közelségét, érintését. Szeret kényeztetni, a vendége kedvére tenni, lesi a kívánságaimat minden téren. Ja, és elég jól eldumáltunk!:)

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fürdés után, a szobába visszatérve a törölközőt leterítem, és miközben Almácska zenét választ az ágyon térdelve, szexi popsiját hívogatóan kitolva és közben huncutul mosolyogva, nekem sem kellett több, mögé helyezkedem és megismerkedem izgalmas testével! Majd kisvártatva megfordul, és csókolózni kezdünk. Először lágy és finom, mosolygós csókokat váltunk ismerkedés gyanánt, majd hosszan, nyelvesen csókolózunk az ágyon egymáshoz szorosan közel térdelve, miközben a popsiját simizem! Majd hátára fekve, huncutul kéri, hogy vegyem le a fűzős magassarkúját, ennek készségesen eleget teszek, aztán szép lassan megszabadítom Almácskát szép fogadó rucijától. Először szépséges cicijeit varázsoltam szabaddá, simogatni, kényeztetni is kezdem őket. Ezt Almácska imádja, hosszan is csináltuk, közben a nőies nyakát sem kihagyva a kényeztetésből. Majd végtelen nyelves csókok után testén lassan egyre lejjebb haladva, szexi bugyiját lágyan levéve csini partneremről, elém táruló csodaszép puncija kényeztetésével folytatjuk pettingünket! Almácska lágyan széttárja lábait majd hosszan és nagyon lágy nyelvmozdulatokkal dédelgetni kezdem a már igen nedves kelyhét...Közben lehunyt szemei, sóhajai, fejem simogatása valamint csípőjének finom megemelése, remegése mind arról árulkodik hogy igen kellemesen érzi magát ezekben a pillanatokban...Aztán miután szeméremdombját lágyan megcsókolom, cserélünk, és mi tagadás, én is kellemesen éreztem magam változatos, nyálas és kéjes franciázása közben, hamar keménnyé varázsolva farkamat. Gumi általi védelem aktiválása után hátára fekszik, és a hosszabb petting után szenvedélyes aktusba kezdünk mindkettőnk nagy örömére, először missziben. Közben csókolózunk, majd combját, cicijét finoman markolom-simizem. Változatosan, lábait nyakamba téve szexelünk, néha kicsit jobban begyorsítva a tempót. Majd egy idő után lassítok ráhajolok, forrón csókolózunk, majd kecses nyakát érzékien csókolom ajkaimmal.
"A tiéd vagyok..." - súgta ekkor halkan a fülembe, majd nem sokkal később beteljesült szenvedélyes együttlétünk, és Almácska egy csodás orgazmussal ajándékozott meg. Lassan megálltunk, pihi és egy kis kitérő után franciázni kezdett ismét, majd beszélgetünk még egy kicsit, közben persze a keze sem tétlenkedett...Aztán mivel még doggy-ban szerettem volna Almácskát érezni, látni, ezért ismét gumi fel, és négykézlábra helyezkedik, csodás popsiját felkínálva nekem. Kemény farkammal óvatosan hatolok be puncijába, pláne Almácska orgazmusa után igen gyengéden kezdjük, majd reakcióira nagyon figyelve idővel dinamikusabb tempóban kefélünk, nagy sóhajok közt, én pedig a csinos popsijába markolva...Szuper volt, ahogy Almácska tolta rám a popsiját! Nagyon tetszett!:) Aztán egy rövid, de annál finomabb misszivel zárjuk kiadós aktusunkat, amit egy befejezés előtti rapid-franciával koronázunk meg, majd a roppant érzékennyé vált puncija felett ér utól mézédes és hangos orgazmusom, fehérré változtatva pociját és cicijeit spermámmal...Húúú.. ez már nagyon kellett - gondoltam magamban miközben eldőlök az ágyon. Fekve tisztogatjuk meg magunkat a törlőkendővel, miközben mosolyogva beszélgetünk, időnként csókokat váltva! Jó hangulatban dumcsiztunk, még a fürdésem közben is!:) És öltözködés közben is, az órát túl is léptük egy kicsit önhibánkon kívül. Csókolózva köszönünk el egymástól, majd diszkrét ajtónyitás után mosolyogva lécelek le Almácska kéj-kecójából!:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Almácska korrekt lány, ha nem kérdezek rá, nem hozta volna szóba az anyagiakat. Természetesen az asztalkájára tettem a rózsacsokrom. Extrákat nem vettem igénybe... pedig még viccelődtünk is vele!:))

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Természetesen ajánlom Almácskát, mert egy kedves, aranyos és közvetlen lányt ismertem meg a személyében, és aki nem mellesleg szuper az ágyban!:))
Tök jól éreztem magam veled Almácska és örülök hogy találkoztunk! És fogunk is még talizni, ha rajtam múlik!
Maradj mindig ilyen kedves és mosolygós!

A

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Almácska25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-15 08:33:17
Edes vagy imadlak ;)

2020-09-14 16:39:18
Ebbe a dolgozatba tettélmunkát. Fektettél bele energiát. Gratulálok

FunkciókAlmácska25 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-03-02) : Franciája bő nyálas mindenre kiterjedő hosszan tartó és szenvedéllyel teli miközben néha a mandulájáig is lejutni! Az aktusban partner mindenben pózváltásban csókolózásban mozgásban

felejthetetlen: 6db
(2020-09-15) : Közben Ő már kecmeckét simogatta, húzgálta és elindult a szájával felé, óvatosan, érzékien vett a szájába. Olyan fincsi érzés volt, hogy rövidesen gumit kértem, így nem bírtam volna sokáig. Miközben meggumizott én a kezemmel a puncinál matattam, mikor az ujjam simán besiklott a fejem is odaerőltettem és a nyelvemmel megízleltem a puncikáját.

(2020-09-09) : Ekkor vette észre, hogy az Ezredes még mindig hetykén ágaskodik. Arra kért, hogy térdeljek fölé, akként hogy feje a lábaim között legyen és óvatosan dugjam meg a száját. Hát még ilyet sose csináltam! Kissé perverz és egyben furcsa volt számomra a póz, ugyanakkor felizgatott és mintha Almácska is élvezte volna a helyzetet. Nem is váratott sokáig magára a vég: nagyot robbantam a szájába.

(2017-10-29) : Áttértem a bimbik finom nyalogatására, ujjaimmal pedig ellenőriztem odalent, mennyire tetszik neki a tevékenykedésem.

nagyon jó: 8db
(2020-03-02) : Se nem a lassú érzéki, se nem az a vad fajta. Pont ahogy szeretem. Mikor már elég keménynek éreztem magam, szerettem volna viszonozni. De ez a tervem egyelőre még kicsit váratott magára. Almácska hanyatt feküdt az ágyon. Kérte hogy térdeljek felé, és úgy szopassam.

(2020-01-21) : Kisvártatva mindketten készen álltunk a bevetésre: védőfelszerelés után Almácska nyeregbe pattant. Nem tudom, ez a póz-e a kedvence, de valami nagyszerűen csinálja és láthatólag Ő is élvezte, majd szembe fordultunk.

(2018-03-07) : Javasoltam egy kis 69-et, ami mind a kettőnknek kedvére volt, aztán lovacskára váltottunk, így is lett végünk (remélem nem tévedek a többes számmal)

: 14db
(2020-02-13) : Ekkor ő következett. hanyat feküdtem, kaptam néhány csókot, majd ő lassan lejjebb csúszott és lágy franciázásba kezdett. Finom volt, nagyon jól is esett,

(2020-01-10) : Persze Almácska sem tétlenkedett kézzel és szájjal is izgatott, ahol csak ért. Próbáltam teste minden porcikáját megjegyezni, hogy később is átélhessem ezeket a pillanatokat gondolatban.

(2020-01-08) : Miután kiélveztem a látványt, oldalra, majd 69be fordultunk, és így is lett végem. Csodás popsiját marokra fogva, rózsszín szirmocskáit lefetyelve telelőttem a száját.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-07) : Leszállok a buszról, egész előtt kb 3 perccel hívom, hogy mindjárt ott vagyok. Nincs reakció. Megtalálom a kaput, arrébb sétálok diszkrét távolságra. Egész után újra hívom.. nincs reakció!