5
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
TIFFANY szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

TIFFANY-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-12 19:50:29

Bubus56
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

TIFFANY beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Dél felé hívtam, egyből sikerült beszélnünk. Megbeszéltük a részleteket, majd elköszöntünk, mivel bizonytalan volt a délutáni programom. Szerencsémre még jó időben végeztem a kötelezővel, s órámra nézve azonnal hívtam, mivel a jelzés szerint elérhető volt. Ismét szerencsés voltam, meg is beszéltük a nem túl távoli időpontot. Kérte, hogy egy órával a tervezett találka előtt jelezzem szándékom komolyságát. Ezt meg is tettem, s már csak készülődnöm kellett, hogy időben odaérjek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kollégák által jól ismert, és általam is többször leírt, uszoda és ÖMV szomszédságában levő, újabb építésű objektumban találkoztunk. Péntek késő délután lévén, a parkolás kissé nehézkes a közelben, de aki keres, az talál. Még mindig ingyenes a környéken. A BKK-tól pár száz méter séta szükséges.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Számomra ismerős volt a lakás. Tiszta és rendezett minden, diszkréció ok. A kisebbik szoba jutott nekünk, de nem ez volt a lényeges. Redőny leengedve résnyire, de így sem volt sötét. Franciaágy, masszázspad, szobainas a ruháknak, és egy ventilátor a levegő frissítéséhez. Méretes törölközőt kaptam. A fürdőben kád és zuhany, száraz kilépő, többféle tusfürdő, és az elengedhetetlen szájvíz kis poharakkal. Így minden adott volt a megfelelő felkészüléshez.
TIFFANY külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeit végignézve nagyon formás, kívánatos lányka. Nekem a valóságban még jobban tetszett. Nagyon szép arca van. Mosolya és sötét szemei egyből elvarázsoltak. Csókolni való piros ajkai között, fogai gyöngysorként világítottak. Fekete ápolt haja kissé hullámosnak tűnt, jó illata és kellemes tapintása volt. Jól illett hozzá a fekete keretes szemüveg, ami hamar lekerült róla. Egy piros-fekete kombó fehérneműben fogadott, hozzá fekete harisnyatartó és neccharisnya. Marokba illő keblei hamar reagálnak a foglalkozásra, de mivel kicsit csikis, nem szekáltam sokáig. Kerek popsiját nagyon jó simizni és markolászni. Combjai között kívánatos és szép punci. A törődést érezhetően értékeli, nem győztem betelni vele.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
A lakásba lépve megpillantottam leendő partneremet, és megállapítottam, jobban nem dönthettem volna. Kedvesen mosolygott rám, a bemutatkozás utáni szájra puszi megpecsételte sorsomat. Átadtam a szál virágot, aminek szemmel láthatóan örült. Betessékelt a szobába, közben gondosan vízbe helyezte a növényt. Én csak bámultam a ringó kerek popsiját, ahogy elment a konyha felé. Nagyon vártam hogy visszatérjen. Ez hamar megtörtént. Magamhoz öleltem, és közöltem vele, hogy csoda szép. Kedvesen mosolyogva köszönte meg a bókot, s ezt újabb puszival nyomatékosította. Kértem egy kis frissítőt, amit azonnal teljesített. Csevegés közben ruháimtól megszabadultam, s megkaptam a törölközőmet. Csekkolta a fürdőt, majd az ajtóig kísért, ott várt rám. Hamar összekaptam magam, s együtt tértünk vissza a szobába.

Álltunk egymással szemben, majd hozzá lépve megöleltem. Ő a nyakamba helyezte karjait, s egy nagyon érzéki csókot kaptam. Nyelveink fickándoztak, egymás ajkaival játszadoztunk. Ez igen inspiráló volt számomra, a vérem egyből egy irányba tódult. Én valamikor már eldobtam a törcsit, s kértem kedvesemet, Ő is szabaduljon meg a felesleges ruhaneműktől. Lekerült a cicifix és a bugyika, megegyezésünk szerint a harisnya és a tartó maradt. Csodáltam a fiatal testét, újból összefonódtunk. Simogattam mindenét, éreztem kellemes illatát, s csókjait. Nagyon élveztem ezt az ismerkedést, de a java még hátra volt. Javasoltam, költözzünk az ágyra.

Előre engedett, majd az ágy szélére ültetett. Elém térdelt, a szemembe nézett, majd a következő pillanatban csókos ajkai közé vette, a már ágaskodó szerszámot. Én csak néztem ki a fejemből, és élveztem a bemutatkozását. Puha ajkai fel-le jártak, közben nyelvével még tovább fokozta az élményt. Egyszer csak teljesen eltüntetett, ölemhez nyomta ajkait. Ez valami csoda volt. Teljesen el lettem varázsolva, hogy egy ilyen fiatal szépség ekkora élményt ad nekem. Mikor szép szemeivel felnézett rám, ez az érzés még inkább rabul ejtett. Köszöntem páratlan gondoskodását, már mikor a szavam el nem akadt. Kezét csak időnként használta, akkor is csak támasztásra. Nem nagyon akartam szabadulni ebből a helyzetből. Fejére helyeztem az egyik kezemet, s finoman tartottam Őt, mikor a torka mélységébe engedett. Egy jó idő után gondoltam, illő lenne viszonozni törődését, arról nem beszélve, mennyire akartam érezni nőiességét. Egy levegővételnél, mikor kiengedett, vékony nyálcsíkot húzott kettőnk között. Hozzá hajoltam, fejét a kezeim közé fogtam, s hosszú csókkal köszöntem meg törődését. Kértem kedvesemet, helyezkedjen el az ágyon, most én szeretném felfedezni a testét.

Miután sikerült a mindkettőnknek megfelelő helyzetbe kerülni, fölé hajoltam, s újabb igazi csókot kaptam. A ciciket is megbabusgattam, éreztem a bimbik keményedését. Partnerem figyelmeztetett, hogy mindkettőnek jár a szeretgetés, de ezt én is így gondoltam. Mikor már jól hallhatóan kuncogott a csiklandóssága miatt, tovább haladtam az öléhez. Farkasszemet néztem a gyöngyöző kelyhével, majd a domború szirmok közé nyalintottam. Isteni finom íz és illat fogadott. Nyelvem bebarangolta öle rejtekét, majd megállapodtam a csiklónál. A húsos szirmokkal együtt gyömöszöltem a számba, ami belefért, s nyelvemmel kitapogatva kezdtem a kis borsószem izgatását. Kicsit szélesebbre tárta combjait, s el kezdte csípőjét emelgetni. Nyaltam-faltam egyre hevesebben, nagyon kívántam mindenét. A csikló izgatásával egész jól haladtam, de valami még hiányzott érzésem szerint. Ezért lejjebb haladtam, s a már igencsak nedves punciba lefetyeltem. Jó érzés volt az egyre izgatottabb barlangocskából csemegézni. Mikor egy bizonyos részhez értem, kedvesem reakciói erősödtek. Visszafogottan kis hangokat is hallatott, de ölét egyre erősebben tolta arcomba. Ezen felfedezés után felváltva kényeztettem a már kemény kis borsószemet, és a már igen sikamlós kehely bejáratát. Annyira beleéltem magam ezen műveletbe, hogy csak egy idő után kérdeztem meg, nem voltam-e túl vehemens. Mosolyogva válaszolt, hogy most már kicsit érzékennyé vált. Így csak reménykedek, hogy eredményesre sikerült a bemutatkozásom. Egy óriási csókkal zártuk ezt a fejezetet, ami közben elégedetten simogattam örömöm forrását.

Most én kerültem hanyatt fekvésbe, Tffany egyből magáévá tette játékszerét. Nyelvével és ajkai változatos játékával újra merevre varázsolta az elfeküdt szerszámot. Imádtam, ahogy közben végig a szemembe nézett. Elmerültem a sötét szemeiben, s hálásan simogattam a buksiját. Aztán újra örvendeztetett torkának mélységével, én azt sem tudtam mit tegyek. Ekkor egy újabb technikával kápráztatott el. Torkával masszírozni kezdte a szerszám fejét, majd elengedte, s egy idő múlva újra rászorított. Na ekkor azt hittem, itt a vég, de ennek ellenére kértem, ezt ismételje meg többször. Amikor már teljesen felajzott, 69-re tettem javaslatot. Azt hittem, így időt nyerhetek, ami nem sikerült túl hosszúra. Az érzés azért most is bennem van. A nedves punciba fúrtam arcomat, habzsoltam nedűjét, Ő szorgalmasan keményen tartotta a rudat. Mikor már nem bírtam tovább védelmet kértem. Kedvesem elővette a csomagot, s rám bízta a kibontást, mondván nagyon csúszik a keze. Mondta, addig elfoglalja magát, s máris ajkai között ficánkolhattam újra. Én próbáltam szárazzá tenni ujjaimat, még foggal is kísérletezte a kibontás ügyében, de nem jártam sikerrel. Mondjuk nagyon nem kapkodtam el a dolgot, mivel partnerem elvonta a figyelmemet. Közöltem vele, hogy nem tudom kibontani a csomagot. Ekkor kiengedett ajkai fogságából, (ilyen fogságot hosszú távon is bevállalnék:)) s egy újat sikerült kibontania. Az eredetileg megbeszélt pacit most halasztottuk, s inkább az én kedvem szerint a kutyusra mentünk rá.

Az ágy mellé álltam, a Drága egyből ráérzett a feladatra. Újabb figuraként a nyelve pörgött a harcos kobakján, s közben egyre mélyebben tette azt magáévá. Mikor a szorongató játék következett, teljesen kész voltam. Azért kérésemre ezt jó párszor megismételte, én a fejtét szinte magamra húztam közben. Mondjuk ezt nem igazán kellett, mivel ajkai az ölemhez tapadtak, s szemei az enyémbe fúródtak. Fantasztikus pillanatok voltak ezek is, de egy idő után felkerült a védelem. Partnerem megfordult, s elém tárult a vágyakozó punci. Kis kenőanyag felvitel után, lassan toltam tövig a szűk forróságba a szerszámot. Ami ez után jött, az szinte leírhatatlan ,vagy csak nagyon hosszan. Néztem a karcsú fiatal testét, és a rám tapadó szirmokat. Egy időtlen szeretkezés vette kezdetét. Minden sebességet és mélységet kipróbáltunk, hangjaiból és teste mozgásából úgy éreztem, neki is kellemes az együttlétünk. Hol lehasalt, hol négykézláb tolta magát az élvezkedő rúdra. Kértem, fejét tegye az ágyra. Így popsija még jobban kiemelkedett, s kezeit hátra nyújtotta. Én ezeket megfogtam, s szorgalmasan döfködtem az isteni puncit. Majd egy kezembe összefogtam őket, ráhajolva a keblét markolásztam, mi közben tövig nyomulva, szinte egy helyben mozogtam. Ez is elnyerte a tetszését, nekem meg pláne. Közben egyik lábammal az ágyra léptem, gondoltam , talán még mélyebbre jutok. Így is döngöltünk egy jó darabig. Vállait, nyakát simogatva éreztem a finom verejtékét, ez ismét feltüzelt. Visszajött alap pozícióba. Én ráhajolva mindkét mellét megmarkoltam, s rövid löketekkel dolgoztam. Mikor lassítottam Ő erősebben dolgozott ellen. Óriási élmény volt az érzés és a látvány is. Fogtam a derekát, a popsiját, húztam magamra, mint aki soha nem akarja elengedni. Annyira kívántam kedvesemet, be kellett látnom, ezt most nagyon sokáig bírnám értékelni. Az idő múlását figyelembe véve kértem, hogy az ajkai között érhessen a beteljesülés.

Lassan szétváltunk, s lekerült a védelem. Partnerem maradt az ágyon, én vele szemben állva. Csodás csók után nyelvem helyét az izgatott harcos vette át. Egy fergeteges, nyelvpörgetős, torkos franciával vitt a csúcsra, s finoman levezette kitörésemet. A lábam földbe gyökerezett szinte, legalább is lábfejem ökölbe szorult az élvezettől. Mikor már tudtam, mellé ültem, s egy hosszú csókkal köszöntem meg odaadását.

Kis dumcsi még belefért, majd újra látogattam a fürdőt. Felöltöztem, s az ajtóban pár búcsúcsókocska és puncisimi után fájó szívvel távoztam
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon egyeztetett ajándék mértéke, az átlag alatt egy pár rózsával. Az egy extrával egy picit fölötte. Az átélt élményekhez egyik sem hasonlítható.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy csodás, kedves, szép, fiatal NŐVEL tölthettem egy lopott órát, ami sokáig emlékezetes marad számomra. Talán kicsit Neki is, reményeim szerint. Áldom a sorsot, mindent és mindenkit, aki hozzásegített ehhez a felejthetetlen találkozáshoz. A legnagyobb köszönet Téged illet, Drága Tiffany! ;)*

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés TIFFANY szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

MrKnox
Törzsvendég
2020-09-15 14:46:37
Nnnna, kérem, ILYEN egy jól megírt első beszi. Ha Tiffany parádésan domborodó popójának látványa nyomán egy fikarcnyi kétség maradt volna bennem a látogatás ellenében, azt remek írásod máris elpárologtatta. Köszönet a hölgy igényes és részletes bemutatásáért, egészségetekre! ;)

2020-09-14 17:09:16
Kedvem támadt elmenni eme ismerős helyre

2020-09-14 14:43:36
Mi pedig neked/nektek köszönhetjük meg azt, hogy a pazar randitok lenyomataként, egy kíváló ajánlóval gazdagodhattunk!

2020-09-14 13:11:50
Hát kérem ilyen egy jól megírt első beszámoló, ezer köszönet érte!

2020-09-14 12:54:28
Emelem a kalapomat a tehetség ed előtt szép írás lett ez.

FunkciókTIFFANY legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.