93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Dóri erotikus masszázs

erotikus masszázs

Dóri-

Prémium hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-12 16:37:50

norbert.hrr
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam fel aznap délelőtt, 2 órával későbbre már tudtunk is időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, közeli utcában találtam parkolót, bkv-val mindenhonnan könnyen megközelíthető.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Lakással minden rendben van, szépen fel van újítva, fürdő nagyon szuper, a szoba is nagyon rendben van.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az adataiból kiderül, hogy nem magas, de ez egyáltalán nem probléma, nekem nagyon bejött, cicket külön kiemelném :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Olajjal masszírozott, nagyon jólesett, szakszerűségről nem tudok mit mondani, nem vagyok szakértő, de nagyon jól esett, mindenhol át masszírozott.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszírozás után szólt, hogy megfordulhatok, háton fekve is simogatott, masszírozott egy kicsit, de lassan oda vezette a kezem a combjára, fenekére, itt már kezdett alakulni a dolog.
Sok olajat használva elkezdett a férfiasságomon dolgozni, kérdezte, hogy szeretném-e a cicijét is simogatni. Itt már teljes keménység volt, kértem is, hogy egy picit lassítson a kezével, mert nagyon jó volt az összehatás, majdnem elmentem.
Megkérdezte, hogy szeretném-e ha egy kicsit a szájával is kényeztetne, hevesen bólogattam, hogy igen igen, kaptam egy nagy párnát, hogy jól mozizhassak :)
Bármeddig el tudnám viselni, de éreztem, hogy ebből nagy durranás lesz, megkérdeztem, hogy fejezzük be, visszakérdezett, hogy szeretném. Gondoltam, hogy legyen egy kis csavar, felállok elé és cicire, de a magasság különbség eléggé kényelmetlenné tette ezt, javasoltam, hogy üljek a kanapéra és akkor a cicijére mehetek el. Itt még egy kis francia és cicije közé tett és itt el is mentem, hatalmas élmény volt érzésre és vizuálisan is, Dóri nagyon szép és hát nem kis adag jött ki, ez teljes mértékben az Ő érdeme.
Köszönöm az élményt, szuper volt :)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Amennyit a telefonba mondott, ez később se változott.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Sokáig gondolkoztam, hogy menjek-e, de nem bántam meg, fogunk még találkozni, nagyon remélem :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-14 16:50:19
Az írás od előtt is sokat gondolkoztal,aztan a részleteket elfelejtetted

2020-09-14 15:30:22
Kicsit szűkös az írásod első fele, számomra az is érdekes tartalommal bír.

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-08-22) : A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk,

(2018-01-27) : Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét.

felejthetetlen: 3db
(2019-05-07) : A lábaimtól indulva kezdte, először a ballal, úgy emlékszem. Aztán áttért a jobbhoz, ehhez át kellett másznia rajtam a másik oldalra és minden egyes ilyen átmászás külön színfoltja volt a masszázsnak (szakszerű nevén: mászásmasszázs), mert ezek képezték az egyéb testrészekkel, nem kézzel történő érintések jelentős hányadát. A lábaim után haladt felfelé.

(2018-02-26) : Dóri végzett a lábaimmal a fenekem irányába kúsztak pici kacsói és érintései ekkor lassan elgyengültek, időnként a lábaim közé is benyúlva, körmeivel finoman csiklandozva fokozták bennem a kellemes érzéseket.

(2018-01-05) : The massage was more pleasant than medical, but I have no doubts at all that she could give a stronger massage if that's what you're after. She's got plenty of muscle to work you over, I'm sure of that.

nagyon jó: 10db
(2020-09-16) : Dóri már a telefonban elmondta, hogy nem meggyúrni akar engem, hanem egy lazító, finom, gyengéd masszázzsal, símogatással szeretne engem kényeztetni ráhangolódásként a levezetéshez. Pont azt kaptam amit megígért. :) Fürdő után visszakísért a szobába, kedvesen levette a törülközőt a derekamról és megkért, hogy feküdjek hasra. Nagyon kellemes volt, sikerült ellazulni.

(2019-05-08) : Tök egyértelmű hogy tanulta, profi mozdulatok, nem túl erős de azért érezhető, mondhatni tökéletes felvezetés. Ami ezt még tökéletesebbé tette az az, hogy időnkent átvált nagyon finom mozdulatokra a fenekemnél, a térdhajlatnál,

(2018-09-12) : Masszázsa - nekem a szeretetről és az intim érintésekről szól - cseppet sem erős, inkább érzéki és nagyon erotikus. Sokat foglalkozik a ujjaimmal, ezt a részt a végtelenségig el tudnám viselni, teljesen kikapcsolódok közben.

: 12db
(2020-05-27) : Irodai munkát végzek, így néha tényleg jól jön egy kis nyomorgatás, amit Dóri maximálisan teljesít. Finom keze van, de rendesen átnyomkod nyaktól egészen a talpamig.

(2020-01-01) : Minden erintese nagyon jol esett es kozben az en kezem is elkalandozott. Mint fentebb emlitettem, Dori tudja hasznalni a gyonyoru testet, es azt is pontosan tudja, mitol doglik a legy.

(2019-12-16) : Tetőtől-talpig átmasszírozott, erősebb masszázst kértem, meg is kaptam. Úgy tűnt nekem, hogy tanulta a masszírozást, mert szakszerű mozdulatokat véltem felfedezni a masszírozás közben.