H_Regina erotikus masszázs

erotikus masszázs

H_Regina-

V.I.P hirdető
81/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-12 15:19:54

Dirks
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

H_Regina reagálása

Köszönöm a kedves szavakat, várlak legközelebb is! :) puszi Regina

H_Regina beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Régi álmom volt, hogy egyszer Reginával találkozhassam. Megláttam a hirdetését, aztán...Nagyon könnyen ment. Azonnal találtunk megfelelő időpontot, korrekten minden szükséges információt megkaptam. Kb 40 perccel később már a szalonnál is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin-negyed, minden előnyével, szépségével,bájával. Könnyen megközelíthető, BKV szinte végtelen, parkolni a szomszédos pláza garázsában megoldható. Abszolút frekventált helyen van Regina.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Gyönyörű szép szalonnak kialakított lakás, nagyon hangulatos. A fürdő tiszta, igényes, minden rendelkezésre áll, amire szükség van, rengeteg tusfürdő, méretes törülköző, szájvíz stb. A szobában tatamin történik a masszázs, két oldalt két nagy tükör is van, a díszlet, a hangulat abszolút a kikapcsolódni vágyók pihenését szolgálja. Nekem bejött.
H_Regina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Istennő :) Azt hiszem nagyon nem kell bemutatnom, sok mindenki megcsodálhatta már Regina szépségét. Alakja tökéletes, nagyon igényes, gyönyörű szép formás NŐ. Szépsége elkápráztatja, kedvessége magával ragadja az embert. Tökéletes partner egy kis kikapcsolódáshoz.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Másfél órás programra mentem. Az elején megbeszéltük a lehetőségeket, egyeztettük progit, hogy csak a végén szeretném egy lingam masszázst. Fürdés után lefeküdtem a tatamira, Regina pedig a lábaimtól felfelé haladva, alaposan, szakszerűen végigmasszírozott. Közben végig beszélgettünk, nagyon kellemes hangulat alakult ki. A masszázs abszolút szakszerű volt, érződik a profizmus, és ez meg is maradt végig. Az erotika rész itt annyira nem dominált, főleg inkább a lazítás, kikapcsolódás kapott hangsúlyt. És ezzel nem is volt semmi gond, pont erre vágytam. Nagyon jót beszélgettünk, nem akadoztak a témák, amit lehetett másfél órában (és abban sok mindent lehet) érinteni, azt kibeszéltük. A kényeztetés kezdete előtt kaptam egy cicis csúszkamasszázst is, ami eléggé vágykeltő volt, de határozottan lehetett érezni, hogy hol vannak a határok. Úriember vagyok, nem feszegettem ezeket a határokat, élveztem a pillanatot.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Miután megfordultam és a csúszkamasszázs hatására kellő izgalmi állapotba voltam, Regina elkezdte a lingam részt. Előtte külön rákészült, a lábaim közé ült, és kézbe vette a dolgokat. A masszázsunk egészét talán a profizmus szóval tudom legjobban leírni. Egyáltalán nincs bennem hiányérzet, hogy csak kézi kényeztetésre van lehetőség, mert AZ a kényeztetés, profi. Hihetetlen jó érzékkel fokozza, növeli folyamatosan a vágyat, majd vesz vissza, majd újra és újra és újra...Régen nem tapasztalt orgazmust váltva ki belőlem a végén.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén a kis asztalra tettem a másfél óra csokrát. Teljesen korrekt, úgy hiszem normál érték, élőben szóba sem került. Maximális diszkréció.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem vagyok egy nagy szószátyár típus, ez valószínűleg a beszámolómon is érződik. Viszont igyekeztem minden érdemi információt összeszedni. Volt egyfajta távolság, amit inkább profizmusnak neveznék. Egyeseknek ez zavaró lehet, engem nem zavart, nagyon kellemesen, jól éreztem magamat. Kikapcsolódni mentem, feltöltődni. Régi álmom volt, hogy egyszer Reginával tölthessek kellemes perceket, most ezt megadatott nekem. Köszönöm, nagyon jól éreztem magamat!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés H_Regina erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

négykarika
Billentyűbetyár
2020-09-19 15:45:12
Ahhoz képest, hogy nem tartod magad szószátyárnak, prímán összefoglaltad a történteket.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-15 21:36:41
Úgy látom, hogy Regina új helyre költözött. Örülök annak, hogy hírt kaptunk végre felőle, mert sokan kíváncsian vártak már róla egy adekvát értékelést!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-14 14:17:13
Sokan nem szoszátyárok, ebben a közegben,ugyhogy, nyugodtan irj, szeretjük