5
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
Bébii szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-12 13:10:38

Döme76
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Kedves Döme!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat! Szívből örülök, hogy jól érezted magad a társaságomban! Ez kölcsönös volt! :)
Hálásan köszönöm,hogy meglátogattál!
Sokszor puszillak Aranykezűm!

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Sziasztok!!
Egy ideje figyelem Bébiit,beszámolóit,és nagyon felkeltette a figyelmem.
Egyeztetés először itt az oldalon,láttam online van, ráírtam,válaszolt ,mondtam mit szólna,ha telefonban folytatnánk ,beleegyezett.
Huncut szexi hangja van,pedig kora reggel volt,és a kedves kávézott,megbeszéltünk mindent,mivel még korán volt kérdte írjam már le a beszélteket itt üzenetben,nehogy elfelejtse.
Egy nappal előtte hívtam ,másnapra 2 órás randit beszéltünk meg,amit nagyon vártam.
Nagyon korrekt egyeztetést kaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vidéki vagyok,BKV-ről annyit tudok nyilatkozni,hogy buszt láttam arra járni,de úgy tudom Metró is jár erre.
Parkolásra érdemes időt szakítana,fizetős.
G-mapsban lefigyeltem a címet,ezek után,már könnyű volt megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Négyemeletes nem most épült,de modern társasház.
Többen vannak a lakásban,de ez nem okozott problémát,rend tisztaság fogadott.
Fürdő nagyon rendben volt rengeteg minőségi törülköző,tiszta kád függönnyel kiegészítve,tusfürdők katonásan elhelyezve lent a női,fent egy üvegpolcon a férfi tusfürdő.Mosdónál szájvíz ,mellette dezodorok.
Tetthely egy kis szoba ,nagy matraccal ,klímával,és nagy tükörrel.
Szoba inkább hajaz a masszázslányokéra,de nekem nagyon bejött.
Bébii külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Képek magukért beszélnek,élőben még szebb.
Formás paskolásra vágyó kerek popsi,kényeztetésre vágyó formás nagy mellek,gyönyörű barna bőr.
Arc kitakarástól nem kell tartani,nekem az tetszett a legjobban,gyönyörű huncut barna szemek,szép mosolygós szájacska.Nőies testalkat.
Érdekes kicsit pláza cicás arca van ami nekem nem szokott bejönni,de Bébiinél nagyon bejött.
Bébii tényleg egy igazi Bébi.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Leopárd mintás bugyi melltartó kombóba fogadott ,mikor megláttam gondolatban megengedtem magamnak egy farkasüvöltést ,de csak gondolatban nehogy a diliházba kössek ki.
Mosolyogva közvetlenül fogadott mintha régi ismerősök lennénk,feszültség nem volt bennem a telefonos beszélgetésünk során tudtam Bébii közvetlen laza nő.
Ajándékom átadtam amit szeret a csoki és ivólé mosolyogva megköszönte ,majd mivel meleg volt el is vitte a hűtőszekrénybe.
Beinvitált a szobájába ott megkínált üdítővel,majd megmutatta a fürdőszobát,el is mentem az út porát lemosni.
Bébii továbbra is fehérneműben várt rám,mellé feküdtem,és egy kis beszélgetésbe kezdtünk,amit folyamatos simogatások,és véletlenszerű felfedező csókok szakítottak meg.
Nagyon jó vele beszélgetni pláza cicás nővel,barátnő felinget megélni.
Csókok idővel már nem véletlenszerűek lettek ,nagyon jól csókol rendes nyelves csókok jöttek,finom ajkai vannak nem bírtam velük betelni.Fehérneműtől gyorsan megszabadítottam.
Egymás ajkait haraptuk szívtuk kölcsönös simogatás elkezdődött ,majd kezdeményeztem elindultam a nyakától folyamatosan csókolva dél irányában apró csókokkal megtisztelve gyönyörű melleit,hasát, elérve belső combjait,majd puncijának környékét.
Kagylócskájához elérve finoman bele nyaltam a szeméremajkaiba tetszett a reakciója ,majd csiklóját közepes tempóba de erősebb nyelvcsapásokkal elkezdtem kényeztetni.
Bébii behunyta gyönyörű szemeit és átadta magát az élvezeteknek.
Melleit markolászva halk sóhajok hagyták el csókra vágyó szájait, csípője egyre hevesebben ringott ,majd egész teste megremegett amit már halk nyögéssel egészített ki.
Bizony Bébii elélvezett.
Picit megpihent a drága,hogy összekapja magát,majd fordulás következett elterültem a matracon oldalról elkezdett kényeztetni,hogy a tükörbe is lássam egyidejűleg a franciáját.
Makkomat játékos nyelvcsapásokkal illette,majd franciáját kevés kézzel kiegészítve kényeztetett,olykor picit száját pihentetve random módon kicsit pornósan kezével nagyobb ütemmel,rövidebb ideig verte a hímtagom.
Őrületes látvány volt ahogy dolgozott rajtam,mielőtt elmentem volna gumit kértem.
Pici segítséget kért a felhelyezésnél,amit meg is kapott tőlem.
"Mit szólnál ha hátulról kezdenénk" mondta a drága,válaszom rendben Bébiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Jól tudja használni a testét ahogy mozog fordul nagyon kívánatos ,most épp ahogy bepucsított,az a látvány leírhatatlan, a nunija premier plánba kitolva eléd ,formás test előtedd ,be is helyeztem makkmarcit a forró puncijába.
Behelyezés után apró sóhajjal jelezte hímvesszőm jelenlétét,közepes tempóba elkezdtem hátulról szeretni,majd gyorsítottam bele kapaszkodtam a derekába és adtam neki az ívet,nyögések elő is kerültek,összezártam a combjait majd hasra fektettem így folytattuk a légyottot,fordulás felülről támadtam ,közben csókokat loptam éreztem közel a vég ,jeleztem ajkai közt akarok elélvezni,bólintott gumi le a matrac szélére állva ö elém térdelve kivitelezve az akciót elmentem a szájába,utódokat lenyelve,az első kör befejeződött.
Egyik kedvencem következett kölcsönös masszázs én kezdtem,istenem de jó volt azt a testet masszírozni egész nap tudnám.Jó vagyok masszázsban el is nevezett aranykezű Dömének,kérte derekára fókuszáljak,mert az nagyon fájt a kedvesnek.
Ö következett közepes erővel kezdett és nem csak a hátamat masszírozta ,hanem lábamtól a nyakamig kiterjedően fokozatosan erősödő technikás masszázst kaptam.
Kicsi pihenő következett,ahogy mondta most jön a heti vétkezés általam hozott édességet behozta ,majd megkínált vele ,egy pillanatra megláttam benne a kislányt aki betér a cukrászdába,nagyon megérintett.
Beszélgetés csókcsatákba fordultak,itt már egymás torkában voltunk,majd elindult a farkamat kényeztetni ,itt már hevesebb franciázás következett kézzel szájjal felváltva hadrendbe állítva péniszem,gumit kellett kérnem nehogy eldurranjak ideje korán.
Beleült a farkamba és meglovagolt,közben simogattam melleit,nagyobb tempóra váltott kezeinket összekulcsoltuk,isteni volt,mielőtt elfáradt volna felülről kezdeményeztem itt már csapattam ,tetszett ,hogy bezárt szemmel élvezte az aktust annyira kívánatos arca volt,hogy el is durrantam a gumiba,lenyugvásom közt csókokkal fejeztük be az aktust.
Kicsi beszélgetés ,majd irány a fürdő.

Ajtó előtt csókok ,majd sajnos távozás,Bébiiből kevés a két óra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megbeszéltek után előre fizetve,mivel két órát voltam az extrák ingyen voltak,majd a hozzáállásáért utólag kerekítettem a rózsa szálakat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bébii nem rég kezdte a szakmát,de számolni kell vele,közvetlen,laza,vendégszertő ,intelligens ,humoros nő.
Makktársaknak azt tudom mondani el kell hozzá menni,megéri tudja mitől döglik a légy.
Biztos visszamegyek hozzá de még több órára,vagy egész estére.
Vaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Döme76
Kezdő irogató
2020-09-15 11:38:07
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!

2020-09-14 16:40:39
Az irasodból kitűnő beszi lett,amihez gratulálok,még ilyet!

2020-09-14 11:12:58
Nagyon jó írás egy Csodás Hölgyről. Köszönet érte! Engem is elvarázsolt.

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-09-09) : Ezután Ő kezdett bele a kényeztetésembe és kaptam tőle egy csodálatos NF-et. Fantasztikusan használta a nyelvét, ajkait, kezét ezért hamar tűzkészültségbe kerültem. Gumit húztunk és már meg is lovagolt. Nagyon érezte, hogy miképpen mozogjunk együtt. Átfordultunk kutyusba. Na az a látvány ahogy megemelte a popóját

(2020-08-22) : Nyalogattam, szopogattam, simogattam. Őrület! Láthatóan tetszett a Kedvesnek, így újra csókot kértem. Ismét kis cicizés, majd a hasán lehaladva a szexi köldökét kóstolgattam. Haladtam a punci felé,de először a combocskáin csemegéztem. Láttam, hogy nagyon várja a Szépség, hogy a puncihoz érjek végre, így nem is várattam. Persze én is nagyon igyekeztem oda csak ki akartam élvezni minden pillanatot.

felejthetetlen: 2db
(2020-06-02) : Hát ilyen finom franciában, amivel megajándékozott, tényleg ritkán részesül az ember. Lassan, teli élvezettel számomra gyönyörű élményt nyújtva szopogatta a farkamat.

(2020-05-07) : Olyan finoman franciázik, hogy nem is tudom volt valaha ilyenbe részem pedig mint írtam is a vadabb dolgokat szeretem de eszembe nem jutott olyan, hogy erősen letoljam a torkán amit csak magától csinál már attól eláll az ember lélegzete.

nagyon jó: 1db
(2020-05-27) : Majd a lassan először csak a combjaira adott csókokkal haladtam befelé a célom felé. Igyekeztem próbálgatni, hogy mi az ami jobban bejön neki, néha változtatva a technikán és/vagy a tempón, de annak ellenére, hogy néha adta jelét annak, hogy élvezi, pl. rászorított a kezemre, picit megfeszítette a testét, szerintem nem tudtam a csúcsra juttatni.

: 1db
(2020-05-16) : Ezt követően natúr franciával folytattuk, közepes erősséget alkalmaz ami pont kellemes, egyenletes sebességgel, néha-néha mélytorkozva, összeségében elmondható,hogy tökéletes a franciája. Lovaglás következett, szép nagy fenekére jól rálehet markolni,