48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
28
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
ENCI erotikus masszázs

erotikus masszázs

ENCI-

Nem hirdet nálunk
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-11 20:20:45

alexxx2
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ENCI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Láttam a kiírásánál, hogy csak szeptember 14-ig elérhető… úgy éreztem, hogy nagy szívfájdalom érne, hogyha nem látnám Őt ki tudja meddig. VTR-en könnyedén ment az egyeztetés, most két órát kértem tőle. A látogatás reggelén egy sms-el megerősítettem látogatási szándékomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros; bár gyalog jöttem, de ENCI ad tippet, merre fele érdemes parkolni. A cím egyértelmű, mikor a ház elé értem, a megbeszélt időpontban felhívtam, de sajnos nem vette fel. Picit aggódni kezdtem, de gondoltam, biztos még készülődik, addig is sétáltam még egy apró kört. Mikor visszaértem a házhoz, nyitva volt a kapuajtó, szóval beosontam, hogy megússzam a kaputelefonkódos párbeszédet. Újra rácsörögtem, most már felvette, s jeleztem neki, hogy megérkeztem. Kérte tőlem, hogy amennyire csak lassan tudok, úgy menjek fel a lépcsőn az x-dik emeletre, talán hogy egy kis időt még kapjon. Ez volt a legnehezebb feladat amit kaphattam, hiszen szívem szerint rohantam volna fel hozzá a lépcsőfokokat is átugorva, azonban sikerült egészen visszafognom magam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pesti körfolyosós lakóház, kívül-belül rendben van minden… okés, fogalmazzunk úgy, hogy a lépcsősor egyedi hangulatot sugároz, de nem kell tőle megijedni. Belépéskor - nagyon helyesen a mostani időkben – kézfertőtlenítő szerrel kínált engem. A lakás nagy szakértelemmel, gyönyörűen és praktikusan van berendezve. Nem lehet belekötni semmibe: minden van, ami kellhet. Most már észrevettem, hogy van egy gyönyörű kanapé is a masszás szobában (ami nyilván ott volt múltkor is, csak akkor valószínűleg akkora sokkot kaptam ENCI egyedi üdvözlési formájától – ahogy most is, egyből meztelenül várt engem, mikor kiléptem a fürdőszobából – hogy nem igazán sikerült akkor körbe nézni, mi merre hány méter)
ENCI külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A huncut nézését és a mosolyát egyszerűen nem lehet kiverni az ember fejéből. Ha nem csal az emlékezetem, a 4. képen lévő szettben fogadott (legalábbis bizonyosan vadító-fekete színű ruha volt rajta… már ha létezik ilyen szín). Aki a gyönyörű testén bármi kifogásolni valót találna, azzal valami baj lehet szerintem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni.

Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni. Nem volt ellenére, hogy szépen, aprólékosan végigmasszírozzam olajjal az egész testét. Úgy láttam, hogy nagyon élvezte a dolgot (hát még én..) viccesen megjegyeztem, hogy ennyi erővel Ő is írhatna rólam egy beszámolót (azt max csak jól lehúzna engem :D )
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az én esetemben volt egy levezetést megelőző felvezetés is: a kanapén helyet foglaltam, ENCI pedig nagyon érzéki franciázásba kezdett, csókokkal és forró ölelésekkel is megfűszerezve a kényeztetésemet…. a masszás résznél (mármint amikor én-ŐT) igyekeztem boldogítani: előbb a melleit kezdtem el nyaldosni, szopogatni, majd szépen lassan haladva lefelé megérkeztem a legintimebb részeihez is. Úgy érzem, hogy sikerült egymásra hangolódnunk, megismernünk jobban egymás testét, nekem legalábbis az volt a benyomásom, hogy sikerült megéreznem gyönyörű testének minden apró rezdülését. A randi legjobb része nálam egyértelműen ez volt, főleg mivel apró jelzéseivel segített nekem megmutatnia, hogyan is jó neki. A levezetés „felvezetője” egy olajos csuszkamasszás volt, majd utána egy eszeveszett francia következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A lakásba érve gyorsan elküldtem egy pohár vízért, hogy addig is ajándékomat előre elhelyezhessem a kijelölt helyre. Még a VTR-en megbeszéltük, milyen ajándékot vigyek, teljesen korrekt módon történt minden

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Jó volt rajta látni, hogy tényleg örült neki, hogy ismét meglátogattam. Az apró figyelmességekkel (fürdésnél segített rólam lemosni az olajat, adott nekem hajszárítót, készített nekem cappuccinót, stb.) csak még jobban levett a lábamról. Puszi ENCI!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ENCI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A ENCI nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókENCI legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2020-09-26) : 2, Kérte, hogy forduljak hasra, megmasszíroz. Mivel a hátamat / vállamat fájlaltam erre kértem az összpontosítást. Enci ebben is profi! Alaposan minden csomóra kiterjedő masszázst kaptam. A vállamat is kimozgatta, helyre tette. Nem kétséges, hogyha a masszázsért járnék hozzá, is simán megérné.

(2019-09-12) : Merthogy a ruhák mind elmentek nyaralni. Vagy ki tudja hova, de kit érdekel. Viszont legalább azt se tudom hova nézzek. A tökéletes ívű fenékre a francia filmből, a csábító mosolyra, a hetykén álló feszes cicikre vagy a meztelen vállakra.

(2019-08-21) : Hasra feküdtem és a lábujjamtól a tarkómig fél óráig mindent átmasszírozott. Néhány csomónál megbántam, hogy megszülettem. Ilyenkor mindig kérdezte, hogy hagyja-e abba, de nem azért jöttem. (Egyebek mellett.) Látszik, hogy nagyon ért ahhoz, amit csinál, egyszerre határozott, figyelmes és kedves.

felejthetetlen: 69db
(2020-08-15) : Először a lábaimmal kezdte a masszírozást és úgy haladt fokozatosan felfelé. Közben említette,hogy szóljak ha már fáj amit csinál. Így ki is egyeztünk a közepes erősségű verzióban.El sem gondolná az ember,hogy egy ilyen törékeny nőben mekkora erő lakozik. Végig nagyon jól esett ahogy végezte. Igyekezett fellazítani a letapadt izmokat.

(2020-08-04) : Mindkét alkalommal megtapinthattam selymes bőrét, magamba szívhattam illatát, illetve a második ölelés alkalmával megcsókoltam a nyakát. Az öleléseket követően hason fekve elhelyezkedtem a matracon, ahol előre felmelegített olaj alkalmazásával Enci szisztematikusan és szakszerűen végigmasszírozott a talpamtól a vállamig. A neuralgikus pontjaim – melyek a sportot hátrányban részesítő életmódomnak köszönhetően számosak – felderítésre és kezelésre kerültek.

(2019-11-05) : valóban tanulta a masszírozás tudományát és érti is annak fortélyait. Volt már rá példa (nem ma), hogy igazából a masszázsért mentem hozzá és csak másodsorban a kényeztetésért. Most az időbe csak a felsőtestem fért bele, de azt alaposan és módszeresen átgyúrta, vállamat kimozgatta, gerincemet ellazította, közben kellemesen elbeszélgettünk.

nagyon jó: 46db
(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

: 47db
(2020-09-06) : FE-NO-ME-NÁ-LIS! SZENZÁCIÓS!! KATARTIKUS!!! Vagy ezt már írtam? Bármilyen részlet leírása csak elvenne az élményből, és nem hozzáadna, szóval nem vagyok hajlandó részletezni a történteket. Van éppen elég részletgazdag beszámoló, aki ezekre kíváncsi, az olvasgassa azokat!

(2020-08-12) : A masszás szakszerű volt, édesen jelezte, hogy nyugodtan szóljak, ha túl erősen csinálná. Igazából csinálhatta volna bárhogy, mert már ennél a résznél is úgy éreztem hogy a mennyekben járok, de odafigyelően folyamatosan figyelte minden rezdülésemet. Először még becsukott szemmel csendesen relaxáltam, de hamar rájöttem, hogy ez hülyeség, érdemesebb a tükröt nézni mi minden történik. A továbbiakban szerintem nagyon jót beszélgettünk,

(2020-05-28) : Enci meleg olajjal bekente a testét, a melleit a merevedő mellbimbóit... és lassan elkezdődött a csúszka. Kéjesen siklott rajtam a gyönyörű teste, közben néha suttogott a füleimbe.. Nemsokára a hátamra fordított, és folytatódott a csúszka.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....