28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 4-24
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Dalmica erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Dalmica-

V.I.P hirdető
82/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-11 14:41:31

burmi
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dalmica reagálása

Kedves Burmi!:)
Nagyon szépen köszönöm Neked ezt a szép írást és örülök, hogy jól érezted magad!
Várlak legközelebb is sok sok szeretettel nagy öleléssel!:) Millió puszi, Dalmica

Dalmica beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Telefonos egyeztetés után látogattam el. Szinte azonnal tudott időpontot adni. Jeleztem, hogy késni fogok 10 perce, toleránsan és udvariasan megköszönte, hogy időben jeleztem.
Megközelítés
Én autóval mentem az egyeztetett helyszínre. Az utca nem bővelkedik parkoló helyekben a de a közeli kis utcákban hamar találtam parkoló helyet.
Helyszín
Egy újépítésű ház emeletén található a lakás. Idő kellett míg a szemem megszokta a fényt, de az illat ami fogadott eléggé meggyőző volt azzal kapcsolatban, hogy Dalmica figyel az apró részletekre. A fürdőszoba tiszta, és a szerencsés helyzet amikor egyedül vagy egy lakásban és biztos lehetsz benne, hogy nem zavar be semmi a "romantikus pillanatokba":-)
Masszázs ágy és heverő található az egy szoba-konyha ki lakásban, tökéletes hely egy ilyen ottlétre.
Dalmica külseje
Ami miatt Őrá esett a választásom az az igényes és közel sem közhelyes fotók. Tovább görgetve az adatlapjára elolvasva sorait, elvárásait érződőt, hogy nem egy hétköznapi lány. Tudatos, beszéde választékos, és ezáltal meggyőződésem volt, hogy hiteles. Belépve a szobába meglátva Őt abszolút tudtam, jó helyen járok. Igényes rendezett haj bájos arc, és igen nőies kisugárzás. Öltözködése szexi ugyanakkor visszafogott....hellyel és üdítővel kínált majd egy 5 perces kötetlen beszélgetésbe kezdtünk. Nagyon bájos a kisugárzása, amolyan akarom érzés kerített hatalmába:-)

Erotikus masszázs
A beszélgetést követően finoman jelezte merre van a fürdőszoba ahol szintén kellemes illat és frissen mosott törölköző várt rám. Zárójel: ami nagyon el tudja venni a kedvem az agyon használt dohszagú még nedves törölköző...grrr. Szerencsére itt nem kellett szembesülnöm ezzel. A masszázst a talpamnál kezdte én a baba olajra tettem le a voksom. Masszázsa kellemes, lágy, amit a telefonba is el mondott. Lassan haladt felfelé időnként olyan helyre is tévedt a keze amit normál esetben egy férfi masszőrnek nem engednék:-) Közben finoman puszilgatott sokat sejtetően előre vetítve, mi lesz a vége. Majd következett a csúszka része amit egy szál tangában végez láttatva éreztetve testi adottságait. Mondhatnám számomra Ő a nagy Ő ideál (nem egy értelmes mondat de zavarban vagyok:-) Természetes ciccik amik majd kiszúrták a hátam és ehhez párosul a finom kellemes tapintású bőrre....mit mondjak alig vártam a vezényszót.
Levezetés
Elérkeztünk a "fordulj meg lassan kérlek" mondathoz és én boldogan tettem eleget kérésének. Megkérdezte mit szeretnék. Lassú kézi levezetést netán lassú franciát. Csábos mosolya és érzéki szája láttán nem volt kérdés, hogy az utóbbit választom. Nagyon érzékien vette farkam a szájába és rutinosnak tűnt minden mozdulata de inkább barátnős mint pornos feeling. Én a barátnős feelinget jobban díjazom így örömmel adtam át lassú mozdulatainak. Kölcsönöségre nem volt mod és a bugyi végig fent maradt de így is olyan izgalomba hozott pusztán a látvány, hogy nem tartott sok ideig és éreztem itt a vége.
Írva ezen sorokat érzem ismételten ágyékomban a vágyat, hogy ismét átéljem azt ez egy órát amit nála töltöttem.
Elszámolás
Nagyok korrekt intelligens csinos lányt ismerhettem meg személyében és minden bizonnyal rendszeresen visszatérő vendég leszek. Engem lenyűgözött és megfogott:-) Tiszteletdíj a nagy átlag korekktsége nem kérdés:-)

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Bátran ajánlom azoknak akik az érzelgősebb barátnős érzést kedvelik. Mint írtam intelligens csinos, az az örömmel hazavinném kategória:-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dalmica erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Dalmica nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.