125
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
5
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
36
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Edina szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Edina-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-11 10:54:07

hy
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Edina beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Jeles napra szerettem volna egy arra illő Hölgyet kiválasztani, s mivel szűkült a kör az esti időpont miatt, így Edinára esett a választásom.
Kedvenceim közt volt már régóta, pusztán idő kérdése volt a találkozás. Mondjuk más valaki is rágta már a fülem, így annak is eleget kellett tenni.
Telefonon hívtam aznap, s nagyon rugalmas volt, a felajánlott időpontom neki is megfelelt.
Közvetlen hangja már akkor megfogott, így fixáltuk is a talit.
Később pedig sms-ben küldte a pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A késő esti órákban nem okozott különösebb gondot a parkolás és ilyenkor már apróval sem kell készülni. Szinte a ház előtt le tudtam parkolni, s volt még hely bőven.
Bkv-t éppen néztem, talán a megállótól 20 m-t kell sétálni az ominózus épülethez.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Új építésű a lakótömb, mikor elsőre megláttam vakartam is a fejem, hogy ebben biztos teszek pár kört mire megtalálom a szépséget, de előre minden plusz infót megkaptam tőle, így úgymond egyenes volt az utam.
A lakásban patyolat tisztaság várt.
Szobában jó nagy és strapabíró ágy van.
A fürdő káddal felszerelt, ami a tisztálkodáshoz szükséges minden megtalálható benne.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Edina egy igazi bombázó!
Mikor megláttam, egyből belém szorult még a szó is. Ezt meglátva meg is kérdezte, hogy biztosan szeretnék maradni? Természetesen erre csak egy válasz volt a helyes.
Halvány rózsaszín csipkés fehérneműben és magas sarkúban fogadott. Már a látvány lélegzetelállító és adrenalin növelő volt.
Fekete, kibontott, illatos hajkoronája van, csodaszép cici és fenék kombó. Tökéletes alak, szebbet elképzelni is nehéz!
Bizton állíthatom, hogy az élő fogadtatás a képeit jóval felülmúlja.
Közvetlen, érett gondolkodású Hölgy.
Nem éppen az a bújós cica, hanem ő inkább a másik vonalat képviseli.

Action
Csók:
3
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Kezdem talán az elejével. Belépésemkor letaglózott a látvány, amit észre is vett, s feszültségoldásként megkérdezte, hogy szeretnék-e maradni. Láthatta rajtam, hogy veszek egy mély levegőt, mivel valóban ezt a látszatot kelthettem. Meseszép lány állt előttem, akitől meg is mozdult bennem valami.
Miután kezdtem magamhoz térni, a gyors bemutatkozást követően hellyel kínált, leültünk, s elkezdtünk kicsit beszélgetni. Érdekes szitu volt, mikor egy idő után azt mondja, neked biztos nagy farkad is van. Hirtelen nem is tudtam mire vélni, gondoltam magamban, no majd meglátod. Jókat humorizáltunk, s tetszett Edina közvetlensége és szókimondó énje. Állítólag aznap csak én voltam neki, de nyilván nem a személyem miatt, hanem más okból kifolyólag.

Bekísért a fürdőbe, majd elvégeztem a szokásost.
Visszatérve a nappali részbe, törölközőm magamra volt csavarva, ő meg azon keresztül rám fogott, s megint elejtette azt a dicsérő pár szót, amit korábban mondott. Persze jót tett az egómnak, még el is hittem neki, de kicsit azért levontam belőle.

Irány a szoba, előttem feküdt rá az ágyra, még abban az izgató fehérneműjében, én meg mellé húzódtam. Belenéztem a szemébe, s piszkos fantáziám egyből be is indult. Kibújt a felső részéből, s elém tárult a cici már igazi valójában. Remek mű, s olyan amit szívesen kényeztet az ember. Mint mondottam, nem biztos, hogy ő épp az én fajtámra vágyott, de most tetszik, nem tetszik ezt kapta. Összebújtunk, próbáltam csókot lopni, de abból igazából csak szájra puszi lett. Cirógattam bársonyos bőrét, belemarkoltam formás popsijába, miközben ő is elkalandozott kezével erre meg arra, mígnem lecsúszott, s egyből a lényegre is tért. Nem teketóriázott, bekapta, s vehemensen elkezdte kényeztetni. Izgató volt, mikor a szemembe nézett, olvashattam belőle olyat ki, amit szerettem volna. Közben megerősítette azt, hogy ugye megmondtam, hogy az. Őrület ez a lány! Bírtam a játékát, bár kicsit hiányzott néhány mozdulat és cselekedet, de így is élvezetes volt.

Pózcsere, s én kezdtem el kényeztetni. Órákig el tudtam volna csókolgatni tökéletes testét, de már vágytam a combjai közti részre, így lehúzódtam oda. Élvezet volt belenyalintani a kívánatos testrés(z)ébe, s élmény volt látni, ahogy tűrte a kényeztetésem. Ki nem hagytam volna, s tettem a dolgom, amíg úgymond hagyta magát, mert állítólag nem minden áron vágyik erre. Neki úgy tudom tetszett, reakcióit hallgatva pedig mindenképp ez jött át. Mindegy, nekem mindenesetre jól esett.

Mivel kijelentette, hogy úgy felizgult és akarja már, hogy dugjam meg, ezért még egy kicsit piszkáltam a nyelvemmel, de egy idő után - megjegyezve azt, hogy sajnos kicsi gumit készített elő - kezembe nyomta a gumit, amit nagy nehezen magamra tekertem és szemből betámadtam. Óvatosan vezettem belé, közben ő még doppingolt a perverz kis kijelentéseivel, amiken jókat nevettünk. Ennek is megvan a maga jótékony hatása. Miután becsúsztam, ő felhúzta a lábait, talán amiatt, hogy jobban beérjek, vagy épp így szereti. Az elején lassan kezdtem benne mozogni, majd egy idő után kérte, hogy keményebben dugjam, s próbáltam is kérésének eleget tenni. Jó lett volna így hosszabb ideig döngetni, de azért Edina vadító kinézete eléggé hozzátett az élmény fokozásához, főleg mikor szemembe nézett, s abból azt olvastam ki, hogy kívánja a dugást, és szinte sugallta, hogy nyomassam. Engem mindenképpen felajzott, s szorított ahogy csak bírt, majd sikerült a végén úgy elengednem magam, hogy szinte egyből rároskadtam.

Leápolgatott, majd zuhanyt vettem, s volt még egy kis kényszerpihenő, majd búcsú és irány haza.

Amennyire tudtuk kidolgoztuk az időt, bár biztos tartalmasabb is lehetett volna, csak ahhoz nekem még többet kellett volna hozzátennem, de panaszra így sem lehet okom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Telefonban elhangzottak szerint történik a javadalmazás, amit előre letettem az asztalkájára. Lehet úgy kalkulálni, hogy már a legeslegújabb szerinti csokorral készülj.
Nem óranézős típus Edina, de visszaélni sem illik ezzel a bizalmával.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szuper kis légyottunk kerekedett ki az egészből.
Egyértelműen megérte őt választanom és sosem tudni mit hoz még számunkra a jövő.
Ha valaki előnybe részesíti az aktívabb aktívkodást, akkor hozzá mindenképp el kell mennie.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-14 16:42:43
Ilyen perfect nővel randizni mindig nagy kihívás,de te ezt jól megoldottad

2020-09-14 16:10:47
Barátom!

Remek kis beszit dobtál össze, gratulálok!

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-06-15) : A lábaim közé helyezkedett, nyalogatta, a szájába vette a farkam, finoman játszott rajtam. A kezét csak minimálisan használta, pont amennyire kellett. A golyókba is bele kóstolót picit. Huncutan a szemembe nézett, olykor néztük magunkat a tükörben.

(2020-06-04) : Ahogy kényelembe helyezte magát az ágyon a szemembe nézett, majd ajkai finom ölelésébe vette péniszem. Élvezettel nyalta és szívta a bájdorongom, amit nézni és élvezni nagy élmény volt. Kényeztetésem közben néha kitekintett a falon lévő tükörre, hogy lássa magát, ahogy a férfiasságom birtokolja és játszik vele.

(2019-11-24) : majd a lábam közé kuporodott. Ez a ténykedése egész addig tartott míg mosolya mellé egy csík is került a szép arcára a szája mellé. Megtörölgetett és folytattuk a "dumaparty".

nagyon jó: 2db
(2020-07-28) : A lábaim közé helyezkedett, majd birtokba vette a hancúrlécem. A tövénél megragadta, nyelvével pedig végig nyalta kéjrudam. A makkra rácsurgatta a nyálát, majd a szájába vette és elnyelte bájdorongomat.

(2020-07-23) : Próbálta, franciával, kézzel, hanggal, pózzal, de nem akarta a kis főnök az igazit, így megnéztem hátha én tudok valamit kezdeni a történettel, így mellém feküdt és egymás mellett maszturbáltunk. Itt teljes pornó feeling, hangokkal, mozgással, én közbe simogattam, megtette a hatását, így tudtunk végül gumit húzni.

: 1db
(2020-06-28) : A gumit én tettem fel és ezek után lassan majd fokozatosan dugtunk sok biztatással és nyögésekkel fűszerezve ösztönzött. Többször jártam az eldurranás közelében