2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
38
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Cintia szexpartner

szexpartner

Cintia-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-10 13:43:16

dirtydave24
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cintia beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző délután történt, telefonon. Pár csörgés után felvette a "telefonos néni" és tájékoztatott is minden szükséges dologról. Az időponttal kapcsolatosan kért pár perc türelmet, ami után visszahívott és könnyedén leegyeztettük.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
2
A villamos kellően közel tesz le, szóval ezzel annyira nagy probléma nincsen. Én mondjuk a megfelelő lépcsőház megtalálásánál "tehetséges" voltam és ehhez kellett egy kis telefonos segítség, de végül nekem is köszönhetően pár perc késéssel sikerült a bejutás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben volt. Minden volt a fürdőben és a hálóban is, ami egy jó randihoz kell. Amikor én voltam Cintia egyedül volt.
Cintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel már akkor is láttam a hirdetését, amikor először felkerült arcos képekkel így körülbelül tudtam mire számíthatok. Egyáltalán nem csalódtam egy gyönyörű szép modell alkatú csajszi fogadott. Úgy gondolom az ő esetében nem kell részletezni külön-külön semmit, a mostani képek teljesen visszaadják milyen teste van és az egész hölgy lélegzetelállító.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
2
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Megérkezésem után először letudtuk a szokásos kötelező köröket, bemutatkozás, vetkőzés, fürdés.
Miután visszaértem a tusolásból először szorosan átölelt és simogatott aztán elkezdte a mellkasomat csókolgatni, eközben én is elkezdtem felfedezni a testét egy kis simogatással. Kérdeztem, hogy csókot kaphatok e, amire a válasz egy halk igen volt azonban ez inkább csak egy kicsit nagyobb szájra puszi volt, szóval gondolom ez nála szimpátia kérdése és én nem igazán estem bele abba a körbe ezek szerint. Mivel nem éreztem, hogy ezt kéne erőltetni úgy gondoltam akkor lépjünk tovább és legalább Cintia testét had fedezzem fel kicsit a számmal, szóval szépen lassan lekerült róla melltartó és kértem, hogy helyezkedjen el az ágyon. Nagyon finom kis falni való mellei és finom bársonyos bőre van, ami a csodás alakjával párosítva azt eredményezi, hogy igazi öröm a testét felfedezni. Ennek következtében, ha már úgyis ilyen jó helyzetben voltam én kezdtem az ő kényeztetését miután a bugyi is lekerült róla. Először csak lassan, finoman a nyelvem hegyével kezdtem a kényeztetését, majd ahogy éreztem és néha hallottam, hogy kezdi élvezni egyre inkább begyorsítottam. Őszintén megmondva annak ellenére, hogy néha elég hangos volt a kis hölgy, illetve volt, hogy kicsit meg is feszült a teste, sőt még a derekát is megemelte és szinte nyomta az arcomba ízletes kelyhecskéjét nem vagyok biztos benne, hogy sikerült őt csúcsra juttatni. Mindenesetre én próbálkoztam, ahogy csak tudtam.
Helycsere következett és ő kezdett nekem franciázni. A technikája picit egyedi, általában nem veszi be teljesen, de azért pont eléggé ahhoz, hogy élvezetes legyen. Viszont aránylag keveset mozgatja rajta az ajkait inkább szívja és emellett van egy kevés mozgás néha, aminek alkalmával azért előfordul, hogy 1-1 pillanatra egész mélyen eltünteti a szerszámot. Nekem ez teljesen tetszett, élvezkedtem így egy jó darabig. Ezt követően gumi húzás és kérésemnek megfelelően Cintia elkezdett lovagolni rajtam. Annak ellenére, hogy a kis hölgy eléggé tüzes volt és nagyon jól mozgott rajtam csók ezúttal se volt (pedig reménykedtem benne), csak a kis mellkas, nyakpuszilgatás a részéről, illetve párszor kölcsönösen az én részemről.
Ezt egy másik klasszikus állatos póz a kutyus követte. Az a csodás kerek popsi vizuális élmény terén hatalmas plusz ebben a pózban, megspékelve még az alkalmankénti hangokkal, engem nagyon felizgatott és bepörgetett. Az ebben a pózban töltött idő második felében Cintia valójában már félig inkább feküdt az ágyon és csak a popsiját nyomta ki felém, de én ezt abszolute nem bántam. Ezt követően még kérésemnek megfelelően fordult egyet, hogy misszionáriusban fejezzük be aznapi kis kalandunkat. Csókkal itt már nem is próbálkoztam, annak ellenére, hogy az így töltött idő nagy részében elég szorosan ölelt és húzott magára a drága. Így sikerült a végén egy hatalmasat élveznem a gumiba.
Ezt követően még picit beszélgettük, vagyis hát próbáltam picit beszélgetni vele, mert nem bizonyult annak a szószátyár típusnak. Állítása szerint csak még korán volt neki és ilyenkor annyira nem beszédes, azért eközben is végig hozzám bújt és simogatott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Végén történt, a telefonban jelzett kicsivel átlag alatti összeget hagytam ott órácskáért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hát kicsit gondban vagyok, mert legfőképpen a barátnő feeling-es kalandok kedvelője vagyok és nálam ebben a csók nagyon sokat számít. Ellenben Cintia a simogatással és az ölelésekkel valamelyest ellensúlyozta ennek a hiányát. Illetve valamiért úgy gondolom, hogy talán egy hosszabb randi alkalmával ki lehetne picit többet hozni a hölgyből.
Ezek alapján azt mondanám, hogy jól éreztem magam és talán ha olyan lesz a hangulatom a közel jövőben, akkor visszamegyek és teszek még egy próbát, hátha akkor összejön picit több is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-25 14:56:34
Nem kell itt okoskodni. Minden átjön, amit közölni akartál. Újabb beszik pedig megerősítik a kételyeid.

2020-09-12 08:53:54
Tatamifun: A fárad gépiesedik állításodat pont megcáfolja az a rész ahol azt írja az író: eléggé tüzes volt.
Ne csak barátnőfeelinget keresők beszijét vedd alapul mikor ilyet állítol.

2020-09-12 07:46:03
Ebből és az utolsó beszámolókból is lejön, hogy fárad-gépiesedik a hölgyike; ami - valljuk be - nem is csoda.

2020-09-11 12:03:23
Részletes, kellően objektív beszámolót kaptunk. Köszi! Hasonlóképp vagyok, mint te, de a csók nyilván csak helyszínen dől el, szóval ez nem fog visszatartani Cintiától engem. Amikor megyek, majd reménykedem, hogy szerencsésebb leszek :) Viszont szimpatikus, hogy nem szimplán hideg volt veled, csak a csók maradt ki az amúgy barátnős kényzetetésből. Egészségetekre!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-11 10:59:06
Őszintén fogalmaztal, mindenki leszűrheti az saját igazsagat

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-10) : Lightosabb csókok/szájrapuszik jöttek ő pedig kezelésbe vette a cerkát. Erre nem lehet felkészülni, nagyon jól csinálja. /Fiatalabb koromban, amikor még az ellenkező nem is elég fiatal volt ahhoz, hogy a pénz bővköre ne szippantsa be őket, nekem volt egy hasonlo adottságú bnőm - komolyan ilyet tessék elképzelni - , aki még elvileg szeretett is, de még ő sem tudott ilyen franciát adni nekem,

felejthetetlen: 1db
(2020-09-05) : Majd jeleztem, hogy be szeretnék jutni a szentélybe is, és kaptam hozzá védőfelszerelést és be is mentem. Na itt egy újabb szintre emelkedett a dolog, olyan finom volt, ami leírhatatlan. Alattam fekszik egy hamvas kis fiatal szőke angyal, akinek olyan teste van, amiért mások véres verejtékkel szenvedve sem közelítenek meg,

nagyon jó: 1db
(2020-09-04) : Miután már kijátszottam magam, gumit kértem, de előtte kaptam még egy erősítő franciát, hogy erőre ébredjek, csak most nem álltam, hanem térdeltem, de nagyon jó volt így is a látvány, talán jobb is. Gumit én raktam fel, majd Cintia egyből kutyusba váltott. Így engedtem a kísértésnek és ez volt az első pózunk,

: 6db
(2020-10-12) : Törölköző egyből le is került a derekamról és mentünk az ágyra, ahol elkezdett szájjal kényeztetni. Lágyan kéz nélkül csinálja, semmi durvulás, de mégis nagyon hatékony, tényleg érzeni a munkálkodását. Lehet, hogy ez abból fakad, hogy neki kicsi a szája én pedig vastagabb vagyok az átlagnál, de mindenesetre nekem ennél nem kell több. Emellett nagyon igyekszik is,

(2020-09-17) : Megérkezés, és mindenekelőtt gyors fürdés, hogy minél hamarabb karjaim között érezhessem Cintiát. A szobába érve állva várt, rögtön átöleltük egymást, finoman - igazi bújós mód...

(2020-09-14) : szuper action, ami az adatlapján van, azt mind vállalja és profin kivitelezi, csók van, gfe van, kedves volt, beszédes...