2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Leila szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-10 05:05:36

Berthier
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-10

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Egy kedves ismerősöm hívta fel Leila hirdetésére a figyelmemet mivel elég jól ismeri a preferenciáimat. 
Néhány nappal a randi előtt már próbálkoztam elérni telefonon, de akkor sajnos nem jártam sikerrel öt próbálkozás után sem, de végül a tervezett találkozónk napján sikerült telefonon elérnem és mindössze 3 perc és 42 másodperc alatt néhány kérdést követően nyélbeütni a randi időpontját. Olvasztóan kellemes és lágy a hangja Leilának s egyetlen pillanatra sem jutott e kellemes orgánumról eszembe az oldalon olvasható egészen katonásra siekrült bemutatkozó szövege. Az időpontot még hamar megerősítettem VTR-en amit ő is hamarosan visszaigazolt s más megerősítést nem is kért. 
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Leghíresebb magyar festőnkről elnevezett utcácskában a megadott cím közelében letettem az autómat parkolni mert az utcába bepillantva láttam, hogy ott már nem nagyon lesz hely.
Kellemes hangulatú kis utca- mintha nem is a belső kerületek egyikében járnánk. Parkolás fizetős -ez nem kérdés-de legalább találtam helyet egészen könnyen!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A régebbi építésű (XIX.sz.vége),lifttel is felszerelt házban egy igényesen felújított lakásban fogadott Leila. Fehér falak, igényes burkolatok, tiszta és rendezett fürdőszoba káddal és függönnyel  s tiszta kilépővel várt.
Szájvíz, pohár,száraz törölköző- és kilépő mind-mind rendelkezére állt.
A szobában egy méretes és kényelmes franciaágy áll, vele szemben gardrób, míg az ágy mellett a falon tükör található a vizuális élmény fokozására. Az ágy másik felén pedig kis éjjeliszekrény, valamint egy szék található szobainassal amire a ruháimat helyeztem. 
Leila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már elcsépelt kijelentésnek tűnhet ha azt mondom Leila jobban néz ki mint a fotóin, de számomra ez most minden eddiginél nyilvánvalóbb volt! Nőiesen formás, nagyszerű arányokkal megáldott lány természetes keblekkel melyek kitűnő tartással bírnak s a bimbók is erősítik a kitűnő összképet. 
Nagyon enyhe szolibarna bőre illatos és olyan sima és bársonyos amit eleddig ritkán tapasztaltam. Van néhány nagyobb felületű színes tetoválása, melyek mindegyike művészi remek. Ajtónyitást követően ott állt előttem az ajtó mögül kilépve és kedves mosolya azonnal feledtette velem azt a szándékomat hogy a fogadóruhájából valamit képes legyek majd megjegyezni. Így az általa viselt ruha 100%-ban kiesett a memóriámból. Arcának vonásai részben láthatók a fotóin és már ez sokat sejtető és biztató volt számomra, s az nem is okozott csalódást számomra. Mélybarna szemei a vállán túl omló barna fürtjeinek hullámaival szépen harmonizálnak s eszenciáját adják egy vonzó lánynak. Arcán a mosoly a belépésemet követően egészen a távozásomig kitartott, s jó érzés  volt végig figyelmességének középpontjában lennem. 

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Leila a belépésemet követően kedvesen a lakásba invitált. Kellemes atmoszféra lengte be a helyszínt, és ház ódon megjelenése ellenére erre nem számítva, ennek hamar hangot is adtam, melyre reakcióként kedves vendéglátóm ajánlotta, hogy nyugodtan nézzek csak körül, melynek részben eleget téve a nappaliig még elmerészkedtem a látvánnyal teljesen megelégedve. 
A szobában átadtam ajándékaimat, majd egy kis beszélgetés közben- szemeimet Leila csábos idomain legeltetve- szép komótosan megszabadultam ruháimtól  vetően a fürdőszobába távoztam. 
Aznapi fáradt reggelem ellenére a látottaktól feltüzelve már a fürdés közben is kezdett megmutatkozni lelkesedésem melynek hatására félig álló cerkával tértem vissza a szobába a kedvesen mosolygó Leila szemei által követve aki itt már a fogadóöltözetétől megszabadulva jó házigazdaként a helyes szoba előtt állt az utat mutatva. 

Az ágyra telepedtünk és néhány kellemes csókot követően kértem, hogy helyezze magát kényelembe, majd a formás mellbimbóit csókolgatva és néhány puszi után széles terpeszének közepén találtam magam, s az általam olyannyira preferált gyönyörű szirmos puncijával szemben. Jóleső érzéssel kezdtem felderíteni szépségét, melyre válaszként apró, búgásszerű nyögésekkel reagált Leila mely tovább fokozta a libidómat. 
Lecsukott szemeit és arcának szép vonásait néztem amint ő kézfejét a szája előtt tartva élvezte nyelvemnek kitartó játékát. Nagyon hosszú előjátékunk során már az első percekben meglepett, hogy mennyire jól nedvesedik. 
Éteri lágysággal körözött nyelvem a csiklója környékén melyet valóban élvezni tűnt, s egy idő után néhány izgató ujjperces beköszönést követően ujjamat is bevetettem a cél érdekében, mely kellemesen siklott a már jól előkészített terepen, s melynek köszönhetően Leila búgó hangja méginkább hallhatóvá vált miközben arcára félreérthetetlen jeleket rótt a révület.

Megfordultunk és most ő került a lábaim közé s kimért lassúsággal, eközben a szemkontaktust tartva kezdte kényeztetni a farkam valami olyan pazar technikával amire csak kevesen képesek. Csiklandózó nyelvhegye bejárta egész genitáliámat a rúdon végigszánkázva s addig sem alacsony lelkesedésemet valóban az egekbe tornázva. Néhány mélyebb és izgalmas franciás szopika közben már teljesen késznek éreztem magam arra, hogy e nagyszerű nőt "belülről" is érezhessem végre, s kértem rá, hogy lelkes farkam öltöztesse munkaruhába, amit pillanatok alatt meg is tett, s csak a testbeszéd utalt rá, hogy lovagoljon meg. A természetes síkosítás részéről adott volt, s egész kellemes volt éreznem amint szép lassan rám tolat, majd felsőtestét közel merőlegesen tartva kezd kitartó ügetésbe rajtam miközben én lágy kebleit kezeimben tartva simogattam azokat. Magamhoz vontam őt, majd javasoltam, hogy folytassuk missziben amihez készségesen el is helyezkedett csinos partnerem, s akkora terpeszt formált lábaival ami önkéntelenül mosolyra fakasztott és egyúttal izgatott is. Farkammal a húsos szirmai közt elmerülve néztem amint ki-be jár felajzott szerszámom, eközben Leila arcára pillantva továbbra is azt a gyönyört láttam amit mindannyian látni szeretünk, s hangja sem hagyott alább. Rám tekintett majd fölé kerültem és így döftem egyre mélyebbre ágaskodó szerszámomat csatakos puncijába. Ekkor lábát magasra felhúzta, karjaival egyre szorosabban ölelt és én még azt sem bántam volna ha szétkarmolja a hátamat. Finom ajkait csókolva egyre lendületesebben szeretkeztünk, újra kissé felemelkedve pedig a mellbimbóit cirógattam nyelvem hegyével, hogy aztán kezemmel a párnája alá nyúlva, még intenzívebben szeretgethessem őt. Hosszú haja arcát már oly mértékben fedte, hogy csókjaim előtt néha meg kellett keresnem ajkai a dús haja alatt. A popsijába markoltam, s ameddig tudtam elmerültem eszményien csúszós puncijában. Egymásnak feszülő testünk közt már érezhető volt az intenzív testmozgás által generált verejték mely csillogott Leila egész felsőtestén.

Oldalt fordultunk kanál pózba, lábát térdben hajlítva a kezemmel tartottam, s újra folytattam a tunkolást a forró lucsokban majd ujjbeggyel végigsimítottam a punciján s a benne dolgozó farkamon, majd a duzzadó csiklóját kitapintva fokoztam a lökéseim lendületét. Jó volt közben nézni Leila hátának makulátlan bőrét szemlélni, s eközben a nyakán és a vállain végigsimítani. 
Ebben a pózban az éjjeliszekrényen álló órára is ráláttunk mindketten, így a múló időre kíméletlen mód emlékeztető mutatókra is tekintettel már csak egy kis kutyuspózos záróakkordra tartottam igényt amihez Leila készségesen fel is vette a pózt, én pedig egy kis elégedett stírölést követően újból megmártóztattam a farkam a gyönyörű, húsos szirmok ölelésében. Vékony derekát finoman megragadva egyre gyorsítottam az ütemet és éreztem a közeledő orgazmusomat, így még néhány lökést követően a a gumit magamról lerántva s eközben Leilát magam elé fordítva a feltörő meleg magmát a hasára irányítottam mely bőven áradt végig szét csinos és formás hasán. Törlőért ugrottam az éjjeliszekrényhez majd közösen törölgettük meg kedves partnerem hasát. 
Sietősen a fürdőbe távoztam,majd gyors megtisztulást követően a szobában öltözködve még egy rövid diskurzust folytattunk s ezután távoztam e kedves hölgytől két puszi kíséretében. 
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A jelenlegi fővárosi átlagot képviselő méretű csokromat egy kis édes figyelmesség kíséretében adtam át érkeztemet követően és a csokor végig a szobában maradt ottlétem végéig. Extrák nincsenek-illetve maga az egész lány volt az extra számomra. Alapvállalásait kedves odaadással teszi és a számomra fontos dolgok nála mind alapban vannak. 

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Magas elvárásokkal érkeztem Leilához és ő ezeket legmagasabb szinten be is váltotta! A randi minden pillanata csakis rólunk szólt s azt semmilyen külső körülmény nem befolyásolta. Nem volt rezgő és csengő telefon, sem üvöltő tuctuc-zene, sem az általam olyannyira nem kedvelt futószalag feeling sem! Az ott töltött időm minden percét csakis nekem szentelte Leila. Arcának őszinte mosolya teljes megelégedettséggel töltött el, s nagyon-nagyon jól éreztem magam végig vele. A finom és érzéki szex nagyon barátnő-feelinges volt, de ezen túlmenően a társalgás is nagyon jól megy neki. Én szívesen hallgatnám kellemes hangját akár egy felolvasóesten mert ritka szép csengésű hangszíne van! Megtisztelő volt Leila figyelme és örömteli volt a technikai felkészültségét élvezni.
Aki eddig hajlandó volt végigolvasni irományomat , az talán kiérzi a teljes elégedettségemet ezzel a randival kapcsolatban. Kitűnő vendéglátó, nagyszerű nő és odaadó- felkészült partner Leila akit csakis ajánlani tudok minden kedves úriember részére! 

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-24 22:14:47
Köszi szépen kedves szavaid Apollo !

2020-09-23 00:25:03
Egy út sem túl hosszú, ha egyszer a végére érünk. Igaz ez Budapestre is, ahol mindig új élmények várnak. A tőled megszokott olvasmányos írás egy nagyszerű lányról. Élni tudni kell. Gratulálok....

2020-09-15 20:01:33
Köszönöm kedves Kutato!
Nagyszerű lány Leila, nem fér hozzá kétség!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-13 19:48:54
Leila kissé katonásra sikeredett bemutatkozása elbizonytalanított engem is, de a te adekvát irományod meggyőzött arról, hogy bizony édemes őt kiböjtölni!!!

2020-09-13 15:27:54
Köszi szépen Desperado!