Tiffany szexpartner

szexpartner

Tiffany-

Nem prémium hirdető
84/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-08 15:40:59

Sparta3001
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tiffany beszámoló szexpartner Veszprém 2020-09-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, mindig könnyen elérem. Visszajáró vendég vagyok, rugalmasan tudunk egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Veszprém csendes részében rendel, mindig találok ingyenes parkoló helyet.
Helyszín
Átlagos panel lakás. Fürdő rendezett van többféle tusfürdő és szájvíz, mindig tiszta törölköző. A szobában nagy franciaágy vár.
Tiffany külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek teljesen valósak. Formás cicik, finom punci. Kedves közvetlen lány mindig nagyot dumálunk a végén.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Fürdés után be a szobába. Kis vékony lepel volt rajt. Állva kezdtünk csókolózni, nagyon jól csókol! Finom érzéki. Majd az ágyon finoman végig csókoltam és elkezdtem finoman nyalni. Nagyon szereti és sikerült is elélveznie. Majd kaptam finom franciát aztán rám ült. Nagyon jó látvány ahogy élvezi hogy vann benne valami. Majd át misszibe és csókólozás közben finoman mozogva egymásé lettünk. De egyre gyorsúlt az ütem és kértem, hogy beszéljen hozzám. Megtette! Nagyon élvezve estem le róla.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vidéki átlagos ár! Viszont amit kaptam az sokkal többet ér!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Visszajáró vendég vagyok! És azt hiszem az is maradok!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tiffany szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-09 08:25:42
Visszajelzésed igy elég sovány, főleg hogy vissza járó vagy

FunkciókTiffany legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2016-01-05) : Ő vette kezelésbe az ágaskodó Döncit. Mivel a franciája olyan jó, mint a csókja, hamar úgy gondoltam, ne itt fejezzük be. Beöltöztetés, a misszit részesítettük előnyben. Csókkal, öleléssel, az ágyon hempergéssel folyt az aktus.

felejthetetlen: 7db
(2018-11-20) : Befejezésként hanyatt dobtam magam és a lábam közé térdelt. Ebben az izgalmi állapotban nem kellett sokat ténykednie, kb egy percen belül a szájába érkeztek az utódok.

(2017-11-25) : Egyeztettem vele is programot, majd kaptam egy puha száraz törölközőt és irány a zuhany. Mikor visszaértem már köntös nélkül várt az ágyon. Ismerkedés közben simogattuk egymást, amit...

(2017-03-12) : Közben formás melleit simogattam. De hamarosan óvszert kellet kérnem és utána kértem felülről folytassa. Aktív lovaglása közben jutottam el a csúcsra.

nagyon jó: 19db
(2018-11-16) : Igazi jó mélytorkos a technikája, érezni hogy szereti csinálni. Mikor már nagyon nem bírtam magammal doggy-ban folytattuk az actiont. Látványnak sem utolsó a kerek popsija, főleg ha keményen támadja az ember fia kutyában.

(2018-10-08) : Felgumizott, mindezt úgy hogy a hasamon ült ( isteni érzés volt ), majd egyszer csak előrébb csúszott és háttal nekem beleült. Ezt nagyon élvezte mert hamarosan el is ment. Kérte hogy egy kicsit forduljunk misszibe.

(2018-07-08) : Finoman lágyan franciázik, a zacsit sem kíméli. Nem így akartam elélvezni, gumit kértem amit kézzel helyezett fel. Szemből tettem magamévá, közben csókoltam. Nekem ez túlságosan is bejön

: 15db
(2018-11-13) : Majd megkértem a hölgyet, hogy kezdjen el franciázni az ezredesen. Intenzív szopásba kezdett, nagyon tehetséges ebben a műfajban. Nem akartam még a csúcsra jutni,

(2018-09-04) : Először misszionáriusba majd hatulról forrtunk egybe.Nagyon jól mozog,kulcsol át a lábábal és a karjával.Folyamatos szemkontaktus szex közben bármikor lehet nála "csókot lopni"

(2018-07-11) : Egyből kiszúrta harckészültségemet. Isteni franciával indítottunk. Lágyan csinálja, nem hagy ki semmit se. Mélytorok kérés nélkül. Kérésemre 69-be fordultunk. Huuh az a látvány ami elém tárult.

egyeztetési probléma: 1db
(2014-02-24) : Felhívtam, de egy férfihang szólt bele a telefonba. Közölte, hogy vele kell megbeszélni a találka körülményeit és feltételeit.