38
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Aida szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Aida-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-07 22:01:22

Bela04
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aida reagálása

Őszintén örülök annak, hogy kellően jól érezted magad társaságomban!
Az élet egyik csodája, amikor két ember úgy éli meg együtt a szexualitást, hogy azt mondhatja, isteni érzés....! Feltöltődni, csoda érzéseket átélni, s utána mosolyogva, pozitívan tudni közlekedni egész nap... Minden embernek ezt át kellene élnie.... Örömet nyújtani, érezni a másikat, alapban feltölt, imádom!
Élveztem minden percet, köszönöm ...! 🤗😘

Aida beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirtelen ötlettől vezérelve elgondolkoztam azon, hogy ez a járvány jelenleg mennyivel intenzívebb, mint tavasszal a nagy bezárások leállítások idején. Lehet, hogy itt ebben a szektorban is szigorításokat fog eredményezni, csak úgy mint tavasszal. Mivel nekem a csók egy együttlét alatt evidencia, úgy gondoltam, hogy most még van ez az opció ezért még elmegyek egy teljes szeretgetős együttlétre és utána egy kis szünetet tartok, várok egy kicsit, hogy hova vezet a jelenlegi helyzet.
Tudtam, hogy mit akartam így a kedvencemhez akartam menni, de ő már nem volt fellelhető nagy meglepetésemre. Na akkor a másik kedvencemet hívtam. Ő mondta, hogy ugyan az ingyenesen speciálisan megtalálható még, de ő is szünetet tart. Igaz engem fogadna, de nincs a városban. Ugyan tudom, hogy hol él, de most több száz kilométert nem fogok utazni idő hiányában.
Gyorsan keresgéltem, de a második megnézet adatlap az Aidáé volt. Tetszettek a képei ezért felhívtam. Felvette tudtunk is egyeztetni. Az egész kommunikációnk olyan volt, hogy tudtam, hogy bár először fogok menni hozzá, de megtaláltam pontosan azt a szolgáltatót, akit kerestem. Másfél óra múlva nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Récsei Center melletti kb egy évtizede épített két utca és egy út által határolt lakótömb. A centerhez vezető úton található lépcsőház egyikét kell megkeresni, igaz szinte minden lépcsőházban található szolgáltató lány, de ez a cím van egy olyan érzésem, hogy a ház átadása óta ezt a célt szolgálja.
Parkolni vagy az üzletház parkolójában lehet, vagy a környező utcákban. Egy jó ideje felújítások mennek a környéken így időnként lezárnak utakat így egy kicsit az utazó közönség visszafogottabb a direkt ide utazással, aminek következménye, hogy utóbbi időben van parkoló hely rendre a környéken. Nem sok, de van. Mint szinte mindenhol hétköznap fizetős. BKK-val nagyon könnyen megközelíthető. Az épület könnyen megtalálható, mert nagyon frekventált utak kereszteződésénél található meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás teljesen a célnak megfelelő. Két helyiségben tudnak a lányok fogadni vendégeket, bejutás amerikai konyhás nappalin keresztül. A helyiségek és a fürdő állaga nem romlott egy kicsit sem az évek alatt, ez szerintem nagy plusz pont az ingatlan kezelőjének. Külön kiemelném, hogy ha lenne tiszta steril nagy és jó nedvszívó törülköző verseny a szolgáltató lakások között akkor biztosan ez a lakás évek óta dobogós helyezésű lenne. A fürdő mint mindig tiszta és száraz és az egyik legjobb tisztálkodási eszköz kínálattal bíró randi hely. A szobák masszázs ággyal és francia illetve matraccal felszereltek. Én az utóbbiba voltam. Ez nekem barátságosabb. Fal mellett tükör így fantasztikusan jót lehet „kukkolni” , hogy az adott hölgy , hogy kényezteti a vendéget.
Aida külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Aida egy igazi klassz nő. Egész pontosan egy klasszikus nő. Adatlapján látható, hogy közel a negyven év van megjelölve kornak. Na ezt nem kell figyelni, mert igazi kortalan nő. A bőre selymes hibátlan, arányai igazi klasszikus „szépasszonyos” homokóra alkat. Keblei remekbe szabottak igen méretesek és olyan élvezetes tapintásúak amit ma még a legjobb szépség doktorok sem tudnak legjobb tudásuk mellett sem előállítani. Igazi formás „asszonyos feneke” van ami olyan kemény, hogy „bolhát lehet elnyomni rajta” vagy másképpen „a bolha is lepattanna róla”. Aida egész teste feszes és kemény tapintású, löttyedtség, legkisebb jele sem fedezhető fel. Arca szép különleges intellektuális kisugárzású, különösen amikor a szemüvege is rajta van. A szép arányosság és kortalan nőiesség mellett van egy felszabadult szabadlelkű erotikus kisugárzása is Aidának ami nagyon különlegessé varázsolja azoknak akik ezt érzik benne és érzékelik is.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Érkezésemkor gyorsan egy kis sztorizással kezdtem, miszerint ahogy beengedett mintha vezényszóra a „semmiből”megjelentek volna az ott lakók és beözönlöttek mellém a liftbe. Megnyugtattam, hogy ha ugyanerre a szintre jöttek volna, akkor én fentebb megyek és utána jövök vissza. Jót mosolyogtunk ezen, de közben már arcra puszival üdvözöltük egymást. Szobába kísért, kicsit beszélgettünk. Szerintem volt rögtön egy kölcsönös szimpátia (kémia) kettőnk között mert az nagyon ritka, hogy pár mondat után közel azonos hullámhosszon megy a kommunikáció. Itt ellenben ez megvolt. Közben elmentem a makulátlan tisztaságú fürdőbe , ami azért kiemelendő, mert ott létem alatt érkezett egy másik vendég és mégis miután újra elmentem a fürdőbe randink végén, minden ugyan olyan száraz és tiszta volt, pedig elvben a másik úr kétszer is használta ugyan azt a fürdőt.
A szobában míg az utó törülközést végeztem Aida megkérdezte, hogy szeretem e a csókokat. Alig mondtam ki, hogy igen arra már nem volt időm, hogy jelezzem azt is, hogy nagyon sőt imádok csókolózni, mert Aida ledobta ruháit és egy igazi erotikus tüzes nyelves csókkal „letámadt”. Nem tudom meddig voltunk így átölelkezve állva meztelenül, miközben hevesen csókolóztunk, de biztos, hogy több mint öt percig. Mindössze annyi pár másodpercnyi szünetet tartottunk, ami alatt leheveredetünk a tatamira és folytattuk a csók csatát ugyan olyan vehemenciával, mint ahogyan elkezdtük. Nagyon jó volt így nem is volt kedvem változtatni ennek köszönhetően biztosan csókolóztunk megállás nélkül még vagy tíz-tizenöt percet. Közben már kezem is ölelte fogta mindenhol ahol érte Aidát. Fenekét amibe keménysége okán szinte bele sem tudtam kapaszkodni. Fogtam simogattam gyúrtam gyönyörű melleit. Simogattam lágyabban mellbimbóját, majd combját kívül és belül , míg el nem jutottam puncijához. Körbe simogattam Vénusz dombját, nagy és kisajkait. Ujjaim elkalandoztak hüvelybemeneteléhez és megéreztem annak nedvesedését. Kezem kalandozott jobbra balra, de mindig vissza tért kéjbarlangjához ami egyre nedvesebb és nedvesebb lett. Közben Aida is simogatott és kezébe vette a velem egykorút, amelyet hol simogatott környékét sem kihagyva, hol lágyabban hol erősebben húzogatott. A csókolózást még mindig nem hagytuk abba , de ujjaim már Aida hüvelyében táncoltak ritmusosan.
Aida hihetetlen aktivitással viszonyult kényeztetésemhez. Teste tekerget, hullámzott tolta magát és az egész eseménysor emelkedettségének erőteljes kéjes hanghatásokkal adott további tanúbizonyságot. A csókolózást már befejeztük, mert közben melleit nyaltam faltam és lecsúsztam lába közé, hogy nyelvemmel is kényeztessem. Lassan, gyorsan, közepes sebességgel, erősen gyengédebben mindenhogy felváltva nyaltam és ujjaztam Aidát aki valami isteni intenzitással mozgott alattam. Néha egészen erőteljessé váltak a kéjes hangok. Hüvelyének szorítása egészen megdöbbentett, hiszen még ujjammal is éreztem mennyire izmos és mennyire szűkké válik kéjbarlangja miközben már mindenhol nedvessé vált. Egészen addig csináltam amíg egész erőteljesen rá nem szorított fejemre combjaival és intenzív mozgása teljesen le nem lassult.
Aida gyorsan felém hajolt és isteni franciába kezdett. Ő is minden fajta változatosságot vitt ebbe a tevékenységébe. Erősebben, gyengédebben, gyorsabban lassabban, kézzel, kéz nélkül, csak a péniszemre fókuszálva , a péniszre és herékre egyszerre fókuszálva részesített kéjben. Az elmondottak teljes permutációjának végeztével kezdte elölről. Közben én néztem a tükörben a tevékenységét és újra megujjaztam. Ő úgy helyezkedett, hogy könnyen elérjem. Majd összegabalyodtunk és csak hullámzott testünk egymáson miközben újra csókcsatába kezdtünk.
Kértem gumit. Először szemből, majd hátulról majd megint misszionáriusban lettünk egyé. Majd gumi le és ismét franciás kényeztetést kaptam. Befejezésként utódaim a hasán landoltak.
Egy kis gyors tisztogatás, majd egymás mellé feküdtünk és egy kis pihegés után beszélgetésbe kezdtünk, közben meg csodáltam szép meztelen testét és intellektuális arcát. Úgy bele lendültünk a végére már én, hogy csak mondtuk gondolatainkat amikor megláttam a szobában lévő órát és jeleztem, hogy mennem kell. Aida nyugtatott, hogy ne törődjek vele van még időnk. Elég intenzív volt az együttlétünk így meg is izzadtam ezért mindenképpen egy teljes fürdést kellett vennem, hogy kellően visszarendeződve tudjak távozni nagyszerű találkánkról. Gyorsan fürdés, öltözés és tipli, de az ajtóba még megöleltem Aidát és egy gyors nyelves csókot váltottunk búcsúzóul.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag. Pontosabban tavaly második félévben ez volt az átlag. Ma igazából már nem lehet átlagot mondani akkora a szórás. Előre leraktam egy kis szekrényre , ami végig ott maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyszerű nő, nagyszerű szolgáltató. Én már régebben is írtam, hogy mint minden munkára tevékenységre születni kell. Aida született szolgáltató és ezért olyan hiteles az az idő amit nála tölt el az ember. Maximálisan azt nyújtotta nekem amit egy normál magánéleti heteroszexuális kapcsolatban szeretne intimitásban megélni az ember. Szerintem ettől többet nem lehet elsőre adni. Ez így nagyon jó volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aida szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-18 23:02:38
Kiváló írás, nagyon jól részletezett tartalommal, egy igazi "mestermunka". Az a "permutáció" idegen szóhasználat hogyan kerülhetett egy ilyen szépen megfogalmazott környezetbe az egyetlen, amit nem értettem.:)

2020-10-18 13:02:28
Azta, első beszámolónak ez egy etalon, de a reag is mese a vándor fülének. Csak gratulálni tudok mindkettőtöknek. Köszi hogy megírtad!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-18 09:49:17
A következő hetekre, jelképesen, ezzel a kiváló írásoddal, vörös szőnyeget görgettél Aida lábai elé...aki természetesen rászolgált erre a bizalomra!!

2020-10-15 10:09:23
Húúú Bela ez a NŐ és ez a randi maga az őrület! Nagyon nagyot írtál. Gratula mindkettőtöknek!

2020-09-08 20:14:34
Remek entrée ! Illő a klaszikus nevéhez is. Ennél jobb és vágykeltőbb írást ritkán kap elsőre valaki.... Ismervén a Hölgyet, állitom nagyon megérdemli. Olvasván a beszít ,ismét átéltem a randink. Gratulálok neked, szerintem is jól döntöttél mikor Aidát választottad. Nekem is igyekeznem kell ezek után :)

FunkciókAida legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.