53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nancyy szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Nancyy-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-07 08:52:13

Gézu3
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Drágám! Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Az elején picit izgultam milyen is lesz de nagyon jó volt! Máskor is szívesen leszünk 2en! Sőt ...
Csók N

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Legutóbb mikor Zsantillnál jártam említettem neki hogy szeretném kipróbálni a 4 kezes élvezeteket, így hát telefonhoz nyúltam hívtam is a hölgyet, aki elmondta hogy délután pont van egy olyan időpont ahol mind ketten ráérnek! Elmondta az új címet, nincs sokkal messzebb mint ahol Legutóbb jártam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Teljesen jól megközelíthető, én kocsival mentem a ház előtt tele üres parkoló hellyel így sima ügy volt. A lakás egy új építésű, nem sokadik emeleti házban található. A ház előtt hívtam megkaptam a szükséges infókat emelet ajtó...
Ajtó nyitódáskor kaptam majdnem sokkot ott állt két olyan hölgy akiket szívesen hazavinnék tündéri nagy mosollyal , két nagy puszival köszöntöttek. Zsantill fehér színű hálós bodyban, fekete cipőben, Nanccym halvány rózsaszín babydollban tűsarkúban. Azon gondolkodtam hogy vajon a mennyországba kerültem? Igen...
Szóval megérkezés után cipő le,2puszi ide 2 puszi oda, kínáltak a hölgyek kávétól kezdve mindenféle üdítővel, én csak colat kértem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szuperül berendezve otthonos, nem szalon jellegű, mintha az igazi barátnőmmel lennék a szép lakásában, higiénia mindenhol 1000% os de tudjuk mind hogy Nancyym amúgy is tisztaság mániás. ;)nappaliba pár szó után irányba vettük Zsantill kisasszony szobáját mondván az nagyobb ott kényelmesen elférünk. Szobája nagyon szép látszik hogy ő rendezte be, kifinomult, van bent ágy, komódok, nagy tükör, puffok. Igazi hölgyhöz illő szoba. Eközbe vetkőztem, irány a fürdő. Patyolat tisztaság fogad, természetesen mint mindig hisz ismerem a hölgyeket.
Fürdőben 4 féle szájvíz , kis üveg poharak a szájvíz mellett, ránézésre 20 tusfürdő minden féle férfi tusi. Lehet válogatni.
Nancyy külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Teljesen lenyűgözött mind a 2 hölgy, gyönyörű arc, gyönyörű test, mellek, szép nagy szemek. Rikító fehér fogak! Isteni finom illata volt mind2juknek.

Action
Zuhanyzás után irány vissza a szobába , a hölgyek addig elég jól elbeszélgettek, nevettek, ezt imádom bennük pozitív kisugárzása van mind 2nek, illetve humoruk:)Hasra feküdtem az ágyon kértem hogy először masszázzsal kezdjünk most erre volt szükségem, illetve ez az első ilyen 4 kezesem:)
Zsantill jobbról Nancyym balról, hol gyengéden hol erősebben, hol finoman járt a kezük.. közben jókat Beszélgettünk, nevettünk, kivel mi történt a legutóbbi talákozasunk óta. Annyira látszik rajtuk hogy szeretnek együtt dolgozni, odafigyeltek minden mozzanatomra..hú még most is a hatásuk alatt vagyok.
Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt, közbe Nanccy a mellbimbóim csókolgatta, nyalogatta hihetetlenül szuper érzés, ezután Zsantill jött felfelé Nancyy lefelé, Zsantillal hatalmasat csókoloztam, míg Nancyy olyan francia órát adott mint még soha!! Nem is tartott sokáig, uraim én ilyet még soha sem éltem át, felül csókolózni alul francia lecke.. hu mit ne mondjak pár perc lehetett akkorát lőttem Nancyy szájába, közbe még mindig Zsantill finom csókja a számon. Hihetetlenül jó érzés! Hagytak lenyugodni Nancyym kiment a fürdőbe pár perc után vissza is tért, kaptam még egy jó lazító masszázst és egy pohár vizet is, csokit. Miközben ettem ittam jókat nevettünk.
Ezután friss új türcsit kézhez kaptam irányba vettem újra a fürdőt. Fürdés után vissza a szobába öltözés majd a nappaliba még pár percet Beszélgettünk, másfél órára mentem de így is majdnem 2 volt:)
Nem szerettem volna otthagyni őket nagyon jó a társaság, a kisugárzás... amikor jól érzi magát az ember.. dehat este 6 menni kell valószínű ők is mennek haza.
Hihetetlenül szuperül éreztem magam, ilyenbe soha nem volt részem, köszönöm csajok!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt volt, annyi amennyi a bővebb infóba benne van, előre oda tettem Zsantill komódjára, megy végig ott is maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Édes tüneményes hölgyek! Köszönöm szépen nektek ezt a finom kikapcsolódást, mely számomra örök élmény, szeretnék még ilyen 4 kezesre jönni, de ugye nem sűrűn járok Pesten. Mindketten gyönyörűek vagytok imádlak titeket! Maradjatok mindig ilyen életvidám pozitív hölgyek!
Mindenkinek ajánlom hogy egyszer élje meg ezt a csodát mikor 2 gyönyörű hölgy karjaiba veszi.
Jövök még!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-08 13:48:08
Leírásod alapján én nem négykezesnek nevezném ezt a randit, hanem négycicisnek. Jót s jól írtál.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-07 14:27:45
Szárnyalás beindult rendesen,repdesnek a beszik. Szép munka

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-07 13:47:13
Gratulálok a remek hármas felállásotokhoz amelyben most lubickolhattál egy keveset. Köszi,hogy megosztottad velünk ezt a kalandodat!!

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-08-21) : Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett.

(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

(2019-02-10) : mellém térdelve csodás franciával hálálkodott - úgy helyezkedett, hogy kutató kezeimmel hozzáférjek az éppen rejtett zugaihoz. Miközben Ő csodás ajkával a kisorit dajkálgatta, én elmerültem a nedvesen várakozó rejtett kis csodák simogatásában.

felejthetetlen: 17db
(2020-06-20) : Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét.

(2020-05-17) : A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt.

(2020-01-22) : Majd kaptam egy finom franciát abban is nagyon tehetséges. Igaz amit ír a bemutatkozásában :) itt már éreztem hogy kár hogy csak fél órára mentem. A ciciket és a popsit felváltva simogattam markolásztam közben ami látványnak se volt utolsó

nagyon jó: 16db
(2020-10-07) : A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

(2020-09-04) : Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.

(2020-09-04) : Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt.

: 12db
(2019-10-23) : volt fenékpaskolás is. Meg cicis csúszka, mondtam is neki ez így 100% erotika. Nagy mellei a farkamhoz értek miközben a fenekét fogtam, majd orál, de nem akartam még véget vetni a talinak.

(2019-09-29) : élveztem ahogy kényeztetet. Nagyon figyelmes s mindent úgy csinált mintha a párom lenne. Kis idő után a hátamra fordultam s jött egy finom csúszka. Hogy utána mit éreztem azt nem lehet le írni de amikor bekapta akkor a mennyekben voltam

(2019-08-28) : Beolajozta magát és minden ment sikamlósan. Ált a cerka azon nyomban. Négykézláb oldalra fordult, hogy elérjem. miközben franciázik