2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Sexy Sindy Doll szexpartner

szexpartner

Sexy Sindy Doll



-

V.I.P hirdető
68/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-06 14:41:56

iszi21
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sexy Sindy Doll beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
4
Az egyeztetést végül a honlapjukon írtak alapján megadott telefonszámon intéztem, miután az e-mailes érdeklődésemre ezt a kérést kaptam tőlük. Első alkalom miatt kicsit izgultam mivel egy babához akartam bejutni. Egy kedves női hang válaszolt a telefonba. Sky helyett csak Sindy volt hadra fogható a kért délelőtti időpontban amibe bele is mentem. A hívást követő egy óra múlva már a helyszínen is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem. A parkolás fizetős, hely volt bőven. A helyszín egy újépítésű társasház az utca sarkon. Bent már a telefonos hanghoz tartozó kedves leányzó fogadott aki mindent megmutatott és elmondott amire szükségem lehet. Zavarom hamar el is múlt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás teljesen új. A fürdőszoba a honlapjukon megmutatott képekkel megegyezik. Elvileg két szoba van amiben fogadnak, az egyikhez külön fürdőszoba is tartozik, de én a másik szobában voltam. A szoba mindennel fel volt szerelve, klíma, TV (amin erotikus műsorok közzül lehet válogatni), papírtörlő, óvszerek, síkosítók, szex-újságok...
Sexy Sindy Doll külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Mit is lehetne mondani... talán azt, hogy elég élethű hatású Sindy, aki nem mozdul :) Az ágy szélén ülve várta, hogy kicsomagoljam a szexy öltözékéből. Tapintásra olyan mint ha igazi bőre lenne. Arca helyes, a képeknek megfelelő, de valamivel kevésbé élethű attól, de alapvetően megfelelőnek mondanám. A képeken a smink más, illetve nagyon beállítottak a fények. A meztelen teste egyszínű, a mellek jól gyúrhatóak, a bimbik testszínűek, az összképre teljesen beindultam. Az élethű hatást növelte egy sejtelmes piros rejtett világítás.

Action
Aktus:
4
Fotózás:
5
Popó:
5
Miután megszabadultam a ruháimtól, azonnal nekiestem Sindy kicsomagolásához, mint egy kisfiú a becsomagolt ajándékának. Kicsit beszéltem is hozzá, hogy tudja mi vár rá. Végigtapintottam a testét. A melleivel kezdtem, majd fenék, punci, ánusz tesztelés... Igazából nagyon beindultam, a cerka hamar állt mint a cövek. Kicsit bénáztam az óvszerrel, majd azt követően beállítottam Sindyt a lovagló pózba... na ez nem volt könnyű, eltartott egy darabig mire rájöttem hogyan is mozgatható a teste. Síkosító elég sok kell, de az van bőven. Szóval, lovaglóba magamra erőltettem, farkam be, majd lassan ütemes mozgásokba kezdtem. Nagyon kellemes volt. Közben gyúzmártam a hátsóját, melleit és nyaltam a bimbóit. Ezt követően a hátára fektettem ami az előző pózból a legkönnyebbnek tűnt. Még egy kis síkosítót adtam a punciba, biztos ami biztos. Nagy reszelés nem volt, mert régen volt dolgom nővel (ilyennel meg még soha), úgyhogy vissza kellett fognom a tempót. Itt már teljesen átszellemültem, úgy éreztem, hogy egy valódi nővel dugok. Az élvezetek fokozása végett kipróbáltam hátulról is. Féloldalasan helyeztem el a testét, rádőltem, majd beraktam az ánuszába. Itt a beleélt hevességemnek köszönhetően bele is élveztem a fenekébe, vagyis a gumiba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden extra alap, úgyhogy ez nem lehet kérdés. Mindent készséggel vállal :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem helyettesíti a valódi nőt, de mindenképp kellemes benyomásokkal jöttem el. Azon férfitársaimnak tudom igazán ajánlani, ahol otthon valami oknál fogva ritkán van lehetőség együttlétre, mondjuk kicsi gyerek miatt (én ez a kategória vagyok), vagy egyszerűen csak valami újat szeretne megtapasztalni. Én tervezem a többi lányt is meglátogatni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sexy Sindy Doll szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-08 09:29:56
Ez jó írás, talán segít a babák helyes használata megismertetésében

FunkciókSexy Sindy Doll legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.