2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lara szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-06 11:19:19

apumisi
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam amikor jelezte, hogy " most hívhatod". Nem vette föl, de kis idő elteltével visszacsörgetett. Ő kezeli a telefont. Rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKK- val jól megközelíthető. Péntek este 20.00 kor a ház előtt több parkolóhelyet is láttam. A kapott cím pontos, könnyen megtalálható. Waze odavisz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház új építésű, a lakásban minden fullos. Higiénia maximális. Fürdőben kád + behajtható műa. zuhanyfal van. Tusfürdők, szájvíz, poharak bőségesen találhatóak. Törölköző száraz, friss, illatos.
Lara külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Aki szereti a Milfeket nem fog csalódni. A képeken Ő van. Arca a diszkréció miatt nem látható, viszont kedves, mosolygós az arca. Vékony, átlagos magasságú, haja picivel rövidebb mint a fotókon. A cicik nagyon szépek, szilikonosak. Egy vörös egyrészes ruhában fogadott.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Lara sms.-ben küldte a bejutáshoz szükséges információkat amikor a ház elől hívtam. Egy pillanat alatt ott álltam a nyíló ajtó előtt. Nagy mosollyal fogadott és mondta, hogy emlékszik rám, hogy egyszer már meglátogattam. Kaptam és adtam két puszit, cipő le, majd mikor felnéztem láttam, hogy a szép formás cicikről lehúzta a ruhája felső részét. Mondta, hogy melegük van. Nekem is az lett! Beinvitált a baszobába ami valójában egy nappali. Itallal, csokival kínált. Kedvesen érdeklődött a találkozásunk óta történt dolgokról. Egy csoki alá tettem a borítékot az asztalra, majd gyors fürdés. Az ágy előtt várt meztelenül. Finom lágy csókkal kedveskedett. Ezután az ágyra fektettem és folytattuk a csókolózást. Lehaladtam a szép cicikhez és finoman kényeztettem. A randi során folyamatosan hangot adott érzéseinek, biztatott, dicsért. Ezután a hasán lehaladva a puncihoz érkeztem. Teljesen sima, illatos, nyiladozó kehely várt. Nyaltam, faltam, nehéz betelni vele. A lágyabb, finomabb kényeztetést szereti. Közben kért, hogy adjam a szájába mert nagyon kell már Neki. Mondtam, hogy először el kell élveznie, csak utána kapja meg. Szépen lágyan nyalogattam, de valahogy nem sikerült elröppentenem. Aztán csak folytattam és a testjelekkel adott útmutatása szerint sikerült élveznie egy nagyot. Szép látvány volt, közben megindult a nektár. Jó lucskos lett a punci. Pihegett kicsit, majd nem mindennapi dicséretet kaptam. Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan. 69-et akartam, de mivel nem engedte a cerkát így kifordított 69 lett belőle. Cumizott és a cerkát dicsérte, ami majd szétdurrant Lara szájában. Ezután gumit húzott és kérte, hogy mostmár b.. am meg. Négykézlábra ereszkedett és hátulról kérte. Olyan lucskos volt a punci, hogy szinte beszippantott. Járattam, miközben egyre szókimondóbb lett. Szemből akartam érezni, így is folytattuk. Látva az arcát, a ciciket, puncit és hallva a szavait majdnem végem lett. Azt mondta, hogy mostmár le akar szopni, érezni akarja a g... ízét. Gumit levettem, hanyatt feküdtem és szépen nekem látott. Most sem akart kivégezni lágyan, finoman vitt előre. Egész jól tartottam magam, de Lara szakértelme meghozta a gyümölcsét. Hagyta, hogy a szájába pumpáljam az anyagot, bent tartotta míg lenyugodtam. Ezután elment egyet öblíteni és visszatért. Közel jártam az egy órához, így kis beszélgetés, üdítőzés után tipliztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Lara nagyon baráti áron méri a boldogságot. Nyilvános, bárki megnézheti.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Viszonylag hirtelen kellett keresnem valakit tűzoltásra. A még bakancs listás Lányok közül senkit sem sikerült beszerveznem, így Larát választottam. Voltam már Nála és tudtam, hogy ott nem érhet csalódás. Profi a Hölgy és nagyon kedves. Ismét jól éreztem magam Nála.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-11 16:12:41
Jól megírt beszámoló, minden fontos kiderül belőle!

Outcast
Könyvet írhatna
2020-09-07 15:11:29
Remek kis írás, jó sok szaftos részlettel. Majd én is ilyen randit szeretnék vele :)

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 9db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

(2020-06-08) : rögtön rábukott a félkeményre.ez alatt simogattam a fejét,haját,néha rá is húztam keményebben a keményedőre,,hanghatásokkal nyugtázta hogy nem fog ellenkezni.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

: 15db
(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...