Shila erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Shila-

Nem prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-05 22:04:09

Yossarian2
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Shila beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Shila -t már ismerem egy ideje, az én itteni pályafutásom óta kedvencem, néhányszor voltam már nála vendégségben és mindig boldogan távoztam tőle. Ez a randi egy kicsit nehezebben jött össze, mert eléggé ,,elfoglalt" volt az utóbbi időben. De most tudtam egy kicsit előre tervezni, úgyhogy egy péntek du. randit beszéltünk meg szerdán. Kb. egy félóra múlva rám csörgött, hogy csütörtökön is felszabadult egy időpont. Mivel ez nekem még jobb volt ebben állapodtunk meg. A telefonját csak ő kezeli, egyedül rendel, elég korán is fogad már vendéget.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sokunk által már ismert környék, autóval mindig találtam helyet az uszoda környékén, kb. 200 méterre a címtől, nem fizetős rész. Többféle busz és villamos is közlekedik arra a szerjózsa minden irányából. A megadott cím egyértelmű, nem kell idegenvezető, mint sok itt található randihely esetében.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejáratnál Shila szinte még el sem mondja az útvonalat, már az ajtónál vagy. Egy garzont kell elképzelni, nyitott amerikai konyhás, a bejárattól balra a fürdőszoba kabinos tusolóval, sokféle tusfürdővel, a mosdónál dezodorok, kétféle szájöblítő, fertőtlenítős foly. szappan. Száraz kilépő, tisztaság mindenhol. A konyhai résznél kávé, tea, cola, víz kikészítve, ki mit szeret, kis asztalkán édességek. Az ,,L formájú garzon jobb oldali részén van egy jókora ágy, egyik oldalon végig tükör. Mobil klíma, ha szükséges, egy igazi kis ,,hancúr" kecó, funkciójának tökéletesen megfelelő.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Shila egy nagyon dögös élénk piros, szinte alig valamiben fogadott, lábán ugyanolyan színű magassarkú cipő. Nagyon szexi volt, szőke haja és kék szemei csak emeltek a látványon. Az alakja vékony, karcsú, szinte kamaszos mellekkel, és puncival, selymes bőr, gyönyörű igéző szemek, amivel rögtön levesz a lábáról. Arca enyhén markáns, mély tónusú hangjától még a szőr is feláll a karomon. Erotikus kisugárzása érezhető már az első pillanatokban, és ezt nem fél használni. Nagyon kedves és figyelmes végig a randi alatt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A fürdőből kilépve már meztelenül várt, átölelt mint egy igazi barátnő. Túl vagyok már a csókolózós korszakomon, de Shila visszahozza időben a fiatalabb éveimet. Nagyon jól csókol, nyílván azért számít a szimpátia is. Miután alaposan elfogadtuk egymás testét, kéz a kézben tettük meg azt a pár lépést az ágyig. Mivel már eléggé izzott a levegő az én masszázsom a másfél óra utolsó negyedében történt. Még a hátamon feküdtem amikor először egy nagyon alapos talpmasszázst kaptam, a lábujjaim külön törődést kaptak. Így haladt szépen felfelé Shila a combok irányába, finoman, időnként olajat csurgatva azokra. Ez inkább egy kényeztető, tantrikus masszázs volt, mert akkora már ez esett jól. Egy kicsit feljebb próbálta még újra életre kelteni az öreget, de az egylövetű már pihent. Úgyhogy Shila tovább haladt, finoman, szinte csak simogató érintésekkel a vállamig, amit aztán már erősebben megdolgozott. Ezután még egy kicsit mellém bújt, átöleltem, beszélgettünk az ,,idők(m) végezetéig" .
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A Shilával eltöltött idő majdnem végig a kényeztetésről szól, ezt már néhányszor megtapasztaltam én is. Az elején fürdés után már bejött hozzám és kedvesen hozzám simult, s csókolózni kezdtünk, mint a titkos szeretők egy lopott másfél órában. Öleltük simogattuk egymást, ahol értük, általában az erogén zónák mentén. Ahogy kezem finom babapuncijához ért, erekcióm már érezhető volt számára is. Shila már tudja mit szeretek, letérdelt, ízlelgetni kezdte erősen ébredező férfiasságom. A mosdó fölött van egy jó nagy tükör, így tökéletes látványt nyújt, ahogy alkalmi barátnőm szeretget. A kellő hangulat már megvolt, de azért egy ágy mégiscsak kényelmesebb, úgyhogy néhány lépés után ott landoltunk. Shila a hátára feküdt, szemeit becsukta, átadta kamaszosan ártatlan testét nekem, hogy kedvem leljem és neki is örömet okozzak. Előszőr olaj nélkül simogattam az egész testét a nyaktól szép lassan lefelé haladva egészen a bokájáig.
Mikor a kezeim már újra a nyaknál jártak, egy kevés olajat csorgattam a hasára, amit finoman szétkenegettem az érzékenyebb részekre. Szeméremdombjánál már az érzékenyebb részek domináltak. Shila nagyon hálásan reagált, látszott, hogy élvezi. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy a farkamat is elérje közben és ezt ki is használta. A puncija külső és belső stimulálása egy idő után elhozta számára az orgazmust, arcán megjelent a gyönyör. Egy kis simi és pihi után Shila a hátamra fektetett, lábaim közé térdelt és némi olaj segítségével már a farkamat kezdte szeretgetni. Ő ennek igen nagy mestere, ánusz, gojszik, majd szép finoman a szájába veszi. Sokféleképpen csinálja, hamar ráérez ki hogy szereti, engem már ismert, nyitott könyv voltam számára. Később oldalról szopogatta töretlen intenzitással, amikor egyszer csak felkínálta csodálatos punciját. Először a nyelvemmel viszonoztam, szinte habzsoltam, mintha nem lenne holnap. Nem vagyok 69-es fan, de ezt most nagyon élveztem. Az ujjam segítségével jutottunk(tam) el odáig, ahonnan ár nem volt visszaút. Akkorát élveztem, hogy a fal adta a másikat! Shila ajka egy darabig még őrizte férfiasságom maradékát, a porontyokat Szilvia adoptálta. Shila itallal kinált, majd jött a levezető masszázs.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt budai átlag, utólag rendeztem. Mindent megkaptam tőle, amit vállal, ezen felül nincs szükség extrára.

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 23 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Shilától mindig megkapom azt amiért hozzá megyek, kedves, odaadó, tök szexi csajszi, igen nagy tapasztalattal és hozzáértéssel a masszázs terén is. Számomra Ő egy ikon a titokzatosságával, a bájával, nagyon fontos Neki, hogy a vendég elégedetten távozzon.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-10-11 07:49:23
Perfekt beszámoló, minden a helyén van benne. Így kell ezt csinálni! Az intelligens írásod sokat elárul Shila tulajdonságairól, személyiség jegyeiről, ami kifejezettem 5 csillagos. Gratulálok!

négykarika
Billentyűbetyár
2020-10-07 16:12:22
Ez már nem fejlődő rangot fémjelző beszámoló, több annál!

Waldau
Kezdő irogató
2020-09-16 14:53:58
Tökéletes beszámoló.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-07 10:46:28
Elég részletes információk tartalmazo novella lett ez

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-09) : Ledobtam az ingemet, kibontotta az ovemet. Ott alltam az eloszobaban reggel, felmeztelenul, terdig letolt nadragban, cipoben es o a farkamat simogatja a boxeromban, meztelenul es kozben csokllozunk Szuper volt!

(2020-05-28) : A masszázs a másfél óra utolsó harmadában történt, amolyan levezetésként. Hason fekve kaptam egy nagyon kellemes kényeztető masszázst Shilától. A fenekemre ült, ami alapból is erotikus volt és így simogatta, hol gyengébben, hol erősebben agg testemet.

(2019-08-21) : Ezután hanyatt feküdtem és megkezdődött egy nagyon fincsi franciaóra,semmi kezezés csak egy kis olaj a kezdetén a környékkel egyetemben, a golyókat se hagyta ki kézzel és szájjal egyaránt nyalta szivta rendületlenül,.

felejthetetlen: 5db
(2019-12-14) : olajjal finoman masszírozta végig alélt testemet. Nagyon jól esett finom kezeinek játéka, miközben csupasz testével ült a derekamon.

(2019-11-07) : Masszázs is volt ,könnyű,főleg a vállra,nyakra kézre kiterjedő külön kérésemre(talán az idő,a munka,a kor?). Elmondása szerint svéd masszázsban volt részem. Olyan ügyesen ellazított,hogy komoly erőfeszítésembe került eljutnom a végén a zuhanyzó alá !

(2019-04-27) : Az igazi akcióra a hálószoba franciaágyán került sor. Némi ölelkezés után a hátamra feküdtem, és Shila - kesztyűs kézzel bánva velem - két részletben isteni prosztatamasszázsban részesített,

nagyon jó: 7db
(2020-07-24) : Szájával kezével nagyon finoman és lassan, felváltva kényeztetett, nagyon tudja mi kell a férfinek. Olyan mélyen bevette, hogy a tükörben láttam majdhogynem az orra a hasamhoz ért, és ezt jó sokszor.

(2020-06-03) : Az erekció miatt a hasra fordulás nem ment könnyen, de begyűrtem magam alá a szerszámot és Shila nekiállt a hátam átmasszírozásának. Kifejezetten jóleső, kellemes erősséggel nyomkodott át. Nem mondanám egészségügyi masszázsnak, de a simogatásnál azért jóval több volt. Az adott szituációhoz pontosan ez a középút illet. Masszázs közben még beszélgettünk, hogy hogyan képzeljük a közelgő visszatérést a normalitásba.

(2019-12-12) : Derék és hátmasszázst kértem, amit olajosan teljesített. A masszázs pont olyan, ahogy szeretem, kellemes, gyöngéd, de azért vérpezsdítő. Szerencsére nem a fájdalmas sportmasszázs a kedvence.

: 8db
(2020-01-08) : Masszázs csak a végén volt... Kicsavart rendesen! Ezt követően kaptam egy nyugtató masszázst, a végén még egy alapos kényeztetést de egylövetű vagyok....

(2019-11-22) : Nagyon finoman ért hozzám, ami kifejezetten jól esett. Olajos kezétől kaptam egy lingam masszázsnak mondható kényeztetést, de a környékre legalább akkora hangsúlyt fektetett, mint a farkamra. Zacsi, gát, ánusz, combhajlat mind-mind megkapta a kellő törődést.

(2019-11-03) : Egy hát-derék masszázst kértem Shilától. Egy nagyon kellemes gyúrmát kaptam, hol erősebben, hol gyengébben. Szeretem a kezét is, kellemes emlékeim okozója.