2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Zsuzska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-05 21:26:44

Szexxmanó
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska reagálása

Kedves Szexxmanó
3x is sikerült meglepetést okoznod nekem.😘 Élveztem minden percét a randinknak ,gondolom mondanom sem kell, hogy vissza várlak!? 😊😘
Csók Zsuzska 😘😘

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-07

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Két napja beszéltem Zsuzsával telón megbeszéltük ha megyek vásárolni szombaton akkor előtte meglátogatnám egy röpke pásztor órára. Tegnap délután aztán meg is erősítettem VTR-en a szombat reggeli szeánsz időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, mert vásárolni indultam, de előtte egy szánsz belefért. Hamarabb odaértem rácsörögtem megbeszéltük ha mehetek csörgessen meg. Így is történt pár perc múlva csörgött én pedig az ismert kapukódot beütve mentem az istennő lakosztályba. A cím pontos a parkolás pedig hétvége lévén ingyenes volt. Egyszerű megtalálni a címet a Blahától pár perc sétára van. A GPS is ismeri a környéket és a helyet is.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A helyszín egy régi építésű házban van. Semmi változás nem volt az előző látogatásom óta. Minden patyolat tiszta higiénikus volt most is. Fürdőben is megtalálható minden kellék amire szükség lehet. A kedvenc tusfürdőmből is volt még. Tiszta nagy nedv szívó törölköző is rendelkezésre állt. Ágy helyett egy kényelmes matrac volt ahol a szeánsz érdemi része zajlott.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képei nem adják vissza azt a látványt, amit élőben látunk. Egy szép rózsaszín együttesben fogadott. Nagyon jól állt rajra szexi volt nagyon dögös is egyben. 😄 Egy szóval kellene jellemeznem TÖKÉLETES csupa nagy betűvel fogadtatásban volt részem. Formás ikrei, popsija és csábos mosolya van.

Action
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Mint írtam korábban érkeztem a visszajelzése után mehettem is az ismert istennő lakosztályba. A belépve a lakosztály ajtaján kaptam egy igazi csókot, ami bevallom férfiasan jól esett. Letettem a boldogsághornont az asztala és bementünk a szobába, ahol egy fotelra tudtam lepakolni, de egy fém szobainas is szolgálatra jelentkezett akinek az szimpatikusabb. Törölközőt megkapva elmentem tusolni a kedvenc tusfürdőmet használva. Szájvíz használat után szobába visszatérve leheveredtünk a matracra és egy igazi csókolózásba bonyoldtak nyelveink, nagyon finom a csókja érzékien csókol. Közben kereste barátom társaságát is, minek hatására éledezni kezdett. Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is. Nem hagyta unatkozni tetszett is neki. Következett a helycserés támadás és most én vettem kezelésbe finom testét. Csókkal kezdtem, mert azt nem lehet kihagyni, következtek az ikrei hol az egyik vagy a másikat nyalogattam jól reagált is nyelvészkedésem hatására. Most én vettem dél felé az irányt végig csókolva finom bőrű testét. Megakadtam a puncinál, ami már várta, hogy foglalkozzanak vele. Itt rendesen el időztem. Nedvesedett is úgy ahogy ilyenkor illik. Az ujammal is meglátogatnám, de max két ujjal, mert viszonylag szűk. Ezek után észak felé vezetett az utam ahol először az ikreit vettem a számba egyformán mindkettőt nehogy sértődés legyen a vége. Újabb csókolózásba bonyoldtunk mint írtam már nagyon isteni a csókja. Miközben Zsuzska a kezével kereste a barátom társaságát. Egy kicsit még szájába is vette mielőtt beöltöztettve lett volna. Kértem a gumit, amit szépen ügyesen felhelyezett barátomra és először szemből ült bele a kemény felkeményített barátomra. Pedig elhatároztam, hogy most csak kutyus póz lesz a menü, de valahogy másképp alakult. Rendesen mozgott közben váltottunk egy két kicsi csókot is. Kérésemre fordultunk a híres kutyus pózban és itt most nem két percig, de az időt nem néztük tudtuk élvezni. Hol kevésbé hevesen toltam neki, de volt hogy lassítottam nem akartam hamar eldurranni. Sokáig se lehetett bírni így gyorsítottam és együtt sikerült elmennünk ezt ő is mondta, de én is éreztem rezdüléseiből. Mondta is kevesen tudják kihozni belőle, hogy eltudjon élvezni. Beszélgettünk még egy keveset, mert lehet vele ezt is. Majd tisztába tett. Felöltöztem és mentem vásárolni aztán pedig haza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ő ajándékát boldogsághormont előre letettem, viszont az ő virágszálait utólag távozásom előtt tettem a neki vitt a ajándékai téve. Pesti átlagot jelent.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én most is remekül éreztem maam, de hisz ezt tudtam mikor újra bejelentkezten Zsuzskához, mindenkinek ajánlom akik egy felejthetetlen istennővel szeretnének egy kis időt eltölteni. Köszönöm szépen rugalmsságodat is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

(2020-08-29) : Úgyis indult ez a randi egy kis olaj és már csuszkált is a cicik hatására ébredezni, kezdett barátom is, de rövid idő múlva rá kellett jönnöm, hogy jobb lesz stratégiát váltani. Átváltottunk szex csatára. Egy nagyon kellemes natúr franciát kaptam zacsi nyalogatósat és olyan bőnyálasat, egy kis kezezést is belevitt. Én pedig nem unatkoztam közben a ikreit és a popsiját simogatva izgattam fel,

felejthetetlen: 20db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,