134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nancyy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nancyy-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-04 21:00:09

Nbalu
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Kedves Nbalu!
Köszönöm szépen hogy megírtad a randinkat, még ha ilyen rövidre is sikerült! Most egy picit sokkot kaptam itt az életkoromra gondolok. 33-35??? Ellenőrzött hirdető vagyok, Ellenőrzött életkorral!!! Ha rám ezt mondod akkor mit mondanál olyan hölgyről aki 30 nak hirdeti magát és 50 éves?? Neharagudj de teljesen kihűltem... természetesen várlak máskor is szívesen, de legközelebb megmutatom a személyim😉 szép napot puszi

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-07

Egyeztetés
Hétfőn hívtam, azonnal felvette, nagyon kedves volt a telefonban is!
Megközelítés
Parkolás a ház előtt, maximális komfort.
Helyszín
Kellemes új lakás kis szobája, földön egy matrac, ami jó és elég. A fürdőben hatalmas tusfürdő választék. Ketten rendelnek a lakásban, de ez nem okozott gondot.
Nancyy külseje
A képek tükrözik a valóságot, Nancy egy szép lány, bár szerintem a kora nem stimmel, én olyan 33-35 re tippelném, de kit érdekel 18+ az biztos.

Action
Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.
Elszámolás
Semmi extra, a jutalom a telefonon elmondott megállapodás alapján került a komódra a mutatvány végén.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes élmény volt, ha visszamegyek, akkor csak masszázs lesz, abban istennő, a szexben az én hibám miatt csak jó.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-09 12:18:49
Semmilyen értékelhető információt nem találtam a farokméreteden és azon kívül, hogy egy matrac van a baszobában. Ez szerintem igen kevés.

Namo
Könyvet írhatna
2020-09-07 21:19:14
Azért Nancyról több és részletesebb infót vártam volna, Az action megértem , hogy így döntöttél.

2020-09-07 11:22:28
egy kicsit hosszabb írományt is el tudtam volna képzelni

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-07 10:39:54
Ez nem egy részletes iromány,hiányérzetem maradt. Sajnálom

2020-09-07 10:11:55
Szexelni is tud / de még hogy?/ és szeret is Nancyy !

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt,

(2020-08-21) : Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett.

(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

felejthetetlen: 17db
(2020-06-20) : Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét.

(2020-05-17) : A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt.

(2020-01-22) : Majd kaptam egy finom franciát abban is nagyon tehetséges. Igaz amit ír a bemutatkozásában :) itt már éreztem hogy kár hogy csak fél órára mentem. A ciciket és a popsit felváltva simogattam markolásztam közben ami látványnak se volt utolsó

nagyon jó: 15db
(2020-10-07) : A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

(2020-09-04) : Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt.

(2020-08-21) : felajánlott masszázst, de én egyből a lényegre szerettem volna térni – egy jó franciára. Emlékeztetett is, hogy nehogy túl hamar végezzük a programot, de nem éreztem késztetést masszázshoz. Így a hátamra feküdtem, és felülről vette kezelésbe az ezredest. Először egy kis masszázsolajjal kaptam egy cicis farokmasszázst,

: 12db
(2019-10-23) : volt fenékpaskolás is. Meg cicis csúszka, mondtam is neki ez így 100% erotika. Nagy mellei a farkamhoz értek miközben a fenekét fogtam, majd orál, de nem akartam még véget vetni a talinak.

(2019-09-29) : élveztem ahogy kényeztetet. Nagyon figyelmes s mindent úgy csinált mintha a párom lenne. Kis idő után a hátamra fordultam s jött egy finom csúszka. Hogy utána mit éreztem azt nem lehet le írni de amikor bekapta akkor a mennyekben voltam

(2019-08-28) : Beolajozta magát és minden ment sikamlósan. Ált a cerka azon nyomban. Négykézláb oldalra fordult, hogy elérjem. miközben franciázik