Nadja szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nadja-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-03 22:10:53

Matador69
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nadja reagálása

Szia Drága,

Nagyon köszönöm a beszámolót, a finom pezsgőt és a fincsi pásztorórát. Nagyot nevettem, mikor olvastam, hogy láttál aznap este, mert eszméletlen ritkán vágok neki az éjszakának, de aznap este tényleg engedtem a barátok unszolásának :) Olyan fura érzésem volt, mintha valahogy jobban, vagy máshogy néznének, de ezek szerint a Te tekintetedet érezhettem magamon. :) Sok csók, remélem még találkozuk ;)

Nadja beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-04

Egyeztetés
Elérhető:
3
SMS kommunikáció:
5
Közeli jàtszòtàrsat kerestem, ìgy talàtam Nadjàra. Pènteken nem èrtem el, se Őt, se màst. Aztàn este sikerült egy màsik csibèt lefoglalnom, ami mègis elùszott reggel. Ùjra pròbàlkoztam SMS-ben Nadjànàl ès sikerrel jàrtam. Nyitàsra ott voltam, behűtött pezsgővel
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Motorral mentem, parkolàs ìgy könnyű. Autòval parkolòhàzak vannak a Nemzeti Gödör környèkèn. BKV pàr mèterre a bejàrat elè hozza a kalandorokat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kuckò szerintem a megfelelő jelző. Talàn van 25 nm a kis lakàs, amit erre a cèlra tart fenn. Pici zuhanyzò, pici mosdò, kis konyha-nappali ès egy galèriàs tetthely tükörrel. Igènyes, szèpen berendezett lak. A kutyusok baràtsàgosan fogadtak, èreztèk, hogy a gazdi kedvère fogok temni.
Nadja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A kèpek megfogtak, de azèrt mindig izgul először az ember. Itt pillanatok alaltt megnyugodtam illetve màris hangolòdtam a vàrva-vàrt bevetèsre. Topànkàban 185cm minimum, igazi gazella. Szèp plasztikàzott cicik, formàs kemèny fenèk, kìvànatos arc, csòkra èhes feltöltött szàj. Mi kell mèg?? Szexi fehèrnemůben fogadott, a combfix maradt. Korban talàn picit több, de ez nem lehet gond.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
4
Tánc (sztriptíz):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
A kezdeti mosolygàs utàn àtdtam a viràgcsokrot ès a finom pezsgőt. Az ki is pukkantottuk, dèlben nem àrthat egy kis frissìtő. Magamhoz hùztam zuhany előtt, kicsit megpuszilgattam a szèp kebleket. Visszatèrve elbùcsuztunk a kutyusoktòl, a galèria esemènyei nem ebeknek valò... kis tànccal fokozta a csàbìtàsom, ebben is profi. Finoman levettük a melltatòt, leesett a törcsim ès lefejtettük a bugyit. Igazi nyelves csòkok közepette kerültünk egyre közelebb, majd ùjjaimmal nedves barlangjàban is befèekőzhettem. Hanyat fektettem ès kedvère tettem, nyelvem ès ùjjaim segìtsègèvel. Csùcsig nem èrt, ìgy vàltottunk. Izgatòan szopta a farkam, csorgatta nyàlàt, csorgatta a nyàlàt, azt kaptam, ami igazàn felhùz. Kèrtem.kis prosztata masszàzst, ami kesztyůvel van, de belàttam, hogy nekem a popsinyalàs ami bejön. Maradt a finom franvia, melynek szemkontaktusos, bőnyàlas hevèben a szàjàban eldurrantam. Letisztogatott ès diszkrèten szilviàèrt nyùlt. Jòt beszèlegttünk kellemes partner ebben is. Màsodik körben 69 a kezdès, majd gumit hùztunk. Lovaglàssal kezdtünk, magamhoz hùztam, csòkolòztunk, kapaszkodtam a cicikbe, markolàsztam a popsit. Hùzva az aktust, doggyba fordultunk, mèlyen behatolhattam, nincs sziszegès èlvezi az aktust. Vègül missziben èrt el a vèg, mehettem volna ismèt a szàjàba, de olyan finom volt a meleg punciban, hogy ott èrt a vèg. Rajta pihentem ki magam, mìg elernyedtem... utàna mèg egy zuhany egy hosszabb eszmecsere majd puszi ès pà.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonbam elmondottakhoz kèpest nem vàltozott a helyszìnen. Ez nagyjàbòl az ùj standard, ha jobb kategòriàs lànyt keresünk fel. Előre adtam, mint első alkalmakkor szokàs. Nekem teljesen megèrte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jòl èreztem magam egy mutatòs szèp lànnyal, akit este mèg egy szòrakozòhelyen is kiszùrtam. Ott nem ismerkedhetek, ìgy mèg nagyobb èlmèny lett, hisz sokan nèztèk, de nekem màr aznap "megvolt" :))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nadja szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Suomi
Nagytudású
2020-09-06 15:56:03
Végre egy sallang és öndicséret nélküli beszámoló.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-04 14:05:51
Egészség edre,ez a mű jót tett neked. Gratulálok es köszi

2020-09-04 10:27:32
Megemberelted magad, lehet ő kellett hogy bővebben írj. Egyedül az elszám sikerült úgy hogy megbánthatsz vele más lányokat, majd óvatosabban fogalmazz ilyen téren, ez persze a beszidet nem rontja, szóval jól megírtat adtam.

FunkciókNadja legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-01-26) : Majd hogy haladjon a dolog feldobbtam az agyra, ott kaptam tole egy gyors franciat mikozben en is elkezdtem simogatni. Ezt kovetoen jott egy nagyon kellemes aktus amit gyonyoru nyoges szinfonia kisert

(2015-11-09) : Felülről nézve átdöfni látszik a farkam a fejét, persze nem, csak a látvány csal! Kicsit tolom, de finoman. Tükör vagy valóság, valóság vagy tükör, felnéz, majd beenged, felnéz, és újra beenged.

(2015-07-14) : Alattomos, mert a tudatom tudja a különbséget, de mégis élvezem a helyzet adta fizikai érzést! A szájában mélyen eltűnő rúd látványát, a fel-felpillantó szemek hatását!

felejthetetlen: 13db
(2020-06-05) : Nadja széles repertoárban játszik a szerszámon, lassan, gyorsan, bárhogy, incselkedik, kicsit nyögdécsel közben, az én méretem nagyon könnyedén tűnik el a szájában, én azt gondolom, hogy tényleg szereti ezt csinálni és tudja is.

(2020-04-05) : Egy igazi pornós köpködős franciát kaptam és közben folyamatosan beszélt hozzám és nem esett ki a szerepből. Csók a jelenlegi helyzetre való tekintettel nem volt pedig nemcsak a farkam kívánta gyönyörű száját

(2020-03-30) : Szép lassan megszabadítottam a body felső részétől majd utána az alsó részétől és utána még így folytattuk 1-2 percig a bemelegítést. Ez után megkérdezte hogy szeretném kezdeni amire én azt mondtam a 69 az szerintem tökéletes lesz ami tetszett neki is.

nagyon jó: 15db
(2020-09-21) : Idővel lélegzete gyorsulni kezdett, majd jött egy kis hang is, de szerintem legalább annyira az én örömömre, mint az övére. Utána én fordultam hanyatt, és Nadja úgy leszopott, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Néha finoman csak nyelvvel, néha kézzel is ki-kivéve, kicsi nyállal nem sietve, de céltudatosan, a szemembe nézve és rám figyelve végzett ki.

(2020-08-20) : Nagyon élveztem az érzést, hogy jól esik neki, nem is tudom, hogy ez meddig tartott, de amikor már éreztem, hogy léphetünk tovább, akkor kértem, hogy cseréljünk helyet. A franciája mondákba és legendákba illő lehetne. Az elején kicsit kértem, hogy lassabban, nagyon rugalmas, ha kértem valamit tényleg úgy csinálta. Megfelelően benyálazza, mélyre engedi, ott is tartja kicsit.

(2020-07-16) : Nagyon jól eső franciát prezentált. Lágyan kezdte és szép lassan fokozta a tempót. Nem a kivégzésemre hajtott, hagyta hogy gyönyörködhessek a látványban és az érzésben.

: 17db
(2020-09-04) : Franciaval kezdtunk, mikozben en alltam o pedig ott guggolt elottem, ami ha nem jelentene felulrol is lelegzetelallito vizualis elmenyt, mindezt meg oldalrol a tukorbol nezve is lehet fokozni. Maga a francia ugy ahogy van tokeletes, minden erzekszervet stimulal, megemlitve a hanghatasokat es meg sorolhatnam. Elobb-utobb vegem is lett Nadja szajaban, amit egyaltalan nem kapkodva, hanem szepen erzekien zart le, es kovetkezett egy kis beszelgetes.

(2020-07-29) : Kérésemre volt egy kis öltánc majd egy kiváló franciaóra és lovagló pózban zártuk le az első felvonást. Mivel egy órára mentem második menet is következett később ami hasonlóan zajlott . Két akció közt pedig kellemes beszélgetés vette kezdetét, Nadja igen értelmes lány nagyon jól lehetett vele beszélgetni, nem volt kínos csend az ember teljesen el tud lazulni nála .

(2020-07-25) : zuhanyzás után felmentünk a tetthelyre, lefeküdtem az ágyra , ahol finoman bekapta, nagyon kellemesen csinálta, mikor majdnem nem bírtam kértem, hogy üljön bele, aminek eleget tett természetesen, ha jól láttam, akkor ő is élvezte... így is fejeztük be