Mia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-03 18:18:31

Hriszto8
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-04

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Vtr-en egyeztettünk. Mivel már voltam nála simán ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás fizetős, de így sem egyszerű. Főleg a magamfajtának aki utálja a plázákat. BKV-val számtalan lehetőség van érkezni. A házat egyébként rendkívül könnyen meg lehet találni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésű lakótelep, ezáltal minden új és megfelelő. Higiénia teljes, minden megtalálható ami a tisztálkodáshoz szükséges. A szobában nagy franciaágy, éjjeli szekrénnyel és szerencsére tükörrel.
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külsőt nagyjából a képekből meg lehet ítélni, szerintem nagyon rendben van. Az arca ízlés dolga, az én meglátásom szerint igazi dög, főleg a nézése miatt.

Action
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kis csúszással érkeztem, telefonáltam és már kaptam is a bejutáshoz információkat. Ismerősként üdvözöltük egymást és haladtunk is befelé. A közös fürdővel indítottunk ami rendkívül jó felvezető. Kölcsönös tisztává varázsoltuk egymást, ami fokozta bennem a tüzet. Az ágyon már egy remek franciával indított, kevés kéz és sok nyál használatával. Jól reagált már múltkor is a nyelvem érintésére, ezért gondoltam egy kicsit benedvesítem. Olybá tűnt élvezte. Mikor már eléggé belelkesedtem, akkor gumit kértem és nyeregbe pattant. Hát most kurva jól csinálta, viszonylag rövid idő alatt kivégzett. A szünetben pihentünk majd egy kicsit megmasszirozott. Mikor úgy éreztem készen állok, kértem a franciát. Kézzel és szájjal vegyesen csinálta, meglepő módon elég hamar ismét sikerrel. Nem sok időm maradt, ezért gyors zuhany és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, kicsit a pesti átlag alatt. Extràt nem kértem, szerintem így volt jó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút profi és szimpatikus lány. Még így másodszorra sem tudom megmondani hogy mi, de valami plusz van benne.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-04 16:27:50
A rangod alapján mindeképpen többet kellett volna írnod Mia kisasszonyról, hiszen Ő 2x is boldoggá tett téged!!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-04 14:06:54
Nem vitted túlzásba a mondandódat. Szűkebb már nem is lehetne.

2020-09-04 12:31:31
charly1, a jól ellentéte a rosszul, helyettesítsd be és megkapod a választ a másképpenre. Szerencsére Mia jól. :)

charly1
Becsben tartott
2020-09-04 10:59:46
Egyszerű korrekt beszámoló, talán az a kurva jól csinálta kicsit vicces, hogyan csinálhatta volna másképpen?

2020-09-04 10:33:03
Nem túl erős a beszámoló, baromi rövid, de azért vannak benne információmorzsák új embereknek így átlagosra értékeltem. Mia azért jobbat érdemel beszámoló terén.

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-08-14) : Az ágyra visszatérve remek francia következett zacsikat sem kihagyva, az irányításomnak sem ellenállva. Kértem üljön a számra, így próbáljak örömet szerezni neki. Szerintem jól esett neki. Ezután védőfelszerelés került rám és vad vágtába kezdett a kérésemre. Nem akartam így elmenni ezért misszibe fordultunk. Itt azért már toltam keményen, hol a nyakamban a lábaival, hol csókolózás közben.

(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

felejthetetlen: 19db
(2020-09-15) : Miától kaptam néhány csókot, közben kíváncsi kezével már nyakoncsípte a ficánkoló Kispajtit, megsimogatta a csatolt tartományt, és mellkasomat végig csókolva megérkezett a célterülethez. Lágyan megcsókolta bűntársam kobakját,végignyalogatta a rudat, majd lágyan ajkai közé eresztette vezéremet. Lassan, érzékien játszott foglyával

(2020-07-03) : A következő felvonás a trombita szólójával kezdődött, és mivel a páholyba szólt a jegyem (nagy tükör mellé) így a hölgy minden mozdulatát szemrevételezéssel ellenőriztem és nyugtáztam.

(2020-06-25) : De azért meghódítottam az ajkait. Nem annyira szereti mélyen, figyeltem őt, hogy hol a határ, meddig lehet "behatolni'. Aztán rövidesen gumit kértem és magam alá parancsoltam misszionáriusba.

nagyon jó: 19db
(2020-10-14) : Munkaruhát öltöttem, majd ez a kis gyönyörűség nyeregbe pattant. Hát mit mondjak, látványra és érzésre sem kispályás élmény, többször lassításra kértem, mert hamar éreztem a végem. Idővel váltottunk és örömmel vette amikor javasoltam, hogy feküdjön a hasára és úgy folytassuk. Nagyon szeretem vele ezt a pózt (is). Jól tudja legeltetni az ember a szemét karcsú derekán,

(2020-08-09) : Ezután kértem még fordított lovaglást, amire azt mondta azt nem csinálja valami jól, de én ezt nem így éreztem mert olyan jól ütemet talált egyre jobban belelovalva magát hogy majdnem így végzett ki főleg amikor felhúzta lábát és guggolva mozgott farkamon le föl miközben popsiját markolva húztam magamba. Éreztem közeleg a vég ezért tükörrel szemben ismét kutyusban folytattuk nagy lendülettel,

(2020-08-07) : Majd utána cseréltünk, én térdeltem az ágyon, ő meg szembe vele kezelésbe vette a kis főnököt. Kellemes volt, olykor mélyebbre is bevette, nem próbált kézzel erőltetni, így kértem is gumit, mert nem akartam, hogy ezzel legyen vége. Elsőnek szemből indítottunk, de a lábak fenn a magasban és így kezdtük a szexet. Jó érzés volt, ügyesen helyezkedett,

: 18db
(2020-06-04) : Ezzel elvoltam egy darabon, majd próbáltam csókot lopni vendéglátómtól, kevés sikerrel. Szerintem a szimpátia ekkor még nem alakult ki benne felém. Inkább csap az ajkunk ért össze, rendes nyelves csókot nem kaptam. Sebaj. Lejjebb vándoroltam, és franciáztam neki kicsit, ez láthatóan azért a kedvére való volt, de átütő sikert nem értem el.Nem húztam soká, átadtam a kezdeményezést neki, had mutassa be francia tudását.

(2020-05-19) : Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját,

(2020-03-04) : Ezután diszkréten test, és kézbeszéddel jeleztem, hogy leheveredhetnénk, úgy jobban hozzáférek az ikrekhez. Eddig is nyilvánvaló lehetett számára, hogy tetszenek a mellei, amit meg is jegyzett, hogy "csak nem mellmániás vagy?". Válaszolni nem volt időm, mert meg kellett a bimbókat ízlelnem. A bimbik jól reagálnak a nyelvcsapásokra, szépen lesmároltam mindkettőt. Közbe vissza-vissza tértem a szájához, mert azzal is nehezen teltem be.