Tia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-03 14:29:07

josephporta
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Randink óta már eltelt egy kis idő, de csak most jutottam el oda, hogy meg tudom írni az élményt.
Telefonon kerestem Tiát, aki kedvesen tájékoztatott a részletekről és meg is egyeztünk egy aznapi későbbi időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet a telefonban megkaptam és autóval érkeztem oda. Ingyenes Parkolóhely bőven Akadt a ház előtt. A megbeszélt időpontban hívtam és megkapva a bejutáshoz szükséges infokat már mentem is fel Tiához a lakásba.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van, már amennyit láttam belőle. Fürdőben zuhanykabin, sokféle tusfürdővel, a mosdón szájvíz. Mindegyikből használtam bőségesen majd megtörölközve siettem a szobába Tiához.
Tia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Tia nagyon szép a maga természetességével. Kevés smink (de nem is hiányzik), egyenes vörös haj, zöld szemek. Egy fekete kis egybe-mini ruhában fogadott, ami mire visszaérkeztem a zuhanyból már lekerült róla és meztelenül várt rám. Gyönyörű mellek és fenék, egy szóval Tua nagyon rendben van.

Action
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
5
A zuhanyból visszatérve Tia már ruha nélkül várt, én is eldobtam (az agyam) a törölközőt magamról, hozzáléptem és elkezdtünk finoman csókolózni, simogatni egymást. Közbem kezemmel feltérképeztem testét, ahol elértem, míg ő rátalált meredező farkamra és elkezdte finoman masszírozni. Megfordítottam háttal magamnak és így csókólgattam a nyakát, simogattam őt, legfőképp a melleit, míg ő tovább kényeztetett kézzel. De a száját akartam már érezni ezért kértem, hogy franciával folytassuk. Az ágyra feküdtem Tia a lábaim közé telepedett és finoman a szájába vett. Nagyon kellemes volt a technikája ilyet még nem tapasztaltam. Kis idő után kértem, hogy forduljunk kölcsönösbe, ahol már én is tudtam őt kényeztetni. Ez azonban nem volt számomra annyira kényelmes ezért kértem, hogy had kényeztessem csak őt. Hàtára feküdt az ágyon én pedig élvezettel nyaltam kislányos punciját. Gumit kértem és ebben a pózban maradva szemből hatoltam belé, majd a lábait nyakamba téve is mozogtam benne egy ideig. Ezután kutyába helyezkedtünk ahol elég sokáig elidőztübk, ugyanis nagyon jó látvány volt, ahogy ki be járok miközben hol Tia csodás kerek fenekét, hol a melleit simogattam és közben hátát puszilgattam.
Az időnk vége felé járhattunk amikor kértem Tiát, hogy franciázzon. Az ágy mellé álltam, ő pedig az ágyon térdelve szájába vett. Változatos technikával szopott, néha a mellek közé is betettem. A vég a szájában ért el egy hatalmas élvezéssel, hagyott lenyugodni.
Zuhany, öltözés és a tàvozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándékba hozott csokival együtt adtam át egy borítékban érkezés után. Pesti átlag azt hiszem, bár ezzel nem vagyok teljesen tisztában.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csodás egy órát tölthettem el egy csodás lánnyal, mindenképp megérte.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-10-26) : Eddig kimaradt a 69, mostanában ezzel kezdtünk, most sem hagyjuk ki, beszélgetés után belekezdünk, puncija gyönyörű, frissen borotvált és nagyon rendben van, én azt nyalom, Tia a farkamat éleszti újra. Megkérem hogy legyen olyan rész hogy csak nézem ahogy ő csinálja, közben a testében is gyönyörködöm oldalról, itt még szájbaélvezés a tervem, de módosítom és gumit kérek, az ágyhoz állok Tia bepucsít az ágyon

(2020-08-20) : Ennek megfelelően kezdtünk bele, ezúttal nem 69, hanem szemből francia, pont olyan zenék szóltak hogy ütemesen mozgatta a száját én meg az ágyon feküdve toltam a szájába ütemesen, pont szinkronban voltunk, elkaptuk a ritmust, és olyat is sikerült látnom amit még soha tőle és el se hittem volna ha róla ezt írják, jó nyálas volt a farkam, kis túlzással úszott rajta a nyál,

(2020-08-08) : Fölnevet, cuppanok és máris tövét megtámadztva végignyalja. Mint áramütés hasít belém az élvezet. A zene ritmusára jár teste és szopja lompit. Mélyen beveszi és lent is tartja, majd makkom körül pörög nyelve. Ezzel szinte az őrületbe hajt, de vigyáz és inkább bekepja. Puncija száraz, kis nyál és simogatom. Lassan nadvesedik, csiklója duzzad. Franciája változatlan lendülettel folyik közben.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-01) : Gumi le és beszélgetés, majd el tusolni a farkam. Második kör ez már orál, és úgy oldalról hogy láthassam az arcát meg a teljes orál aktiont, még nem állt fel a rendszer amikor beveszi, de technikájától ez megtörténik. Ezúttal a Tiás nyelvkörzős technikát veti be az elején, érzem ahogy a makkomon köröz nyelvével.

(2020-08-05) : A híres nyelvpörgetős Tia-specialitás az úgy néz ki, hogy a szájában levő makkon játszik a nyelvével körbe körbe gyorsan (ilyenkor a ki-be helyett). Ezt látni nemannyira lehet csak érezni, és valóban különleges. Olyasmi mint a "tongueblow pornhub" keresés eredménye. Semmi klasszikusan pornós elem vagy mélytorok, de itt nem is hiányoltam. Finom, lassú, egészen kézmentes franciás örömökre leltem Tiánál.

(2020-07-08) : egy kicsit átvette a kezdeményezést és most Ő kényeztetett. Ezek a mozdulatai leírhatatlanok kész élmény. Kis idő múlva jeleztem, hogy az óvszert előkészíthetjük bevetésre.

nagyon jó: 6db
(2020-07-02) : Csókja nem vehemens, de nem is visszafogott. Érzékien pörgette a nyelvét a számban és kedvére ízlelgetett, miközben kezével elkalandozott a bájdorongom felé.

(2020-02-06) : Hanyattfektettem az ágyon és tetőtől talpig végig csókolgattam. A puncijánál perceket elidőztem. Nagyon jó volt a nyelvemmel megízlelni finom kis kelyhecskéjét és a reakcióiból ítélve ő is élvezte. Erre a legjobb jelek az a kis remegés amikor eljutott a csúcsra.

(2019-12-21) : 69-be fordulva azután - partnerem kelyhének látványában-illatában gyönyörködve, orális kényeztetését élvezve - kisvártatva, hatalmas, "filmszakadásos" orgazmussal elért a vég...

: 2db
(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,