52
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-22
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Kamilla szexpartner

szexpartner

Kamilla-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-01 17:23:16

blin
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kamilla beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en kértem időpontot, hamar visszaigazolta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, pár perc sétára van a nyugatitól. Parkolás elég macerás a környéken, nem sok helyet láttam. A cím pontos, gps könnyen megtalálja, mikor a házhoz írtam felhívtam amit gyorsan fel is vette.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Átlagos de tiszta lakás, fürdő is tiszta és jól felszerelt. Rengeteg tusfürdő, dezodor áll rendelkezésre, van szájvíz és kihelyezett műanyag pohárkák. Az ágy francia ágy, célnak tökéletes, egyedül fogad. Kicsit talán túl sötét a lakás így utólag vissza gondolva. Van ventilátor a meleg napokra.
Kamilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Pici, aranyos lány, képeknek tökéletesen megfelel, adatok valósnak tűnnek.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Sajnos saját hibámból elég nehezen indult be, jól franciázik de csak nem akart a nap sztárja fellépni, úgyhogy kértem egy masszást, kicsit beszélgettünk közben, aranyos, közvetlen lány. Utána végre Ő méltósága is úgy döntött egy kis francia óra után hogy most már kezdődhet a show. Popsit akartam kipróbálni úgy hogy azzal kezdtük, hátulról bele ült, minden gond nélkül magába fogadott úgy hogy tényleg nem reklám szöveg a méretfüggetlenség. Popsija szűk és ahogy a farkamon jár fel alá egy eszméletlen látvány. Majd gumi csere és a punciját támadtam kutyában ami szintén jó szűk, lehet neki tolni rendesen, így is lett végem. Franciára vissza térve inkább gyengédebb, nem ez a pornós levegőért kapkodós, köpködős fajta, olyan kis "barátnős". Összességében jó volt, kár hogy nem indultak be hamarabb a dolgok pedig Kamilla mindent megtett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A popó volt extra

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy pici, közvetlen, lelkiismeretes lányka, bárkinek csak ajánlani tudom. Csak egy javaslattal élnék: a bővebb infóba kicsit mondhatna többet az extrákról.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-02 11:00:50
A beszid lenyegre törő alap információk at hordozo munka

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-10-19) : Kamilla lassan rámcsusszan, rámtámaszkodik, teljesen rámhajolva átkarol, szorosan belém kapaszkodva aklimatizálódik, mig vaginája fel nem veszi hímvesszőm inverz alakját. Szük puncija nekem személyes menyországom,

(2018-08-06) : Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé,

(2018-02-06) : Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni.

felejthetetlen: 8db
(2019-12-26) : She started to lick and suck my rod without condom for a few minutes, delightfully caressing and kneading my balls. It was also delightful to see my penis

(2019-10-27) : Kamilla közben keményen dolgozott az én beteljesülésemen. Valamiért az én bőröm hideg volt az övé forró, így minden érintése fokozta az érzékenységemet, simogattam, ölelgettem, csókolgattam a bőrét, ahogy csak bírtam,

(2018-06-30) : majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe

nagyon jó: 11db
(2020-02-13) : Megérkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés müködik, röpke séta az x emeletre,ahol már Kedvesünk széles mosollyal, mindössze egy vadító, piros miniruhácskában fogadott,mely al...

(2020-02-07) : Lecsúsztam a melléhez és azzal játszottam, nyaltam-szívtam finoman közben a puncijával játszottam. Szeretem hallani mikor sóhajtozik, az nagyon be indít. Kértem a natúr franciát. Lassan-erotikusan csinálta, a nyelvével édesen játszott rajta. Először csak a makkot,később mélyebben csinálta közben nézett a szemembe. A kezeivel a testemet simogatta, az egyikkel a mellem, hasam, kezem, a másikkal a belső combom, fenekem, lábam!

(2019-06-20) : She went down and started licking and sucking my rod without condom for a few minutes. It was delightful to see my penis disappearing in her beautiful small mouth, watching her beautiful eyes. I wanted then to return the favour and I moved on her to kiss her body and her cute boobs, going down slowly up to her hidden treasure.

: 13db
(2020-07-23) : Majd ő kezdett kenyeztetni és hamar hadrendbe állított. Mivel a popsit mindenképp szerettem volna kipróbálni, így a javaslatára ott kezdtünk. Szépen beleült a popsival és így lovagolt meg. Annyira jó volt, hogy mire lassítást kértem volna inkább gyorsítottunk és így is lett végem.

(2020-03-27) : Rá helyezkedik a combomra és érzékel kezdett neki. Kis puszi a makkra majd lassan nyelvesen eltüntette. A kezei meg a testemet kényeztették, a mellem, hasam, belsőcombjaim és a fenekem.

(2020-02-29) : Egy hosszabb pettingbe kezdtünk. Ölelkezve csókolóztunk és simogattuk egymást. Én közben a punit simogattam és a csiklóját izgattam. Lejjebb a mellét nyaltam szívtam, de nem durván hanem finoman. Meg is volt az eredménye mert halottam a mély lélegzet vételét közben. Ez mindig be indít! Kértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen mert most én szeretném kényeztetni.