2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Ramóna szexpartner

szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-10 22:43:00

tom_bacchus
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-11

Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Telefonon, az elején picit nehéz volt elérni, de azután már flottul ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyszerű parkolás, egyszerű megtalálni a címet, fizetős a parkolás, de tényleg felüdülés a belvároshoz képest, még árnyékos parkolót is találtam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tiszta lakás, profi instrukciókat adott a bejutáshoz, egyedül lakik ott, modern környezetben, és egy szál kis szexi fekete ruciban várt.
Ramóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű arc, mosolygós, formás idomok, nagyon sportos. Elképesztően vékony és fitt, bár saját bevallása szerint nem az. :)

Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Rami egy különleges ékszerdoboz, nagyon jó volt vele minden, és végig szuper kedves volt. Szinte ahogy kiléptem a tusolóból, rögtön elkapott és lesmárolt, ami nekem nagyon tetszett. Hosszú előjáték és csókolózás után egy kis franciába kezdett, ez is nagyon kellemes volt. Utána pedig rátértünk a lényegre, először én voltam felül, és nagyon jó érzés volt benne lenni, azután pedig hátulról döngettem meg, ez szintén felemelő volt, látni a csinos kis picic popsiját premier plánból. :) Tényleg nagyon ajánlott, abszolút barátnő feeling, még biztos hogy meg fogom látogatni!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, előre le kellett tenni de udvariasan kérte, megérte abszolút, nem is volt annyi mint amire számította, a szolgáltatás nívójához képest.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Élveztem a dolgot, vissza fogok térni még hozzá. Aki szereti a filigrán alkatú, vagány csajokat, annak erősen ajánlott Rami meglátogatása.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

tom_bacchus
Ismerkedik az oldallal
2020-09-30 23:15:46
Oh, ezt nem tudtam, köszönöm akkor a pontosítást. @vivalanocse1

2020-09-26 01:42:03
Tom, egy beszámolód van, azt nem tudod jobb címkével ellátni csak így, sima JÓ-val.. Még egy beszit írsz és adhatsz nagyon jót. Felejthetetlent is még 3 beszi megírása után oszthatsz ki. Istennőhöz 10 beszit meg kell írnod. Bővebben itt: https:/beszamolok.com/beszamolokrol

tom_bacchus
Ismerkedik az oldallal
2020-09-25 18:25:19
Köszönöm a visszajelzéseket, azt hozzá kell tennem, hogy a 'JÓ' minősítést nem én állítottam be, sajnos sehol sem láttam azt hogy hol tudom 'felejthetetlen' vagy 'istennő" kategóriára átállítani. Az oldal leírása szerint a beszámoló jóváhagyása után, viszont én nem láttam ilyen opciót. Megmondom őszintén csak ritkán látogatok hirdetőket, és ahogy egy kolléga is ezt a hozzászólásában kiemelte, az intim részleteket jobb szeretem magamnak megtartani. Rami viszont tényleg szuper volt, ha valaki ki tudna segíteni hogy utólag a 'JÓ' besorolást hogy tudom módosítani, azt megköszönném! :)

maximus1
Ismerkedik az oldallal
2020-09-16 23:13:10
Mert ennyi bőven elég kekeckedők12345678901234567890

capo666
Belát a dolgok mögé
2020-09-16 16:20:20
Tartalmazta a lényeget ez releváns infó . Az intim részletek személyre szabottak, azokat személyesen kell átélnie, én sem tartom fontosnak, túlságosan részletezni.

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

(2020-02-21) : Az ágyon négykézlábon elhelyezkedett, majd közelebb léptem az ágy széléhez, és miután egy finom puszit rálehelt péniszemre, azt bizony birtokba is vette. Leírhatatlan látvány és érzés volt, ahogy a nemiszervem ajkai finom ölelésébe kerültek, majd megmutatta azt az idegen nyelvet, amelyiket szereti és szívesen beszéli.

felejthetetlen: 30db
(2020-09-20) : Na mindegy az írásom ezen részét szorozzátok meg legalább ezerrel és akkor még a közelében sem vagytok. A lényeg a lényegben Ramóna elkezdte orális kényeztetésem lassan nem sietve hol csak végignyalva a velem egykorút hol bekapta és közben a zacsit kézzel masszírozta de mindezt olyan finoma lágyan csinálta, hogy csak a csúcs közelében tartott és ügyelt arra nehogy a csúcsra érjek.

(2020-08-11) : Pár perces franciás játék után vitorlát húzhattunk volna, de Rami inkább elém térdelt és folyamatos szemkontakt közben tovább kényeztetett. A Mikulás zsákját sem hagyta ki a játékból. Nyelvével végig nyalta, majd a szájába került és szívogatta. Utána hosszában a hímvesszőmet is megkóstolta, végül a nyelvét kinyújtva makkomat a nyelvéhez többszőr finoman érintette. Percekig játszadozott így velem,

(2020-07-05) : Ezek után mint egy jégkrémet végignyalta teljes hosszában,majd a zacsit,a golyszikat és a gátat is.Visszajött a makkomhoz és nyelve hegyével izgatta azt.Finoman körbejárta az óramutató járásával megegyező,majd ellentétes irányból is.

nagyon jó: 19db
(2020-05-10) : Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok.

(2019-11-22) : mosolyogva kényeztetett engem. Isteni franciája van, ha csak lenne egy ilyen programja, arra is elmennék hozzá. Hát sikerült eléggé felhúzni és le kellett állítanom,

(2019-11-20) : Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.

: 28db
(2020-07-10) : így hát franciázni kezdett, nagyrészt a száját és a nyelvét használta, párszor még a golyókhoz is letért amivel tovább fokozta az izgalmakat. Azt kell mondjam szégyenszemre gyorsan kikellett húznom magamat a szájából és a testére élveztem abban a pillanatban.

(2020-06-26) : Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna.

(2020-01-18) : Oh, milyen isteni volt, nagyon finoman kezdete, mindent végignyalt a gáttól, a golyszikon át a farkamig, sőt a melleit is bevetette a kényeztetésemre. Ilyet máshol még nem tapasztaltam. Látszódott, hogy nem akart azonnal kivégezni, sokáig húzta, nekem ez így nagyon tetszett, sokat mozgott közben és nemcsak a feje, hanem az egész testével játszott. Imádtam.