134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Fanni szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-01 05:40:46

Kocka78
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-04

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Szombaton kitaláltam, hogy meg szeretném látogatni Fannit. Olvasva a korábbi beszámolóit az üzenetküldés-t használtam, mint kommunikációs eszközt. Sajnos a szombat nem jött össze, de hétfőre egyeztettünk időpontot, amit VTR-en meg is erősítettem. Minden simán ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás azon a részen szörnyű, a Lurdy parkolóját választottam inkább, és egy picit sétát a megfelelő lépcsőházig. Simán oda találtam, a lépcsőház elől hívtam további instrukciókért.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új építés, így a lakás állapotára nem lehet kifogás, minden rendben volt. Fanni azzal fogadott, hogy kupi van nála, de egyrészt a félhomályban ez nem volt annyira feltűnő, másrészt nem is azért mentem, hogy a lakást mérjem fel. Egy pici garzon, benne egy szétnyitott kanapé (azt hiszem), ami a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő is rendben, antibakteriális tusfürdő a kád szélén, plusz minden ami kell.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nehéz lenne erről újat írni, arcos képekkel hirdet, felismertem, amikor kilépett az ajtó mögül. Egy fekete köntös féleség volt rajta.
Fanninak telt nőies alakja van, hatalmas mellekkel, formás, markolható popóval. De ez mind látszik a fotókon, amik ugyan retusáltak nagyrészt, de leginkább a tetkók lettek eltávolítva a diszkréció jegyében.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Érkezésem után egy rövid ismerkedő beszélgetéssel nyitottunk a kanapén, ahol én is megkaptam a már szinte védjegynek számító kérdést, azaz tetszik-e amit látok, maradok-e. Rávágtam egy határozott igent, aztán el is kezdtem lebontani magamról az utcai ruházatot, és irány a fürdőszoba.
Amikor kiléptem a fürdőből, akkor vált meg a köntösétől, nekem meg egyből a melleire fókuszáltak a szemeim, még olyan távolságból is jól megsasoltam. Közelebb léptem, majd kis ölelkezés, apró puszik és csókok következtek, közben kézzel beszkenneltem a domborulatait. Csókunk nagyon érzéki volt, az ajkak játéka dominált, néha nyelveink is találkoztak, de nem turkáltunk egymás szájában (najó ... én egy picit :D ).
Javasolta, hogy az ágyon folytassuk, ahol egyből alulra kerültem, csókolóztunk tovább, majd elindult lefelé, és viszonylag hamar el is ért kiskockáig. Na ami itt következett, azt nehéz leírni. Előbb csak körbe puszilgatta a környékét, a hegyét megízlelte, játszott a perifériákkal, majd olyan technikával kezdett el kényeztetni, amit nehéz körbeírni. Nem kivégzésre ment, ez csak a bemelegítés volt, ezt éreztem, de mégsem bírtam volna sokáig. Nyelvjátéka intenzív, de érzéki, néha torokra engedi, néha csak a hegyén pörög, kapnak a zacsik is a jóból, aztán végignyalja kiskockát és újra a torkán vagyok.
Viszonylag hamar kértem is, hogy cseréljünk, nem szerettem volna pár perc alatt letudni az első kört. Csókkal kezdtem (mert az is kihagyhatatlan), majd határozott tempóban lefelé haladva az ikrekkel is foglalkoztam picit, és hamar elértem kelyhéhez, amit lassan vettem be. Előbb csak a környéket ingereltem, néha bele-bele nyalintottam. A reakciókból már itt érezni lehetett, hogy sikereket fogok elérni nála. Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom.
Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem. Fanni nem hajtott kivégzésre, nagyon lassan, érzékien franciázott, de határozottan terelt a cél felé, amikor egy óvatlan pillanatban védőfelszerelést kértem. Megbeszéltük gyorsan, hogy kinek mi a kedvence, az enyémmel kezdtünk, azaz meglovagolt kedvesem. Miután kelyhe felvette kiskocka formáját, előbb lassú mozgásokkal, majd egyre intenzívebben haladtunk a cél felé. Közben újra lassítás, újra gyorsítás. Tetszett ez a játék, de ezt sem lehet sokáig bírni, Fanni kedvencével folytattuk, kutyusban. Na azt meg én nem bírtam sokáig, és egy rövid játék után teletáraztam a védőfelszerelést.
A szünetben kibeszéltük az élet dolgait, volt közös érdeklődés, és vendéglátóm intelligens, szerintem simán végigbeszéltük volna a hátralevő időt. De valakinek (nem nekem :D ) volt időérzéke, és egy óvatlan pillanatban ránézett az órára, hogy ideje lenne a második kört elkezdeni. Én nem tudtam mennyi idő van hátra, de megnyugtatott kedvesem, hogy nem kell nekem az órával foglalkozni, pár perc ide vagy oda nem fog számítani. Ez szerintem egy szép gesztus, nyilván nem illik visszaélni ezzel, nem is tettem, de attól még jól esik ez a fajta hozzáállás.
A második körben Fanni nyitott a már korábban tárgyal francia szakkörrel, amitől kiskocka nagyon hamar keményedett. Én pedig most kiélveztem picit a francia nyelv szépségeit. Egy idő után megegyeztünk a védőfelszereléses folytatásban, és most misszionárius pózban kezdtem, ami igencsak kedvünkre volt. Fanninak is tetszett, elkezdett egyre mélyebben magába húzni, mígnem a csúcsra nem jutott. Természetesen ezután loptam egy csókot, ami így eksön közben igencsak élvezetes tud lenni, majd kutyusban folytattuk. Itt ismét elérkezett egy olyan rész, ahol egyre inkább húzott magába vendéglátóm, ezzel szinte az üzenve, hogy most abba ne hagyjam, amit csinálok, amíg újra a csúcsra nem ért. Közben én kezdtem elfáradni (hiába no, majdnem 1 év kihagyás van mögöttem), kértem, hogy folytassuk franciával. Na de ami ezután következett ...
Megtapasztalhattam azt, hogy milyen az, amikor Fanni érzékien, de határozottan elkezd terelni a csúcs felé. Hát itt aztán én énekelhettem volna a Himnuszt is, az sem akadályozta volna meg abban, hogy elérje a célját. A technika ugyanaz, mint korábban, de intenzívebb, illetve kézzel is többet segít rajta. Nem is kellett sokat várni, hamar a szájában kötöttek ki az utódok.
Ezután egy gyors tusolás, búcsúzkodás és én balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák szerintem nincsenek ha jól tudom, a bővebb infóban megadott rózsaszálat helyeztem el a ruháim hült helyén. Ha nem bénázok a kivételkor, hogy a megfelelő színű virágszálat tegyem a szekrényre, akkor szó sem esik róla. Teljesen diszkréten kezelte vendéglátom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az összbenyomásom megértéséhez el kell árulnom azt is, hogy nekem Fanni egyáltalán nem az esetem, mert a vékony lányokat kedvelem. De, ennek ellenére sikerült annyira megbabonáznia, hogy már tervezgetem a következő randi lehetséges időpontjait.
Ebből leszűrheti a kedves olvasó, hogy igencsak pozitív és maradandó élményekkel távoztam kedves vendéglátómtól.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-05 15:17:42
Örülök a lila élményeteknek!! Az viszont minden képen magáért beszél, hogy nem az eseted, mégis a visszatérés szándékát fontolgatod hozzá!!

2020-09-05 12:33:00
Nagyszerű, kedvcsináló beszi egy pazar taliról. Még szerencse, hogy nem az eseted !!! Nagy gratula mindkettőtöknek.

2020-09-04 19:58:42
Jól megragadtad a lényeget, bár nem az eseted mégis a visszatérést tervezgeted ! Ez mindennél többet mond..... Köszi a tartalmas írásért.

Bubus56
Becsben tartott
2020-09-04 17:00:40
Nagyon tetszett a randitok megéneklése! Az összképben írtakhoz csak egy régi mondás, "a változatosság gyönyörködtet"!

Bubus56
Becsben tartott
2020-09-04 17:00:40
Nagyon tetszett a randitok megéneklése! Az összképben írtakhoz csak egy régi mondás, "a változatosság gyönyörködtet"!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

(2020-03-09) : Van, hogy csak a végét veszi be vagy csak nyelvvel játszik vele, van, hogy az egészet eltünteti. Tényleg tudja, hogyan kell megőrjíteni egy férfit, különösen amikor jó mélyen beveszi és közben még a makkon játszik a nyelvével.

felejthetetlen: 46db
(2020-09-29) : Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

nagyon jó: 59db
(2020-05-02) : Kértem feküdjön el az ágyon. Kis csókocskák, elindultam délnek. Melleket kényeztetve, megint csak remek reakciókat kaptam. Még délebbre haladtam, hasát, köldökét puszilgatva, elértem úti célom. Finoman belenyaltam kelyhébe, melyre izgalommal teli sóhajtás volt a válasz. Folytattam küldetésem, melyre egyre kéjesebb, hangosabb reakciót kaptam. Nem váratott magára sokáig az emelkedő, megfeszülő csípő, ami előre vetítette Fanni csúcsra jutását.

(2020-02-29) : Ezek után javasolta az ágyon való folytataást, amit nem vetettem ,meg. Fanni óvatosan lecsúszott a már eléggé merev állapotban lévő szerszámhoz. Lágyan nyalogatni kezdte a környékével együtt, majd hopp, már mályen a torkán is voltam. Ezeket a köröket jó sokáig ismételgette, hol csak nyalogatott majd teljesen eltűntetett, majd egyre fokozta az élményt, így ráfogtam a fejére mikor már koppanásig bevette. Hagytam hogy lenttartsa amíg lehet, ezt nagyon jól viselte...

(2020-02-22) : A felsőtestem és a combjaim belső részének csókolgatása után változatosan hol a herezacskómat izgatta, hol a péniszemet csókolta, majd pedig az ajkaihoz érintette a makkomat, körbenyalta, utána a szájába vette, majd vissza a golyókhoz,

: 69db
(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-09-09) : Kisvártatva leheveredtünk az ágyra és ott folytattuk a csókcsatát. Kisvártatva Fanni puha puszikkal elindult lefelé és hamarosan a már merev szerszámomhoz ért. Kaptam tőle egy csodálatos franciát. Ha a golyóim tudnának mosolyogni, akkor még mindig széles vigyor ülne ki rájuk. Minden négyzetmilliméter megkapta a kényeztetést, semmi sem maradt ki belőle.

(2020-09-02) : Ez után odaültettem a az ágy mellé, és szájába vette az ezredest. Fanni orálját is csak dícsérni tudom, szép lassan kezd, ápolja rendesen a környéket is, időnként leveszi jó mélyre, és attól sem finnyáskodik ha a fejét fogva jobban ráhúzom őt. Ezt a műveletet aztán átvittük az ágyra, hátradőltem, ő pedig oldalról folytatta a kényeztetést, immár a gáthoz is leköszönt.