48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
28
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Tantraeva erotikus masszázs

erotikus masszázs

Tantraeva-

Nem prémium hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-31 16:55:06

Monster66
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tantraeva beszámoló erotikus masszázs Budaörs 2020-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Pont arrafelé jártam, és őt is kerülgetem egy ideje, hát felhívtam. Egyből felvette, teljes néven bemutatkozott, majd elmondta a lényeget. Tudott egyből fogadni, (kb fél órán belül) ez nálam nagy előny.
Telefonban picit távolságtartónak tűnt (rákérdeztem a csókra, mivel máshol is hirdet és ott opció, de előre elzárkózott), de sebaj, betudtam annak hogy helyzet van, nincs gond.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Budaörs egyik fő útvonalán van a rendelő. Parkolni a ház előtt is lehet ingyen, de van belső udvar is, én nem éltem a lehetőséggel. Autóval nem gond, tömegközlekedés az kimerül a kék buszban, de aki kijön BP-ről, az ne akarjon villamosozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A rendelő az alagsorban van. Látszik hogy ez egy munkahely, maga az ajtó pl tejüveg (nem látni át rajta), és rajta van a wellness vagy milyen felirat. Pici előtér, ahol egyből le kell dobni a textilt, és irány a fürdő. A fürdő nem túl nagy, de a zuhanykabin nagyon bejött, az épített féle, amiben a magamfajta tohonyák is kéynelmesen elférnek. Tusfürdő 4-5 féle, a mosdón szájvíz. A massz szobában sincs őrült félhomály, egy masszázságy van a sarokban, de azt nem vettük igénybe, és egy matrac letakarva, ez volt a tetthely. Zene tabletről szólt, összességében nagyon igényes hely.
Tantraeva külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
3
Éva arcképpel hirdet, így nagy meglepetés nincs. Negyvenes, sportos alkatú hölgy. Látszik barna bőrén hogy sokan napozik, szép barna. Mivel kijött elém, ezért utcai ruhában találkoztunk, ez a zuhany végére átváltozott egy kendővé, majd pár perc után már csupaszon dolgozott rajtam. Cicik kissé gravitáltak, de ez a korral jár, punci borotvált.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
3
Megérkezéskor kijött elém az útra, majd lekisért a birodalmába. Érkezéskor ránkfordította a kulcsot hogy ne zavarjanak, majd én még az ajtóban levetkőztem, kitettem a tiszteletdíjat, majd elmentem fürdeni.
Megkért, hogy ha végeztem egy kendőt kössek a derekamra, és úgy menjek utána. Ennek megfelelően tettem. Elém állt, hosszan (nekem perceknek tűnt) néztünk egymás szemébe, majd finoman simogatni kezdte a kezem, a rátette a mellkasomra kezét, és az enyémet is az övére. Körbejárt engem, hátulról is hozzám ért. Nem tudom pontosan leírni hogy hol és mennyit, mert az egésznek szeánsz jellege volt. Bár a kényes részeken nem ért hozzám, mégis megindult odalent a vérkeringésem, szóval erre a részre nem volt panasz.
Ezt követően megkért hogy feküdjek hasra, ő mellém telepedett. Jó alaposan beolajozott, és finoman átsimogatott.
Picit csúszkált rajtam cicikkel, majd a fejemhez guggolt, és tudván hogy ott a meztelen ágyéka a tarkómon, így is csúszkált rajtam picit.
Majd felkért a fordulásra, ahol szintén jó alaposan beolajozta a mellkasom, picit simogatott, csúszkált rajtam (persze nem csúszka masszázs, de nekem az kb. nagyon hasonló).
Ugyanúgy odajött a fejemhez, szintén guggolásból mellkas simi, így puncija az arcomtól pár centire volt csak.
Mivel úgy voltam vele, hogy a távolság az intim helyzet dacára nem változik, ezért úgy álltam (feküdtem) hozzá, mint egy szeánszon. Nincs nyúlka, se semmi szemtelenség, próbáltam átszellemülni.
Mikor végzett, a lábaimhoz helyezkedett, felhúztam a térdeim, ő pedig lábait átbújtatva felhúzott lábaim alatt leült egész közel.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kézi kényeztetés:
3
Pornós feeling:
3
Bőségesen beolajozta a műszert és a környéket, majd elkezdett simogatni. Viszonylag hamar tettrekész lettem, ő egyik kezével a zacsit simogatta vagy fogta, a másik kezével pedig előbb simogatta, majd mikor teljesen merev lettem elkezte verni.
Nem volt semmi olyan extra amit ki tudnék emelni, és már volt szerencsém életemben megtapasztalni (olyan mintha punciban lennék, vagy csavaró, és egyéb trükkös mozdulatok).
Jó bő olajosan de járt a keze fel, s alá. Egy ideig vártam, hogy akkor majd az lesz hogy a végén visszafog vagy tudomisén, így jeleztem hogy hamarosan érkezem.
Nem állt le, hanem addig ment amíg el nem mentem. Nem sokkal később letakarított némi papírtörlővel, majd magamra hagyott.
Én feküdtem egy darabig, majd felkeltem, és mikor visszatért a szobába elindultam tusolni.
Gyors felöltözés, itt közben már próbált beszélgetni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Amit az elején mondott az nem változott. Extrák nincsenek. Tudott visszaadni, a kirakott összeghez nem nyúlt, hanem a végén odaadtam, ő pedig vissza. Árban nem vészes, egy tucat rózsa, ennyi.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében azt mondom, hogy az elképzelésem az volt, hogy ennyi év kalandozás után megtapasztalom a tantra örömeit, egy tapasztalt nő kezei közt, még ha tudtam is előre (az előző élménybeszámolókból), hogy itt szigorúak a határok.
Az első rész rendben volt, de a tantra rész kb a csúszka light, amivel együtt tudok élni, de valamiért hiszek benne, hogy ebben bizony több is lehetne (nem a masszőrben, a tantrában).
A lingam masszázs ilyen körítések után semmi extra, nincs hullámvasút, vagy bármi ami kiemelkedő lenne.
Az már csak hab a tortán, hogy 45-kor találkoztunk, és 36-kor már az utcán voltam, és ebben benne volt a két tusolás, meg az elején a szemezős program.
Csak azért nem lehetne jobb az értékelés, mert tantrán még nem voltam, és lehet bennem van a magas elvárás, holott ezt jelenti, majd meglátjuk.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tantraeva erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-10-21 12:02:47
Minden lenyeg benne volt. Voltam mar en is a holgynel

2020-09-13 08:45:31
Évek óta járok hozzá, csak ajánlani tudom mindenkinek, a páros masszázs Kiranaval viszont nem jött be.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-08 23:15:29
Hát csupán ezért, talán nem éri meg Budaőrsre kizötyögni.
A TP miatt pedig pláne nem.!!
Köszönet a tőled megszokott, tárgyilagos és objektív értékelésedért.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-07 18:12:20
Nagyon hasznos volt ez a bejegyzés köszönöm szépen hogy megosztottad

2020-09-07 18:09:35
Írásod tartalma jól részletezetten mutatja be, mindazt amit megéltél és nagyon remélem nem vette el a kedved a későbbiekben egy igazi tantra masszázstól.
Szándékosan nem olvastam el partnered korábbi beszámolóit, csakis az érdekel, ami most történt.
Amit kaptál az köszönő viszonyban sincs az érintés varázsával, felesleges ragozom, a valós értékelés, azonnal megfogalmazódott bennem.
Munkásságod köszönöm szépen.