1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-16
ANITA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ANITA-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-31 11:14:23

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANITA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-04

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Anita hirdetésével itt,az oldalon találkoztam. Bájos arca,szexi,titkárnős szemüvege,kívánatos,érett alakja láttán beindult a fantáziám,így a Hölgy gyorsan kedvenceim között landolt . Aztán csak vártam, vártam a látogatással,míg egy szép napon egy kedves rendtársammal folytatott csevej közben valahogy Anitára terelődött a szó. Ekkor eszméltem rá,hogy ilyen barom nem lehetek,itt egy gyönyörű Nő,én pedig csak várom itt a sültgalambot 🙂
Mivel kedvesünk az oldalon nem fogad üzeneteket, elgondolkoztam,hogyan is hívjam fel magamra a figyelmét.
Gyorsan bevillant, hogy az a bizonyos Alexander Bell nevű srác feltalált egy szuper ketyerét,amivel könnyen kommunikálhatunk másokkal. Így aztán gyorsan telefont ragadtam,és szerencsémre pár pillanat múlva már hallottam is Anita csilingelő hangját.
Kedvesen elmondta a szükséges információkat,majd felajánlotta,hogy egy külső csatornán is kapcsolatban tudunk lenni. Mikor már láttam a dolgaim kedvező állását, Viberen kerestem meg,és fixáltunk le egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Anita az egyeztetés során végig rugalmas, könnyen elérhető volt.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Anita búvóhelyét budai részen találjuk. Rutinos MT-k szerintem már becsukott szemmel is ismerik eme patinás műintézményt. Tömegközlekedéssel érkező kalandorok számára a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Villamos, metró a közelben,busszal is odatalál a vándor.
Autóval érkezőket GPS pontos címre vezeti,bár a parkolást eléggé nehézkesnek láttam,de legalább fizethetünk a vas letámasztásáért. Parkolni a közeli pláza garázsában célszerűbb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viberen kapott pontos cím birtokában egy régebbi építésű társasházban,nem túl magasan található a tetthely.
A lakás kimondottan rendelőként funkcionál. Bár többen is dolgoznak itt,nem találkoztam mással, diszkréció maximálisan adott.
Előszobában van a kijelölt parkoló a cipőknek,tágas nappali mobilklímával ellátva.
Fürdőszoba minden jóval maximálisan felszerelt,tágas,üvegfalú zuhanyfülkében szabadulhatunk meg az út porától,amelyben akár két személy is kényelmesen elfér. Ehhez kisebb drogériát megszégyenítő tusfürdő készlet található. Tusolás után száraz kilépőre állhatunk, nagyméretű ,jó nedvszívó puha törcsivel száríthatjuk magunkat,távozáskor másik törcsit , és egy kellemes hátmosást kaptam a ház csinos úrnőjétől.
Mosdó szélén többféle szájvíz áll rendelkezésre a hozzávaló pohárkákkal, és még jónéhány dezodor is a kényelmet szolgálja. Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

Nappaliból nyílik a három masszoba.Ahol mi voltunk, kényelmes,jól kialakított helyiség. A világos falat nagyon szép poszter tapéta ékíti,mely Anita szorgalmát dícséri.
Események tatamin zajlanak,falon tükör segít vizuális élményt nyújtani. Sarokban nagy,kényelmes fotel,szobainas a levetett ruháknak,fal mellett beépített polc az apróságoknak,és a kellékeknek. Sarokban ventilátor igyekszik az időnként felforrósodó hangulatot kordában tartani.
Egyszóval a tetthely minden szempontból kiváló egy diszkrét, kellemes randi eltöltéséhez.
ANITA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Anita egy, a harmincas éveiben járó gyönyörű Hölgy.
Mivel arcos fotókkal hirdet,nem érheti csalódás a látogatót.
Festett,szőke haja foglalja keretbe bájos, mosolygós arcát,csókraálló ajkait,igéző,zöld szemét.
Sportos alakjának méltó díszei a ruganyos,asszonyosan kerek keblei a kényeztetésre élénken reagáló bimbókkal.
Feszes, napbarnított , illatos bőrrel büszkélkedhet, egyik legnagyobb kedvencem a formás,kerek popsija,amit akár a legszebb színésznők is megirigyelnék,oda is adnám érte bárki fél veséjét!
Lába karcsú, formás combjai közt pedig kíváncsian rejtőzködik frissen borotvált, illatos kincse.
Nem mehetünk el szó nélkül bájos házigazdám nagyszerű személyisége mellett sem.
Intelligens,kedves,bármilyen témáról kellemesen el lehet Vele beszélgetni,hangjával, mondanivalójával szinte az idegeinket is kisimítja.
Röviden szólva Anitára azt is mondhatjuk,hogy : Álomnő!

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Érkezésemet telefonon jeleztem, majd a Viberen kapott bejutási instrukciók segítségével máris galoppoztam a megadott szintre,gondosan figyelve a félemeletre,ahol már jónéhány sorstársam megjárta,mint hallottam. Odaérve már nyílt is az ajtó, mely mögött elbűvölő vendéglátóm rejtőzködött. Állam hangosan koppant a földön, ahogy megpillantottam Anitát. Egy fehér nyári ruha feszült sokat sejtetően formás idomain,bájos arcán kedves mosollyal fogadott.
Amint összekapartam a földre pottyant államat,és már képes voltam önállóan elmakogni két mondatot is, bemutatkoztam, és illedelmesen megkérdeztem,hogy maradhatok-e. Kedvesem erre szó nélkül átölelt, és puszikkal elhalmozva beljebb invitált hajlékába.
Leparkoltam topánkáimat az arra kijelölt helyre,majd követtem házigazdámat,kigúvadó szemekkel bámulva igéző popsiját.
Röpke lakásbemutató után kézen fogva behúzott a számunkra fenntartott szobába,ahol átadtam a számára hozott apró ajándékomat. Hozzám simulva, beszélgetés közben észrevétlenül lelopta rólam a ruháimat.
Kaptam egy puha törcsit,és gyorsan elrobogtam a fürdőbe,hogy lecsapassam habtestemet.
Tusolás,szájvizezés után már iparkodtam is vissza a tetthelyre.
Kedvesem közben megvált fogadó ruhájától, csupán egy szexis fekete tanga+melltartóban várva igyekezett megnehezíteni számomra a tatamin való kényelmes hasonfekvést,teljes sikerrel.
Megpróbáltam lazán hasra feküdni,ami nem volt túl egyszerű a kíváncsiskodó Kispajti miatt,aki ráadásul még az orrát is felhúzta sértettségében,hogy így el van nyomva...
Kedvesem megkérdezte,hogy milyen masszázst szeretnék,majd jót mosolygott válaszomon,hogy : villámgyorsat !🙂
Ezért úgy döntöttem,hogy inkább Rá bízom a dolgok kivitelezését, és ezt milyen jól tettem!!
Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt.
Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-).Egyre gyakrabban vette ujjai közé a tölténytárat is.
Ezután a hátam kapott egy nagyszerű ápolást, művészien ráérezve az elég sűrűn fájdogáló pontjaimra.
Ezeken a helyeken hosszabban elidőzött, kisimogatta a fájós csomókat,először csak kézzel,majd hirtelen éreztem,hogy formás keblei simogatják a hátamat,a bimbók először csak simítva,aztán már erősen karistolva szánkáztak fel-alá.
Ezt természetesen tágra nyílt szemekkel moziztam a tükörben,fokozva vele az egyébként is csodálatos élményt.
Majd jött a bűvös szó ...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
... megfordulhatsz...
Ezzel rá is tértünk a kényeztetés fejezetre,de mivel úriember ilyen dolgokról nem mesél,ezt a részt megtartanám magunknak.

De szerencsére én , mint piszkos csirkefogó elég messze állok az úriember fogalmától , így nyugodtan megoszthatom a történteket😉
Anita elém állt,én pedig a szépségétől meghatottan letérdeltem,lesimogattam Róla az általam feleslegesnek ítélt fekete csipkecsodát,és áhítatosan megcsókoltam a homlokát, akarom mondani vénuszdombját. Gondoltam,ha már az arcomba van tolva a kedvelt Déli táj,élek a lehetőséggel, és alaposan felderítem. Lágyan megcsókoltam az illatos,simára borotvált ékességet,majd Kedvesem halk sóhajai hatására benyalintottam a már nedvesedő szerelemnyílásba. Lassan,érzékien mozgattam kíváncsi nyelvemet az elém tárt finom kelyhecskében,kitapintva a lassan duzzadó kéjgyöngyöt, majd elkezdtem ujjammal lágyan simogatni az egyre nedvesebb barlang bejáratot is.
Kedvesem reakcióiból ítélve kedvére való volt a ténykedésem,de azt, hogy eljutott-e a csúcsig,nem állíthatom biztosan.
Tetszett ez a kirándulás, ezért miután kedvemre kijátszottam magam,még kicsit átmasszíroztam Anita szenzációs popsiját, alaposan végigcsókolva az igéző félgömböket.
Majd célba vettem az Északi irányt,de hamar akadály került elém két gyönyörű cici képében. Termeszetesen nem ijedtem meg a kihívástól,ezért alapos simogatás,csókolgatás után elértem az immár kőkeményen hegyesedő csúcsokat is. Itt is igyekeztem Kedvesem örömét keresni,de lassan csak odaértem a célomhoz, Anita csókos szájához.
Istenien csókol,odaadó,igazi barátnős,kényeztető csókja van,és nem fukarkodik osztogatni.
-Most nagyon kicsinállak!-felkiáltással egyszerűen hanyatt lökött a tatamin,figyelmesen párnát helyezett a fejem alá,és megkezdte akcióját,amit szívem szerint kiíratnék receptre,heti háromszor legalább🙂
Kaptam még néhány csókot,majd lassan elindult lefelé simogatással, és csókokkal borította el mellkasomat, majd lágyan végigsimított a vigyázzban álló Kispajtin. Nyelve hegyével épp csak érintve a makkot, máris tovább suhant, és mire felpillantottan, már nedves ajkai között éreztem felváltva a golyszikat. Felváltva kényeztette a két zsacsilakót,közben simogatva a rudat,tenyerével a kupakon körözve,miközben másik kezével a gát környékét izgatta. Már azt hittem, így fogok robbanni,de a csúcs előtt jó ráérzéssel mindig technikát,vagy ütemet váltott,nekem meg már a szemeim jojóztak a beteljesülésért,amit még mindig elhúzott.
Végre éreztem,hogy izgató nyelve lassan felfelé indul a száron, kicsit még játszott vele,majd váratlanul(??) hammbekapta!
Felsóhajtottam, hogy végre!,de a java még csak ekkor jött!
Saját kedvére játszott bűntársammal, időnként egész mélyre eresztve,majd kivette és csak nyalogatta,a makkot csókolgatta,aztán épp csak a hegyét vette falánk ajkai közé. Művészien kényeztette vezéremet,szemmel láthatóan azon volt minél jobban elnyújtsa a beteljesüléshez vezető utat.
Mikor újra mélyebbre vett, éreztem,hogy kezdenek a srácok mozgolódni ,amit jeleztem is Kedvesemnek,Ő erre csak annyit súgott,hogy ne fogd vissza magad!
Így aztán megadtam magam a sorsomnak,és szabjára eresztettem örömcseppjeimet,amit Kedvesem ajkai közé engedett, és csak a teljes lenyugvásom után eresztett ki puha szájából. Adott egy puszit a makkra, egészségedre! mondta, és csak ezután nyúlt törlőkendőért. Romeltakarítás után innivalóval kínált, majd picit még mellémbújt,amivel teljesen megkoronázta az együttlétünket.
Ezután gyors tusolás,ahol előzékenyen segített lemosni rólam a krémet,majd öltözés,és egy új élménnyel gazdagabban a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csokor mérete nem nyilvános,itt most bizony bővebb infó nem áll rendelkezésre. Erről bájos vendéglátónk ad telefonban tájékoztatást, nagysága átlagos,egy átlag feletti kellemes élményért cserébe. Szokásom szerint érkezéskor adtam át bokrétámat egy kis édesség kíséretében.
Korrektségből jeles,virágszálak száma a helyszínen sem változik.
Anita nagyszerű programja az utolsó sziromig megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy remekül sikerült randin vagyunk túl a bájos Anitával. Ő egy kitűnő masszőz,csodálatos, érzéki Nő, aki szeret adni,de a kapott örömet sem fél kimutatni. Természetesen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek,aki szeretné magát kellemesen érezni egy csinos, érett , odaadó Hölgy társaságában!
Kedves Anita!
Nagyon örülök,hogy találkoztunk,egy nagyszerű embert,egy érzéki, elragadó Hölgyet ismerhettem meg személyedben. A randi minden egyes pillanatát élveztem,ezek után a folytatás sem maradhat el! Kérni is fogpm a felvételem az Anita Rajongói Klubba!🙂
KÖSZÖNÖK MINDENT!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANITA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-12 13:59:05
Micsoda pazar írás! Látogatásra ösztönöz! Köszi,hogy megírtad!

2020-09-09 12:18:10
Teljes joggal nagyon elfogult beszámoló, tökéletesen visszaadja azt, amit Anitával érez a szerencsés utazó. Örömmel és nemkicsi irigységgel olvastam a kitűnően megírt részleteket. A csókjáról írottak nem túlzóak, Anita egyszerűen elvarázsol a puha ajkaival - felül, alul....

2020-09-07 21:10:57
remek, részletes leírás egy tökéletes randiról, köszönet érta!

2020-09-06 13:50:16
Hoppá…Te aztán belecsöppentél a jóba…ÁLOMNŐ…csodás :) Egy dolgot sajnáltam csak, pontosan azt, amikor a kiváló és szenvedélyes élményű beszid végére értem, ugyanis olvastam volna még tovább is a pazar randitokról. Alaposan beindítottad szerintem sokunknak a fantáziáját Anitával egy hancúrozásra… :) Köszi és Gratulálok a csodás élményhez :)

2020-09-05 20:00:33
Egy kitűnő beszámoló egy nem átlagos randiról. Élvezetes, sodró, jó stílusban. Az Álomnő- nél elméláztam. Mi a különbség a bomba nő és az álomnő között. Ha eljutok Snitához megsúgom neki. Gratula mindkettőtöknek.

FunkciókANITA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 6db
(2018-05-10) : Talptól kezdve felfelé haladva pont kellő erővel frissítette fel testem, és azok a puszik a fülem tövéhez közben, még most is beleborzongok. Nem húztuk sokat így az időt és a kényeztetésre helyeztük inkább a hangsúlyt.

(2018-04-28) : Egyre feljebb folytatódott a hátam átdolgozása.Végül a nyakamat majd a vállamat is jól átgyúrta.Masszázs közben időnként puszit is kaptam a hátamra,vállamra.

(2018-04-10) : Mindig a lábtól kezdődik, sokat foglalkozott a popsimmal- szerintem imádja, én is az Övét- és úgy halad felfelé, néha néha erotikus elemeket is bele csempészve mozdulataiba, de ebben a fejezetben ez még nem jut nagyon felszínre.

nagyon jó: 3db
(2018-08-22) : Nagyon finoman ajakbekapós, néha nyelvel érintős, később gyakran nyelvel érintős, ajakszívós, szopogatós. Számomra ez volt az ideális csók. (komolyan)

(2018-07-12) : Lassú, kényeztető, nyálas francia, semmit ki nem hagyva, a nyelve bejárja a környéket is, keze izgatja az a gátat. Nem siet, keres, tapasztal, szépen rátalál arra, hogy mit és hogyan szeretek

(2018-02-16) : Tehát: kényeztetés követően elkezdtünk, elkezdett a masszázzsal foglalkozni. 90 perces progiban volt részem. A lábtól indul felfelé, nagyon alapos sokat időzött a vádlimmal, talpammal is.

: 8db
(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.

(2018-08-18) : Élvezéskor összeszorított a combjait jobbra balra vonaglott részleteztett.Egy kis megnyugvás után én következtek.