2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Adél szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Adél-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-30 13:50:00

tudatos
Fejlődő
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Adél beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
Lelövöm a poént: Adél egy Istennő, én pedig... igen, mint egy kamasz, maximális rajongással tekintek rá. Ez pedig egy romantikus novella lesz pornográf regény helyett - emiatt nyilván nem leszek nagyon népszerű, de ez egyáltalán nem is célom. Innentől saját felelősségre lehet tovább olvasni a történetet.
Egy hagyományos beszámoló alapvető elemei mind szerepelnek a bemutatkozó oldalon: olvashatóan a leírásban, láthatóan a fényképeken.
Minden az ott látottak szerint értendő, ezért ezeket részben ki is fogom hagyni.
Egyeztetés az nagyon egyszerű. Ott van az adatlapon: csakis telefonon. Megkérdezem, hogy X nap Y órájában mehetek-e, és Ő azt mondja, hogy "Igen, várlak." Utána még csevegünk pár percet. Ennyi. És innentől az addig vánszorgó idő egy kicsit felgyorsulni látszik.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott kerület egy csendes, nyugodt részét veszem irányba. Jó hely minden szempontból, az ingatlanközvetítőknek nem lehet nehéz dolguk ezen a környéken. A BKK is rendelkezésre áll, én autóval közelítek. Igyekszem pontosan érkezni. Adél pedig vár rám, mert tudja, hogy megyek. Ebben a napszakban mindig akad parkolóhely a ház környékén. A héten összegyűlt aprómat készséggel nyeli el a parkolóóra.
Vagy tényleg megnyerő külsővel rendelkezem, vagy a szomszédok ismernek látásból, de párszor már előreengedtek a kapuban. Azért ilyenkor is udvariasan nyomok egy kapukódot, mégis jelezzem fent, hogy megérkeztem. Így volt most is. A szomszédoktól elköszönve a lépcsőt választom, kettesével veszem őket felfelé, majd kopogást követően bebocsátást nyerek a szentélybe.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás semmit sem változott az utóbbi időben. Rend, tisztaság és higiénia uralkodik az összes, számomra ismert helységben. Közhelyként idézem a Monarchia királyát: "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve." Vele ellentétben ez nálam nem betanult szöveg, hanem pontosan így is gondolom.
Adél külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Diszkrét kopogtatásra Adél nyitja az ajtót, én belépek, és a tér-idő kontinuum egy egészen más dimenziójában találom magam. Nem számít senki és semmi, csak Ő és én. A meghittség példátlan szintjét élem át Vele. Dicsérem az új, barack színű együttesét, de az igazat megvallva bármi is lehetne rajta, ugyanúgy imádnám. Ölelem, csókolom már az előszobában. Biztosan elfogult vagyok, de talán életemben nem láttam szebb nőt nála.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
A cipőmet lerúgva irány a kis szoba, majd rongyaimtól megszabadulva a fürdő. Van hideg-meleg folyóvíz, tusfürdő, illatos száraz törölköző, szájvíz. A következő órákban senki és semmi másra nincs szükségem, csak Adélra. Persze Adél kiváló vendéglátó, kerül az asztalkára innivaló, nasi.
Ha eddig maradt irántam valami kis szimpátia, akkor lehet, hogy sokaknál itt most azt is elvesztem, mert "akcióról" nem fogok írni. Legyen annyi elég, hogy a randi kiválóan telt, mindent megkaptam a boldogságomhoz abban a röpke két órában, amit ezzel a gyönyörű, fiatal hölggyel tölthettem. Engem már az is kimondhatatlanul boldoggá tesz, ha egy levegőt szívhatok Vele, miközben gyönyörködök benne. De azért más is történt. Volt hosszú, meghitt beszélgetés, valamint kölcsönösen örömöt okoztunk egymásnak, valamilyen formában. Olyan szenvedéllyel csókoltam Őt, amit tinédzser korom óta nem éreztem. Majd kelyhéhez is közel férkőzve letüdőzve friss illatát, ajkaimat ajkaihoz érintve ízleltem nedveit, mint szomjazó vándor a hűs forrásvizet. Közben kezeimmel ügyetlenül a fenekét és a melleit markolásztam. Így végtelenül hosszan el tudnék időzni, de imádott hercegnőm pár perc alatt elszállt.
Na, a leadre ennyi elég is lesz, a többi meg úgy történt, ahogy... Remélem, az adminok elfogadják ezt így. A karakterszám biztosan megvan. A legtöbb, amit tehetek, hogy megígérem, legközelebb egy kicsit részletesebb leszek.
Az idő rövid, gyorsan elröppent. Közös tisztálkodás és öltözködés után indulnom kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az "elszámolás" szó nem méltó a helyzethez, de megoldottuk, a lehető legdiszkrétebb formában. Aki arra kíváncsi, minden adat nyilvános.
A távozás előtti utolsó pillanatban a kilincs szétesett, az ajtó nem nyílt. Mintha az égiek is azt szerették volna, hogy maradjak még. Kihasználva a helyzetet, egyáltalán nem voltam úriember, és csak bámultam, amint egy fotómodell szépségű lány fehérneműben kilincset szerel. Miután itthonról írok, nem titok, hogy egy lakatos veszett el benne, és két percen belül sikerült neki "kitoloncolnia". :))

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rangom továbbra sincs, de azért van némi tapasztalatom emitt és amott hirdető lányokkal, így biztosan állítom: Adél egy Istennő. Megismerkedésünk napjától számomra egy teljesen más időszámítás vette kezdetét, és elég hamar Főistennővé lépett elő. Határozott szándékom, hogy jövök, amíg csak lehetséges.
Bár vannak még terveim, megvalósításra váró álmaim Vele, nem feltétlenül szükséges, hogy ezek közül bármi is teljesüljön, így is úgy gondolom, ez a legutóbbi randink volt az eddigi legjobb, legszebb. Igaz, a múltkori után is így hittem, és az az előtti esetén is, köszönettel tartozom mindegyikért.
Ha pedig majd egyszer vége szakad ennek a "kapcsolatnak", akkor életem végéig jólesően fogok rá emlékezni, kitől kaptam és kire fordítottam itt a legnagyobb "odafigyelést, tapintatot, tiszteletet, kedvességet, megértést és segítést, ha akarom, akkor szeretetre gondolok itt."
(Az idézőjel nem véletlen, egy kolléga tökéletesen jellemezte a hasonló helyzeteket nem is olyan régen. Ha magára ismer: Thx!)
Természetesen nagyon várom a következő alkalmat. Én már tudom is, mikor lesz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Adél szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Adél nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAdél legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-05-29) : Adél vette ás az irányítást felettem. Hanyatt feküdtem és ez a gyönyörű szőkeség oldalról mutatta be a francia tudását. A csodás formák és a kezet csak ritkán használó technika nagyon jóra sikerült.

felejthetetlen: 3db
(2020-05-25) : Csókolózásba kezdünk, majd az ágyra térdeltem ,és Adél azonnal bemutatta orális technikáját, ami igen jónak mondható. Bíztattam, hogy köpje le amit először furcsált, majd, teljesített. Később annyira belejött mintha mindig ezt csinálta volna. Rákérdeztem szeret-e trágárul beszélni szex közben, de elmondása szerint ebben nem volt még gyakorlata. Később még próbálkoztunk vele kisebb nagyobb eredménnyel. Mivel a tükörben eszméletlen izgató volt, ahogy Adél pulcsít négykézlábra ereszkedve a farkamat szopva, két ujjamat benyálazva a puncijának izgatásába kezdtem.

(2020-02-10) : Ezt követően Adél következett és rácuppant meredező barátomra szopogatta, ingerelte, közben ingerelte és simogatta a golyókat és ez így együtt nagyon kellemes élményt okozott.

(2020-01-22) : Hol csak a makkot vette a szájába és azt nyalogatta körbe körbe vagy miután ki nyalakodta magát akkor jött az eltüntetés vagyis a totálisan mélytorkosos szopás szó szerint koppanásig kicsit lent tartva:) és mind ezt úgy hogy minden pillanatát élvezhettem nem csak fizikailag ,hanem az óriási tükör adta látvány is fenomenális volt közben

nagyon jó: 2db
(2020-02-09) : Most én vettem fel a mozizós pózt, ő pedig kicsit szemérmesen oldalról közelítette meg a farkamat, majd alaposan rácuppant, kicsit bátortalanul, ismerkedősen, de semmiképpen sem visszafogottan.

(2020-01-29) : Lágyan kezdte, hol kézzel hol szájjal a kényeztetést, és úgy helyezkedett el hogy mindent láttam a tükörben és közben elértem fenekét és punciját. Kis nyálat raktam az ujjaimra és én is elkezdtem izgatni punciját és csiklóját és hamar nedves is lett

: 2db
(2020-08-03) : Kis pihenő után szerepcsere következett. Adél franciája néhány másodperc alatt felkeményít, majd tovább élvezem ténykedését. Közben fantasztikusan kidugja formás fenekét, én pedig kissé kitekeredve felfedezem Őt a szobai tükörben. A latex tömlő felhelyezését követően missziben óvatosan próbálok behatolni, Adél viszont úgy tolja oda magát, mintha nem lenne holnap. Igyekszem felvenni a tempót. Néhány percenként pózt váltunk,

(2020-06-23) : A velem egykorút jól kezelte és bőnyálas akcióval elégtett ki. Ezt követően én próbáltam örömet szerezni neki, ami sikerült is, mert érezhető volt a nedves kéjbarlang jelzése.